Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilith27 napisał(a):
a było tak na początku

NIgdy nie zapomne tego zdjęcia...od razu zakochalam sie w Barusiu wlasnie po tej fotce..myślalam,ze mi wtedy serce peknie- bo to byly moje początki na dogo...i nie wiedzialam, ze takich jak Baruś jest tysiące...:(..Ale jemu na szczescie sie udalo:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
NIgdy nie zapomne tego zdjęcia...od razu zakochalam sie w Barusiu wlasnie po tej fotce..myślalam,ze mi wtedy serce peknie- bo to byly moje początki na dogo...i nie wiedzialam, ze takich jak Baruś jest tysiące...:(..Ale jemu na szczescie sie udalo:):)

tak ryje się pamięci ta fotka........

a Barusiowi się udało dzięki Twojej pracy

Posted

lilith27 napisał(a):
tak ryje się pamięci ta fotka........

a Barusiowi się udało dzięki Twojej pracy

No...dzięki naszej wspolnej pracy oczywiście:):) Ja bym sama nic nie zrobila, bo przede wszystkim bylam "kompletnie zielona w te klocki" i nie wiedzialam od ktorej strony zaczac:):)ale przyznam, ze ta adopcja dodala mi mega skrzydel...bo to "moj pierworodny- wyadoptowany synek" na dogomanii:):):);)I jak się udalo...to myslalam, ze z emocji umrę na zawal...rano budzilam sie i pierwsze co robilam to do kompa sparwdzic, jak sie sparwy posuwaja...Przecież Barusia trzeba bylo "wytrząsać z budy":(:(na samo wspomnienie mam ciary...a jak nastapil dzien wyjazdu...pamietam do dzis te emocje...i wzruszenie i radośc...takich chwil sie nie zapomina:):)CUdne wspomnienia...:):)
Ciesze się więc niezmiernie, ze Barus jest szczesliwy...ma swoje miejsce na ziemi....swoich kolegów...swoje podworko...i swoja Pańcię...Nie trzeba nic więcej:):):)

• 1 year later...
  • 2 weeks later...