Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka,Agata to pewnie ja,poniewaz przelalam 80zl...,ale nie wpisalam Agata,Sonia...

Wesolych Swiat cioteczki:lol:
Barusiu Tobie rowniez,a takze wszystkiego naj,naj,najcudowniejszego na nowej drodze zycia...:multi::multi::multi::multi:buziaki

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Ziutka,Agata to pewnie ja,poniewaz przelalam 80zl...,ale nie wpisalam Agata,Sonia...

Tak się domyślałam, że to właśnie Ty :cool3:
Dziękujemy bardzo w imieniu Barusia :loveu:

Posted

TAk tak Ziutka, oczywiście, że podałam Pani Marii numer konta od razu:)NA rozesłane watki jeszcze nikt mi nie odpowiedział, ale dziś dosć "gorący" czas, może dlatego.CZekamywięc spokojnie. Myślę, że po swiętach powinna wpłynąć jeszcze jakaś kaska:lol:Kto wie??? Może Nowy Rok Baruś przywita w nowym domeczku????Eh..to byłby piękny początek Roku 2009:multi::multi::multi:

Posted

Cytuje:Właśnie napisała do mnie Pani Maria z prośbą o numer konta bankowego, aby również dołożyć swoją cegielkę do paliwka na transport:lol:Bedą więc kolejne złotóweczki:multi::multi::multi:

Mysle,ze Pani Maria moze dac pieniazki osobie,ktora przywiezie Barusia,nie musi wplacac na konto...A z tego co wyczytalam brakuje tylko 50 zł na transport...Po co Barus ma czekac?

Posted

Hmmm...nie pomyślałam o tym, to fakt ale już przekazałam numer konta to po pierwsze a po drugie nie wiemy ile pieniążków może przeznaczyć Pani Maria:lol:Osoba która wiezie nie może przecież dokładać "do interesu", juz sam fakt, że będzie wiozła Misiaka taki kawał drogi...Myślę, że jest to kwestia kilku dni aby zdobyć cała kwotę a w Swieta i tak by nikt chyba nie jechał. MAm tylko nadzieję, że Nowy Rok BAruś przywita juz w nowym domeczku...ale to już teraz chyba wszystko zależy od pieniążków, więc poniekąd i od nas:lol:...Myślę, że po świętach konto się zapełni odpowiednią kwotą i "Pani Kierowiec" będzie gotowa do drogi, bo Baruś chyba raczej gotowy jest od kilku lat:loveu:

Posted

Cytuje:Nie wiemy ile pieniążków może przeznaczyć Pani Maria...

Cytuje:ale to już teraz chyba wszystko zależy od pieniążków, więc poniekąd i od nas:lol:...

Mam ochote cos napisac,ale nie zrobie tego:angryy:

Ziutka-wiesz co mam na mysli....

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Cytuje:Nie wiemy ile pieniążków może przeznaczyć Pani Maria...

Cytuje:ale to już teraz chyba wszystko zależy od pieniążków, więc poniekąd i od nas:lol:...

Mam ochote cos napisac,ale nie zrobie tego:angryy:

Ziutka-wiesz co mam na mysli....
Myślę niestety Agato, że już "powiedziałaś"co chcialaś, bez używania konkretnych słów....i myślę, że nie było to ani potrzebne, ani chyba do końca przemyślane...też bym coś tu teraz napisała, ale się wstrzymam i wierzę, że też Agatko będziesz wiedziała, co mam na myśli...NAprawdę to nie jest ani miejsce ani czas na komentowanie i ocenianie..cieszmy się wspólnie, że Baruś szykuje się do drogi...to jest teraz chyba najważniejsze...:-)

Posted

Hihihi:lol: To dobrze się składa, bo to jednak kawałek drogi jest i hamburgerek dla cioteczek to obowiązkowy "prowiant":loveu:No a jeśli sie trochę więcej uzbiera to cioteczki juz będa wiedziały dobrze na którą kolejna bidulkę kaskę rozdysponowac:lol:NA razie jednak czekamy na pełną kwotę...kurcze...trochę kiepski czas- bank teraz nie robią przelewów i nie wiadomo czy w piątek dojdą..jeśli nie to dopiero w poniedziałek najwczesniej..no ale to i tak będzie dobry czas:lol:

Posted

Rozmawiałam z " panią kierowcą " :cool3: jak dobrze pójdzie to w poniedziałek lub wtorek pojedzie zawieźć Barusia...ma samochód w warsztacie i będzie ich popędzać żeby zrobili jeszcze w poniedziałek ;)

Posted

Chyba radość za chwilę rozwali mnie od środka...po tym co przeczytalam mam uczucie jakby to był sen...Baruś...Piesku...4-5 dni i NOWE ZYCIE?????Dobra...ccciiiii...spokojnie....idę wypić jakieś ziólka:eviltong:Poczekam...cierpliwości....wwrrrr...no dobra, już panuje nad sobą:megagrin:ale jak juz bedzie w nowym domku to...hhmmm....toooo...no kurde...to co????No to upije się z radości bo co innego mogę zrobić;)W kazdym razie już zaczynam odliczanie............(:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:)

Posted

eeee Barus mysle, ze juz dawno spakowany i gotowy na nowe lepsze zycie! ;) w glebi swojej psiej duszy na pewno od dawna o niczym innym nie marzy jak o swoim wlasnym kochajacym domku :) i o tym, aby juz nigdy nie musial sie bac! :-(

Posted

No, a KAludus jak zawsze w gotowosci bojowej..jest jak Pogotowie- zawsze tam, gdzie potrzeba pomocy najszybciej- hehe:lol:hmmm...tak sobie właśnie myślę, że troche złe to porównanie do Klaudus do pogotowia...bo pogotowie- to "pikuś"...ono potrafi sie spoźnić i nie przyjechac na czas...a Klaudus jakos jest niezawodna:loveu:Dziękujemy cioteczko w imieniu swoim i Barusia oczywiscie tez:multi:Ciekawe, co powiedziałby Barus, gdyby mógł...czuje już nadchodzące zmiany??Jak myslicie cioteczki??/Luka1 czy mowiłaś Mu już coś niecoś na uszko??Czy w tym przedświątecznym czasie nie widzieliście sie????