Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
i co z tym pomysłem???Jestem na wyjeździe i robię cuda bo nie mam spokoju co z Barusiem...Ziuta..możesz napisa co takiego znow wpadło do glowy dzieczynom??/JA tu normalnie dostanę kociokwiku:razz:

kociokwiku to i ja dostanę jak sie w końcu sytuacja z Barym nie wyklaruje.... kibicuje temu psiakowi od początku wątku i nie potrafię się pogodzić z tą huśtawką nastrojów ciotek. Proszę was idźcie na całość . Nie mamy nic do stracenia ... a wiele do zyskania dla tego psa. Kurczę dajcie mu w końcu szanse na własny , prawdziwy dom. Wątpliwości zostawcie na potem....
Tak jak pisałam wcześniej życie udawadnia nam codzienie, że nigdy nie mamy 100% że nasze decyzje są słuszne.....

Posted

Ziutka napisał(a):
A tego to ja nie wiem bo nikt się do mnie nie odezwał :roll:

Jedyne co wiem to to, że trzeba zbierać kasę na transport dla Barusia ale narazie nic nie wpłynęło na nasze konto :shake: ja się popytam znajomych czy chociaż po 20zł nie dołożą...:placz:

Ziutka podaj mi konto to wpłacę 100,- na transport Bariego do nowego domku... wiecej przed świętami nie dam rady... po świętach mogę dołozyć cos jeszcze :lol::lol:

Posted

No i może to dobrze Ziutka, że się nikt nie odezwał...szczerze mówiąc mam trochę dośc tych pomysłów i wątpliwości...każda z nas pewnie sięz nimi boryka, ale dopóki nie sprobujemy i nie ruszymy- wiedziec nie będziemy..tak jak pisze Marysia55...Jeśli chodzi o kasę to nie martw sie Ziutka-teraz jest wekend, a w zasadzie decyzja ostateczn a zarazem "alarm" transportowy został ogłoszony dopiero w czwartek wieczorem o ile dobrze pamiętam więc jeśli pieniążki nawet ktoś wpłacił w piątek- prawdopodobnie nawet przelew nie wyszedł z banku...wszystko ruszy się w poniedziałek...ja wpłacę w niedzielę wieczorem więc w poniedziałek będą..i myśle, że tak będzie nie tylko ze mną, więc zacznie si e ruszac..zobaczysz- jestem dobrej myśli...dużo nas tu kocha tego MIsia i na pewno z radością doloży kilka groszy na drodze do nowego życia:lol:Ja jeszcze nie dowierzam, ale jak pomyślę, że Baruś naprawdę może miec dom..to...normalnie chce mi się skakac do gory..na razie jednak się wstrzymam z tym skakaniem i poczekam aż nasze marzenia staną się rzeczywistością..a nie możn może zmienic tytulu wątku- szukamy pieniążków na transport???CZy tego się tu nie robi na dogo???

Posted

marysia55 napisał(a):
ale ja nie mam twojegonr GG potrzebuje konto na pw :lol::lol:

Tobie Marysiu wysłałam na PW ;)
A ten mój post o gg był skierowany do Renatki bo jej podałam nr. konta na gg ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
A tego to ja nie wiem bo nikt się do mnie nie odezwał :roll:

Jedyne co wiem to to, że trzeba zbierać kasę na transport dla Barusia ale narazie nic nie wpłynęło na nasze konto :shake: ja się popytam znajomych czy chociaż po 20zł nie dołożą...:placz:

Ja pisałam wczoraj na gg do ciebie ale nie odpowiedziałaś mi...oto dowód
Ja (20-12-2008 22:03)
tutaj inez
Ja (20-12-2008 22:04)
jesteś?
Ja (20-12-2008 22:08)
jak bedziesz to odezwij się...
w sprawie Barego

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Ja pisałam wczoraj na gg do ciebie ale nie odpowiedziałaś mi...oto dowód
Ja (20-12-2008 22:03)
tutaj inez
Ja (20-12-2008 22:04)
jesteś?
jak bedziesz to odezwij się...
w sprawie Barego

Cały czas byłam na gg :roll: dostałam dopiero dzisiaj rano jak włączyłam kompa i od razu odpisałam :roll: nie mam pojęcia czemu tak.....przecież siedziałam do prawie 2-iej i miałam włączone cały czas gg.

Posted

agniecha - sorki - nie pisałam na watku o Twojej delaracji bo to róznie w życiu bywa,ale skoro sama o tym napisałaś to oczywiscie bardzo dziekujemy

Dodam jeszcze że Kinia chce podarować na bazarek (jesli taki będzie) spódniczkę - też dziekujemy

Posted

luka1 napisał(a):

Dodam jeszcze że Kinia chce podarować na bazarek (jesli taki będzie) spódniczkę - też dziekujemy

podajcie adres to jutro wam tą spódnicę wyślę dodam że jest ona nowa z metką ....i podajcie mi na jakie konto mam pieniądze przelać .....

Posted

kinga-kinia napisał(a):
podajcie adres to jutro wam tą spódnicę wyślę dodam że jest ona nowa z metką ....i podajcie mi na jakie konto mam pieniądze przelać .....

Kinia adres CI podałam wczoraj jak wysyłałam numer konta ;) to pod ten sam adres wysłać spódnicę ;) no chyba, ze gdzieś to zapodziałaś co Ci pisałam to Ci wyślę jeszcze raz.

Posted

Już przelałam pieniążki dla Barusia:lol: PAkuj się malutki bo ja widzę, że tyle cioteczek chce pomóc więc myślę, że to naprawdę kwestia dni i kasiorka się zbierze a wtedy co??? CZy pojedziecie z Barusiem od razu czy czekacie cioteczki na jakiś konkretny termin?

Posted

gonia66 napisał(a):
Już przelałam pieniążki dla Barusia:lol: CZy pojedziecie z Barusiem od razu czy czekacie cioteczki na jakiś konkretny termin?

Bardzo dziękujemy za wpłaty i Tobie Goniu i Kiniu Tobie także :lol:

Jeżeli już się uzbiera suma na transport to wtedy mam zadzwonić do Edi i sie umówimy konkretnie...zazwyczaj jedzie na drugi dzień jak jej damy znać...chociaż teraz są święta więc nie wiem kiedy pojedzie no ale narazie nie mamy całej sumy więc nie ma o czym mówić ;)

Posted

Od Kini wpłynęło dla Barusia 20 zł :multi: innych wpłat narazie nie ma - bardzo dziękujemy :loveu:

Luka - może wrzucać aktualizację pieniążków w pierwszy post, hmm ? :roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
Od Kini wpłynęło dla Barusia 20 zł :multi: innych wpłat narazie nie ma - bardzo dziękujemy :loveu:

Luka - może wrzucać aktualizację pieniążków w pierwszy post, hmm ? :roll:

ja mysle, ze to dobry pomysl, bedzie wiadomo na biezaco ile jeszcze potrzeba :) ja tez dzis deklarowana sumke wplace tylko, ze na poczcie, wiec chyba pojda troszke dluzej :oops:

Posted

Wpłynęły dwie kolejne wpłaty dla Barusia :

gonia66 - 25 zł :lol:
Renata5 - 20 zł :lol:

Dziękujemy cioteczki :multi: :loveu: więc na chwilę obecną mamy 65zł!

Lukuś zaktualizuj to w pierwszym poście żeby wsio było jasne ;)