Rybka_39 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 O i widzę chociaż jednemu Azorkowi się poszczęściło:loveu: Quote
luka1 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Bary był ostatnim psem, który opuścił schronisko w 2008 roku. Był 188. Czyli nie tylko Baremu sie w zeszłym roku poszczęściło :lol: z dużą zasługą dogomaniaków Quote
luka1 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 mariamc - nie zapomniałaś co objecałaś? Quote
zula131 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Goniu, masz jakieś nowe wieści? :cool3: Quote
gonia66 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 zula131 napisał(a):Goniu, masz jakieś nowe wieści? :cool3: Nie , nie pisalam do Pani Marii a Ona tez się ostatnio nie odzywała...ale w takim razie napiszę jutro smska..pewnie coś mi odpowie:roll: Quote
gonia66 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dziewczyny...bardzo bardzo Was przepraszam...i Pania Marię też...:oops::oops:TA kochana Pani Maria zaraz na drugi dzień napisala do mnie maila z wiadomoscia(nim ja w ogole zdazylam o cokolwiek poprosic)..ja Jej odpowiedzialam i...odeszlam od kompa w jakiejs sprawie..i ..zapomnialam tu wkleić wiadomośc...ale mi wstyd...:oops::oops:NA swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, ze przez ostatnie 3 dni bylam na dogo" z doskoku" a zajęłam sie nowym psiakiem KUBUSIEM, na ktorego wątek najserdeczniej zapraszam i blagam o pomoc... Ale juz wklejam wiadomość o Baruniu..EMO Witam, muszę szybko donieść, że pies ma się normalnie - dobrze. Chłopcy mówią o nim EMO- żyje jakby w swoim świecie i nie z nami, a obok. Niby się cieszy, niby poliże wierzch dłoni, ale to koniec. Ciekawa jestem, jak go potem zaszczepić czy też wyczesać. Zobaczymy, może kiedyś trochę zbliży się do ludzi. Na razie zdobył nową specjalizację, a mianowicie kradzież kociej miski( o przeglądzie pojemnika na śmieci nie wspomnę).Normalnie wynosi ją na bezpieczną odległość w zębach. Jasne, że opróżni wszystko ale nie odniesie jej na miejsce...czym najbardziej oburzone są koty, bo nic nie mogą sobie zostawić ''na później". Zdjęcie znowu w zimowej scenerii, która już mocno mi się znudziła- miałam nadzieję na wiosnę. Jedno z nich pokazuje jego radosne skoki i poszczekiwania- tego raczej nie widać. Pospałam trochę, a teraz pora czynić obiad na jutro. Pozdrawiam. a oto nasz ksieciunio kochany... Quote
zula131 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Uśmiech od ucha do ucha :loveu:. Piękny ten Emo :lol: Quote
gonia66 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='lilith27'] ps. bary też siedzi na łańcuchu? Nie..no skąd..tamten piesio tez nie siedzial dopoki nie zaczał rzucać się na inne zwierzęta...ale też jest spuszczany..a Barus ma budę ale jest na wolnosci...szczęściarz jeden:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 cóż Gonia wierzę, że wiesz co piszesz i wierzę Ci Quote
gonia66 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 lilith27 napisał(a):cóż Gonia wierzę, że wiesz co piszesz i wierzę Ci Wiem co piszę i możesz mi wierzyć..Pani Maria jest osobą godną zaufania w każdym calu...nawet przez myśl mi nie przeszło, aby mogło być inaczej...a Barus...wystarczy na Niego spojrzeć i porównać fotki sprzed dwoch miesięcy...nic dodac nic ująć...:loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no tak na fotkach to on to raczej cięzko zakwestionować tym bardziej, że na foci się uśmiecha podeślę Ci tam pw przy okazji a propos bazarku się przypomnę i napomknę Ci cosik Quote
marysia55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='gonia66'] [FONT="Georgia"][SIZE="4"]farciarz jeden ... gospodarz pełną gębą :loveu::loveu:[/FONT] Quote
gonia66 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='marysia55'][FONT=Georgia]farciarz jeden ... gospodarz pełną gębą :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Kochanie Nasze "Malutkie"[/FONT] Quote
kinga-kinia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 jejku jak ja sie cieszę ze Bary jest szczęśliwy :multi: Quote
zula131 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Baruniu, u ciebie też ciągle zima? Mimo wszystko pozdrawiam cię wiosennie Quote
gonia66 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 BAruś..jesteśmy z Tobą i Panią Marią- wesołych świąt pieseczku kochany:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a gdyby tak.........wiosenne foteczki? bary śnił mi się ostatnio.......... Quote
zula131 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Mlecze kwitną jak szalone... Ktoś nam coś obiecał... Quote
gonia66 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Jestem...napiszę cioteczki albo zadzwonię jutro do Pani Marii i poproszę o obiecane wiosenne fotki Barunia:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts