Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawe dlaczego Baruś nie wzbudza większego zainteresowania???Wystarczy spojrzec na Niego..przecież to typowy okaz do kochania..Tulę Cię Psinko do serducha i posyłam Ci ciepelko od siebie i pewnie wszystkich cioteczek tu zaglądających..szukaj domku, szukaj...wierzę że się uda i modlę sie o to..dobranoc:roll:

Posted

luka1 napisał(a):
jakoś trudno nim zainteresować ludzi

wlasnie, dlaczego? przeciez to piekny duzy pies, wyglada jak ON, kochany, a ze jeszcze troszke przestraszony... czy to tak odtraca ludzi od niego? bo nie rozumiem tego braku zainteresowania tak pieknym psem!

Posted

agniecha82x napisał(a):
wlasnie co u Barusia...

A Baruś...bez zmian :shake: siedzi psina w zimnym i mokrym boksie :shake: i wogóle totalna kicha :placz:

Posted

Ziutka napisał(a):
A Baruś...bez zmian :shake: siedzi psina w zimnym i mokrym boksie :shake: i wogóle totalna kicha :placz:

masz racje kicha....
a najwieksza ze nie ma zainteresowania tak cudownym psem!!! :placz:

Posted

Nie..no błagam..już nic nie piszcie o zimnym i mokrym boksie:placz:...bo aż mnie brzuch rozbolał na samą myśl...wexcie Go stamtąd dziewczyny..Ma Allegro ta psinka????A czy w ogole jets Mu potrzebne??Jeśli będzie siedział w schronisku to po co:/ Ale przeciez chyba nie musi tam siedzieć..???Aj,,już teraz to chyba sama nie wiem co pisze..przez ten mokry i zimny boks..a u mnie cieplutko..milutko...ciekawe czym sie różnimy, że aż taka przepaść nas dzieli..to niesprawiedliwe..BAruś!!!!!Wpadaj na góre i szukaj domku. Nauczę sie wklejać banerki to Ciebie też wkleję...MAluchu Śliczny,,,,dobranoc

Posted

gonia66

kliknij na post mój "cytuj"

zobaczysz okno
i cały ten tekst
zamiast banerka zobaczysz ciąg dziwnych znaków w dwóch nawiasach

zaznacz myszką
ciąg znaków w nawiasie [....][....]

ma sie zaczynać od :
[url....]

ma się kończyć:

kopiuj zaznacz, lub ctr + c
wejdź w swój probil
znaczy w panel uzytkownika
wybierz potem z lewej kolumnie edytuj sygnaturę
otworzy się okno podobne jak do napisania postu
tam kliknij wklej prawym przyciskiem myszki
lub wybierz ctr + v
wybierz ponizej pod oknem zapisz sygnaturę
i to wszystko

trzymam kciuki

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:JEEEEEEEEEEEEEE!!!!Umiem już!!DZiekuję lilith27 bardzo bardzo:):):)juz cos na początek się nauczyłam...powolutku:eviltong:

Posted

No, ale jednak cos nie umiem:cool3:Udało mi ise wkleić ten banerek, no on mi się wyświetlił, jak zrobiłam "cytuj"...ale tylko ten jden mi sie wyświetlił i nie jako ciąg znaków w nawiasie, ale jako normalne zdjęcie..zrobiłami kopiuj i wkleiłam..ale żaden inny banerek sie nie pokazuje jak robię cytuj:razz:Nie mam nic, tylko tekst i przed samym tekstem kiklka literek w nawiasie, alle nie zaczynaja sie na urtl:cool3:Coś chyba jednak żle robię??/Pomożesz mi jeszcze raz???