zula131 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Twój imiennik Miluś-Bary już jest szczęśliwy... Czy ty też jesteś szczęśliwy, piesku? Często myślę o tobie Quote
Lionees Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 gonia66 napisał(a):Jestem...napiszę cioteczki albo zadzwonię jutro do Pani Marii i poproszę o obiecane wiosenne fotki Barunia:loveu::loveu: No to czekamy;) Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dzwoniłam do Pani Marii.wszystko jest Ok- Bary już nawet daje sie pogłaskać( wcześniej unikał głasków), był nawet zakochany- już Mu przeszło. Rezyduje sobie na podwórku, jest szczęśliwy. Fotki Pani podobno ma i to sporo- ale teraz mowi, że nawet nie ma czasu podejsć do kompa..zawalona jest robotą. Obiecala jednak że jak tylko znajdzie chwilkę, prześle mi fotki a ja wkleję na wątek. Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Taaaadaaammmm:loveu::loveu::loveu: Patrzcie na mnie kochane ciotki...chyba troszkę "się poprawiłem":eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A teraz uwaga...wstrzymujemy oddech..i bez zawałow serca proszę.....Spię sobie słodko...a co...nie wolno mi????Moja łąka....moja trawka...już daaaaawno takiej mięciuchnej pod sobą nie czułem......Dziękuję cioteczki- TO DZIĘKI WAM:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 No nie żle - że mnie nikt nie chce adoptować :-( Quote
Ziutka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 luka1 napisał(a):No nie żle - że mnie nikt nie chce adoptować :-( Ja zawsze chce :cool3: :eviltong: Quote
gonia66 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 NO tak...wszyscy o Baruniu zapomnieli..no ale nie dziwota- ma sie dobrze, to jest tu o kim pamiętać niestety:razz: No ale mam smska z dziś: "BAruś- jest ok. Do głaskania sie kładzie- nie ufa jednak nikomu. Prezentuje sie super. Fotkę doslę- Pozdrawiam" No....i to by byłó na tyle..teraz czekamy na foteczkę z pierwszych od baaaardzo dawna wakacji Barunia w nowym domeczku:loveu::loveu: Pozdrawiam cioteczki "Barusiowe":lol: Quote
gonia66 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 DAlej nikogo u Barusia...:-(Zapomniany????Ja nie zapomnialam i mam maila od Pani Marii: "Witam! Bary szczeka głośno. Martwią go trochę upały ale cieszy się, że ma obok jezioro- nie pływa, a chodzi mocząc brzuch. Ma się dobrze- pozdrawia Was wszystkie Ciotki bardzo ciepło mimo iż sam lubi leżeć w cieniu. Pozdrawiam również. M." No i mam rownież obiecane foteczki, tylko musze sobie przypomniec jak sie je wkleja:lol: Quote
gonia66 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 TAtttdaaaammmmmNo a tak sobie wypoczywam i pilnuje domku:lol: Quote
luka1 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 no jeśli to Bary to nie do poznania :evil_lol: Quote
gonia66 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A ja sobie napisze u Barusia:) MAm problem- ledwo odszukalam watek..ale numer telef zniknąl razem z telef..(zmieniony a numery wykasowane niechcay)...no i adres mailowy tez zniknął wraz z wyczyszczonym kompem i poczta:(..nie wiem jak teraz zlapac kontakt...minął rom od adopcji- chcialabym choc pozdrowic:)Jesli macie jakis pomycl- napiszcie prosze... Quote
zula131 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nr tel. być może podany jest w umowie adopcyjnej... Quote
gonia66 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 zula131 napisał(a):Nr tel. być może podany jest w umowie adopcyjnej...OOOOOOOOOOO...to jest mysl:) DZeiki- jutro napisze do dziewqczyn:) Quote
luka1 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Bary był adoptowany na umowę schroniskową? - nie mam dostępu. Poszukam w swoim notesie, może gdzieś miałam zapisany. Quote
gonia66 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 luka1 napisał(a):Bary był adoptowany na umowę schroniskową? - nie mam dostępu. Poszukam w swoim notesie, może gdzieś miałam zapisany.Bede wdzieczna bardzo:):) Quote
Agata,Sonia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Śliczny ten nasz Baruś.Widac,że chłopak ma dobrze,ba bardzo dobrze:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzwoniłam do Pani Marii:):) Odnalazłam Jej numer telefonu:) U Barusia wszystko ok;) CZuje się panem terenu, wita radośnie wszystkich domownikow i znajomych, ma podobno bardzo dobrą pamięć:) Widac juz po nim troche latek, ale jest szczęsliwy..jak mówi Pani Maria-Baruś, to normalny, fajny pies:):) Ma szczęscie chłopak:D JAk zrobi się ładniej na dworze, mam obiecane fotki, więc czekamy na wiosne:D Najważniejsze, że udało mi się odszukać kontakt, bo już sie bałam, ze nigdy nie będę wiedziala, co u Slodziaka:):) Poprosilam o specjalne mizianka od wszystkich Barusiowych cioteczek:D Quote
luka1 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 widzisz gonia, jak się ma tyle lat co ja to trzeba na scianie wszystko pisać. Mam ten telefon i adres do Barusiowego domku - alem zabocyła (:evil_lol:) ci przekazać. No a fotki mogą słąć bez względu na pogodę - listonosz nie zmoknie. Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mam wiadomośc i nowe zdjęcia Barusia:):) Komu moge wyslac na maila..??Po nowemu juz jakoś nie umiem wklejac:( Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Witam, Baruś ma się dobrze. Dosyłam parę fotek obiecanych. Najfajniejsze jest jedno, kiedy wszyscy troje drzemią w niedzielne popołudnie. Fuks też żyje na wolności, czasem powarczą na siebie. Nie kochają się za bardzo, a tylko uprzejmie tolerują. To wystarczy. Pozdrawiam wiosennie. M. Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 lilith27 napisał(a):stasia-sachan@wp.pl .................Wysłalam:) Dzięki Lilus:D Quote
Recommended Posts