luka1 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 jakoś trudno nim zainteresować ludzi Quote
gonia66 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ciekawe dlaczego Baruś nie wzbudza większego zainteresowania???Wystarczy spojrzec na Niego..przecież to typowy okaz do kochania..Tulę Cię Psinko do serducha i posyłam Ci ciepelko od siebie i pewnie wszystkich cioteczek tu zaglądających..szukaj domku, szukaj...wierzę że się uda i modlę sie o to..dobranoc:roll: Quote
agniecha82x Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 luka1 napisał(a):jakoś trudno nim zainteresować ludzi wlasnie, dlaczego? przeciez to piekny duzy pies, wyglada jak ON, kochany, a ze jeszcze troszke przestraszony... czy to tak odtraca ludzi od niego? bo nie rozumiem tego braku zainteresowania tak pieknym psem! Quote
agniecha82x Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Barus czeka... samotny, na zimnie, czeka na kochajacy dom... :-( Quote
gonia66 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dobranoc Baruniu..co z tym domeczkiem dla Ciebie???Niech może ktoś napisze, co u Psiunia słychać obecnie..proszę.. Quote
Ziutka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 agniecha82x napisał(a):wlasnie co u Barusia... A Baruś...bez zmian :shake: siedzi psina w zimnym i mokrym boksie :shake: i wogóle totalna kicha :placz: Quote
agniecha82x Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ziutka napisał(a):A Baruś...bez zmian :shake: siedzi psina w zimnym i mokrym boksie :shake: i wogóle totalna kicha :placz: masz racje kicha.... a najwieksza ze nie ma zainteresowania tak cudownym psem!!! :placz: Quote
luka1 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 jakoś tak dni krótkie, schronisko czynne do 16, trudno sie wybrać w tygodniu do schroniska Quote
Ziutka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 luka1 napisał(a):no co z tobą Bruś? A siedzi sobie w zimnym i mokrym boksie :shake: Quote
agniecha82x Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 marznie... moknie... teskni!!! :-( Quote
luka1 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 to taki potencjal na psa doskonałego Quote
gonia66 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nie..no błagam..już nic nie piszcie o zimnym i mokrym boksie:placz:...bo aż mnie brzuch rozbolał na samą myśl...wexcie Go stamtąd dziewczyny..Ma Allegro ta psinka????A czy w ogole jets Mu potrzebne??Jeśli będzie siedział w schronisku to po co:/ Ale przeciez chyba nie musi tam siedzieć..???Aj,,już teraz to chyba sama nie wiem co pisze..przez ten mokry i zimny boks..a u mnie cieplutko..milutko...ciekawe czym sie różnimy, że aż taka przepaść nas dzieli..to niesprawiedliwe..BAruś!!!!!Wpadaj na góre i szukaj domku. Nauczę sie wklejać banerki to Ciebie też wkleję...MAluchu Śliczny,,,,dobranoc Quote
Ziutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 gonia66 napisał(a):...wezcie Go stamtąd dziewczyny.. No tak...łatwo powiedzieć, tylko gdzie go mamy wziąć ??? :roll: Quote
lilith27 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 gonia66 kliknij na post mój "cytuj" zobaczysz okno i cały ten tekst zamiast banerka zobaczysz ciąg dziwnych znaków w dwóch nawiasach zaznacz myszką ciąg znaków w nawiasie [....][....] ma sie zaczynać od : [url....] ma się kończyć: kopiuj zaznacz, lub ctr + c wejdź w swój probil znaczy w panel uzytkownika wybierz potem z lewej kolumnie edytuj sygnaturę otworzy się okno podobne jak do napisania postu tam kliknij wklej prawym przyciskiem myszki lub wybierz ctr + v wybierz ponizej pod oknem zapisz sygnaturę i to wszystko trzymam kciuki Quote
agniecha82x Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Barus przeciez ma porobionych duzo ogloszen... tylko... ze i tak nie ma nim chyba zainteresowania :-( taki duzy piekny pies... Quote
gonia66 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Cicho...cos tu robiłam wg wskazówek..ciekawe, czy będę miała banerek Barusia??? Quote
gonia66 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:JEEEEEEEEEEEEEE!!!!Umiem już!!DZiekuję lilith27 bardzo bardzo:):):)juz cos na początek się nauczyłam...powolutku:eviltong: Quote
gonia66 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No, ale jednak cos nie umiem:cool3:Udało mi ise wkleić ten banerek, no on mi się wyświetlił, jak zrobiłam "cytuj"...ale tylko ten jden mi sie wyświetlił i nie jako ciąg znaków w nawiasie, ale jako normalne zdjęcie..zrobiłami kopiuj i wkleiłam..ale żaden inny banerek sie nie pokazuje jak robię cytuj:razz:Nie mam nic, tylko tekst i przed samym tekstem kiklka literek w nawiasie, alle nie zaczynaja sie na urtl:cool3:Coś chyba jednak żle robię??/Pomożesz mi jeszcze raz??? Quote
luka1 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 gdyby nie był taki chowający się, a tak nim się dojdzie do jego boksu czmycha do budy. Quote
Recommended Posts