Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisałam z Panią MArią, akurat poniedziałek i wtorek ma całkowicie wolne od pracy w środe idzie na noc (19.00- 7.00)ale mąż zostaje w domku, wiec super się składa i jesli udałoby się zawieźć Barusia w planowanym dniu, byłoby cudownie.Miejmy więc nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży i że wystrzały petwrd nie będą stresowac Barusia już w schronisku, bo w domku będzie miał Go kto przytulić w razie, gdyby sie bał huku...w schronisku już raczej nie...:-(BAruś..pieseczku...tam już czekają na Ciebie...a i my czekamy, bo dopiero będziemy szczęśliwe, kiedy luka1 nam tu napisze, że Baruś ma Nową Rodzinę i wklei cudne foteczki(luka nie zapomnij aparatu:eviltong:)...eh..czekamy więc teraz na wiadomości od "Pani kierowiec"...i już powoli zaciskamy pięści...:loveu:

Posted

wstępne ustalenia to poniedziałek wieczór - wylot ze schroniska.
Rozmawiałam dziś z P. Marią i jeśli wszystkie moje ostrzeżenia weżmie - a myślę że tak- na serio bedzie dobrze

Posted

No..i jeszcze jeden dzień BAruniu:multi::multi::multi:Juz pozwoliłam sobie nawet "wyrzucic" Twój banerek i na to miejsce wkleić inne bidy...bo Ty mam nadzieję, juz bidą nie jesteś i nigdy nie będziesz:loveu:Odliczam już nie dni a godziny........................................:lol::lol::lol::lol:

Posted

Cisza tu taka???Aż dziwne:) PAni Maria pisała, że we wtorek Baruś będzie u Niej i w związku z tym pytała, jak będzie lepiej- przelać pieniążki czy dac bezpośrednio osobie, która przyjedzie. Napisałam Jej, że w zwiazku z tym, że wyjazd to juz w zasadzie jutro (niedługo będzie "dziś":multi::multi::multi:), to faktycznie lepiej, żeby przeznaczoną kwotę dała od razu do rak Luki. MAm nadzieję, że dobrze napisałam???Luka, czy wyjazd jutro (prawie "dziś":multi::multi:),jest już pewien czy jeszcze nie do końca???

Posted

mtf zalesie napisał(a):
zrobilam przelew/2 dni temu/ jak podala mi ziutka na pw- nie ma w 1 szym poscie informacji ale chyba bedzie pozniej i pieniadze doszly

sprawdzałam przed chwilką - jeszcze nie ma kasy na kącie, ale przecież świeta - banki działają inaczej.
Jak tylko sie pojawią na koncie - ujawnię to :lol:, wielkie dzieki.

Ja nie jadę z Barym - nie dam rady.
Umówiona jestem że przekazuję Barego Edycie jutro ok.20,00 . Jeszcze nie wiem jak to zrobię bo schronisko czynne do 17,00. Jutro jadę do schroniska i jakos sie dogadam, albo w jakiś cudowny sposób go do siebie "przeniosę".
Dziś niestety nie udało mi sie nawiazać kontaktu z osoba, która jutro jest w schronisku. Informowałam wstępnie, że on jutro ma jechać.

Posted

mtf zalesie napisał(a):
zrobilam przelew/2 dni temu/ jak podala mi ziutka na pw- nie ma w 1 szym poscie informacji ale chyba bedzie pozniej i pieniadze doszly

Sprawdzałam teraz konto i jeszcze pieniążki nie doszły ale myślę, że jutro już powinny być, teraz przez tą przerwę świąteczną banki pewnie mają opóźnienia, jak wpłata dojdzie to od razu ja albo Luka napiszemy i będzie w pierwszym poście zaktualizowane :lol:
Z góry dziękujemy mtf za wpłatę :loveu:

Posted

No ok rozumiem Luka. A Edyta- to kto jest???Bo ja za bardzo nie znam tu cioteczek z imion ale tylko z nicków:cool3: Mam rozumieć, że będzie tylko kierowca i Bary, czy Edyta to opiekunka Psiunia? Bo to kawałek drogi jest więc sama chyba nie będzie jechała "pani kierowiec"???Jejjkkuu...oby tylko DZIŚ(:multi::multi::multi::multi::multi::multi:)wszystko się poukładało i odpowiednio "wypaliło", bo to naprawdę dobry czas dla Barusia na wyjazd i zaadoptowanie się w Nowym Domku oraz mniej stresowe przezycie Sylwestrowych wybuchów:lol:hmmm...do 20.00 tu juz tylko....19 i pół godzinki:multi::multi::multi:

Posted

No..Baruś jeszcze tylko 16 godzinek...:multi:Teraz idę spać a jak wstanę, to zostanie pewnie ok 8 godzinek..Jezu...juz nie moge się doczekać tej chwili...ide spiochać i czekam na wiadomości już od "rana"(czyli od 12.00:eviltong:):loveu:

Posted

Jejku...zaglądam tu co chwilę, a tu taka cisza, że zaczynam sie martwic...Luka1 pewnie załatwia wszystkie formalności a śmiem twierdzić, że jest co załatwiać, wiec czekam tu z niecierpliwością..zrobię "Ufff" jak już coś będzie wiadomo na 100%:lol:Teoretycznie zostało jeszcze tylko....5, 5 godzinki BArusiu i w drogę po Nowe Zycie...no ale p[oki co, to tylko teoria..czekamy więc na CUD:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='luka1']To jest pies, który zadziwił mnie swoja osobowością. Jest piekny, ogromny, mądry niesamowicie, a jednak na widok człowieka reaguje tylko ucieczką.
Nie znam jego przeszłości ale nie było to chyba życie usłane rózami.

wpłaty na drogę do domu ( potrzebujemy 400,-)
Kinga-kinia.................20,-
gonia66 ....................25,-
Renata5 ....................20,-
Marysia55..................100,-
Agata ........................80,-
Agnieszka ...................50,-
mtf zalesie ................. 50,-
-------------
razem 345,-

Dziękujemy!.........................................

może juz dzis

Posted

Hmm...usychaj dalej???.....:cool3:dzięki...:eviltong:nie jestem mała to prawda ale za chwilę mnie nie będzie jak tak zacznę usychać...jeszcze niecala godzinka???BAruś jest u Ciebie Luka czy w schronie czeka??:cool3:

Posted

Dobra, spadam z domu bo nie mogę już tu wysiedzieć...jak zamarznę to będzie Twoja wina Luka;) Muszę coś zrobić, gdzieś iść cobym przd kompem nie zdechła...mam nadzieje, że jak tu wrócę, to Barus już będzie w podróży...:multi::multi::multi: