Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Wpłynęły dwie kolejne wpłaty dla Barusia :

gonia66 - 25 zł :lol:
Renata5 - 20 zł :lol:

Dziękujemy cioteczki :multi: :loveu: więc na chwilę obecną mamy 65zł!

Lukuś zaktualizuj to w pierwszym poście żeby wsio było jasne ;)

Ja jestem słowna kobieta i dzisiaj poszedł ode mnie przelew na 100,- jutro powinnas mieć na koncie.:eviltong::eviltong:
Bary szykuj plecak i w drogę :razz::razz:

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baruś Kochany pieseczku...wierzę, że Ci się uda...gorąco wierzę...wiedzę pomoc nieocenionych cioteczek- zaraz kasa na podróż będzie i potem to już tylko z górki..jestem taka zmęczona tymi porządkami świątecznymi ale nie mogłam tu do Ciebie nie zajrzeć na dobranoc...może już niedługo będę oglądała twoje nowe foteczki z nowego domeczku...bardzo bardzo bym juz chciała:lol:Miziam Cię teraz futrzaku Slodki gdzie tylko chcesz...a Ty śpij sobie słodziutko i śnij już tylko swój domeczek...dobry..Twoj...:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']Ja jestem słowna kobieta i dzisiaj poszedł ode mnie przelew na 100,- jutro powinnas mieć na koncie.:eviltong::eviltong:
Bary szykuj plecak i w drogę :razz::razz:

Jest !!!! własnie sprawdziłam - dziekujemy, jeszcze troszeczke i jedziesz Baruś!

Posted

[quote name='gonia66']To ile jeszcze brakuje??
na chwilę obecną mamy wpłaty na koncie od :

Kinga-kinia.................20,-
gonia66 ....................25,-
Renata5 ....................20,-
Marysia55..................100,-

Musimy uzbierać 400zł...ale będzie dobrze, damy radę cioteczki :cool3: inej opcji nie ma ;)

Posted

Oczywiście, że uzbieramy innej opcji nie ma:lol:Zwlaszcza, że w drodze są wg tego, co cioteczki tu piszą,jeszcze jakies pieniążki:lol:Już się nie mogę doczekac:lol:

Posted

TO WŁAŚNIE TEGO WIECZORU
ZŁO ZE WSTYDU UMIERA,
BO POD DACHEM TKLIWEJ KOLĘDY

BÓG RODZI SIĘ W CZŁOWIEKU....

Kochane cioteczki...miałam iść juz spać i pomyslałam, że przejrzę pocztę...zrobiłam to i...otrzymałam cudownego maila od Pani Marii...nie mogę Wam go nie pokazać...A jak go przeczytacie- resztę dopowiedzcie sobie same:loveu:
Przeczytałam w końcu wszystkie posty- powiem szczerze, że mam mało czasu na swoje''lubię''-jedna kobieta w domu...ale jedną rzecz powinnam powiedzieć-dla zaduszenia wątpliwości wszystkich: NIGDY, OD 20 LAT NIE MIAŁAM PSA SZCZENIAKA Z WYBORU. Cały ten okres wypełniały psy, których właściciele postanowili się pozbyć: nawet huski był po 2 latach niewygodny, jamnik też- nawet wszyscy się śmieli, że ja prowadzę przytułek. Ktoś, kto miał przynajmniej 2-3 psy takiego pochodzenia powinien wiedzieć, że to jak dziecko z domu dziecka- nie ty urodziłaś, nie ty do pewnego czasu wychowałaś- możesz dać wiele ale niekoniecznie zmienisz i zwyczaje, i osobowość tego KOGOŚ. Coś ma w genach, coś trwale przenosi z dotychczasowego życia, a już na pewno nie będzie spełnieniem twoich snów i marzeń. Jest po prostu INNĄ OSOBOWOŚCIĄ, która trzeba zaakceptować, dać jej szanę na dopasowanie się do wspólnego życia.Ile z siebie dasz- tyle po części dostaniesz. Prawda jest taka, że wiele ''zwyczajnych dzień po dniu " musi upłynąć, żeby było dla tego NOWEGO normalnie. Też źle byłoby, gdybym nie pracowała i napastowała psa swoją osobą- pies to silna osobowość, która daje temu wyraz kiedy zaczyna szczekać i chodzić z podniesioną głową, a musi mieć czas na ''rozpracowanie'' ludzi i własnego ''dopasowania się''. Każdemu psu dawałam sporo czasu i normalnego zainteresowania- widocznie dobrze im tu było, bo żaden nie chciał zniknąć. Nawet Brzydal idzie(że jej się chce dreptać 2 km na tych krótkich nogach) i wraca. Wszyscy niczym psychopaci rozmawiamy ze zwierzętami, a Brzydal nawt odpowiada(w swoim języku). Przez 10 lat chodziłam z kotem i psem na grzyby( pies, jak pies-szedl sam- gorzej z kotem-po 2 km trzeba bylo go nieść w koszyku, a w drodze powrotnej na własnym karku, bo kosz był zajęty przez grzyby- kot niestety slusznej wagi...).NIE OBAWIAJCIE SIĘ CIOTECZKI, włos Baremu z głowy nie spadnie, nie bijemy zwierząt i generalnie to one chcą na nas wymusić różne im wygodne postępowania- nie powiem, czasem im się nawet udaje....
Jeszcze raz spokojnych Świąt...

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Ziutka,a moja kasa wplynela?Przelalam okolo 16:00:cool3:

Nie Agatko...jeszcze nie ma, ale dam znać jak tylko się pojawi na koncie :lol:

Posted

CZyli mamy juz prawie 300zł:multi::multi:Jesteście kochane cioteczki:lol:A swoją droga to ten Nasz BAruś jest szczęściarzem- tyle ciotek i jeszcze taka chałupa mu sie szykuje...nie wspomnę o Nowej Rodzinie...eh...po tym co przeszedł- należy Mu sie z całą pewnością...Chyba trzeba porozsyłać wątek cioteczki- jak myslicie? CZy czekamy tu? Bo chyba z tego co widzę, wszystki deklarowane wpłaty już wpłyneły...a szkoda czasu???Gdyby rozesłać po znajomych- kaska pewnie znalazłaby sie szybciej:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Chyba trzeba porozsyłać wątek cioteczki- jak myslicie? CZy czekamy tu? Bo chyba z tego co widzę, wszystki deklarowane wpłaty już wpłyneły...a szkoda czasu???

Jak możesz Goniu to porozsyłaj - będę wdzięczna :lol:

Posted

Wysłałam wątek do kilku dogomaniaczek:lol:Nie mam teraz czasu, bo Mamuśka czeka ale wieczorem będe dalej rozsyłała..dużo nie potrzeba więc jestem spokojna:loveu:Teraz już tylko może życzyć wszystkim cioteczkom i wszystkim pieseczkom a w szczególności Barusiowi wszystkiego, co najpiękniejsze i najlepsze w te Swięta....:loveu:

Posted

Właśnie napisała do mnie Pani Maria z prośbą o numer konta bankowego, aby również dołożyć swoją cegielkę do paliwka na transport:lol:Bedą więc kolejne złotóweczki:multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
Właśnie napisała do mnie Pani Maria z prośbą o numer konta bankowego, aby również dołożyć swoją cegielkę do paliwka na transport:lol:Bedą więc kolejne złotóweczki:multi::multi::multi:

Super :multi:
Goniu...podałaś numer konta ? ;)