Lionees Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ziutka daj no to konto...nie wpłacę wiele,ale zawsze się przyda Quote
marysia55 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 gonia66 napisał(a):i co z tym pomysłem???Jestem na wyjeździe i robię cuda bo nie mam spokoju co z Barusiem...Ziuta..możesz napisa co takiego znow wpadło do glowy dzieczynom??/JA tu normalnie dostanę kociokwiku:razz: kociokwiku to i ja dostanę jak sie w końcu sytuacja z Barym nie wyklaruje.... kibicuje temu psiakowi od początku wątku i nie potrafię się pogodzić z tą huśtawką nastrojów ciotek. Proszę was idźcie na całość . Nie mamy nic do stracenia ... a wiele do zyskania dla tego psa. Kurczę dajcie mu w końcu szanse na własny , prawdziwy dom. Wątpliwości zostawcie na potem.... Tak jak pisałam wcześniej życie udawadnia nam codzienie, że nigdy nie mamy 100% że nasze decyzje są słuszne..... Quote
marysia55 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ziutka napisał(a):A tego to ja nie wiem bo nikt się do mnie nie odezwał :roll: Jedyne co wiem to to, że trzeba zbierać kasę na transport dla Barusia ale narazie nic nie wpłynęło na nasze konto :shake: ja się popytam znajomych czy chociaż po 20zł nie dołożą...:placz: Ziutka podaj mi konto to wpłacę 100,- na transport Bariego do nowego domku... wiecej przed świętami nie dam rady... po świętach mogę dołozyć cos jeszcze :lol::lol: Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Renata5 napisał(a):Ziutka daj no to konto...nie wpłacę wiele,ale zawsze się przyda Dzięki ciotka...konto podałam na gg :eviltong: Quote
gonia66 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No i może to dobrze Ziutka, że się nikt nie odezwał...szczerze mówiąc mam trochę dośc tych pomysłów i wątpliwości...każda z nas pewnie sięz nimi boryka, ale dopóki nie sprobujemy i nie ruszymy- wiedziec nie będziemy..tak jak pisze Marysia55...Jeśli chodzi o kasę to nie martw sie Ziutka-teraz jest wekend, a w zasadzie decyzja ostateczn a zarazem "alarm" transportowy został ogłoszony dopiero w czwartek wieczorem o ile dobrze pamiętam więc jeśli pieniążki nawet ktoś wpłacił w piątek- prawdopodobnie nawet przelew nie wyszedł z banku...wszystko ruszy się w poniedziałek...ja wpłacę w niedzielę wieczorem więc w poniedziałek będą..i myśle, że tak będzie nie tylko ze mną, więc zacznie si e ruszac..zobaczysz- jestem dobrej myśli...dużo nas tu kocha tego MIsia i na pewno z radością doloży kilka groszy na drodze do nowego życia:lol:Ja jeszcze nie dowierzam, ale jak pomyślę, że Baruś naprawdę może miec dom..to...normalnie chce mi się skakac do gory..na razie jednak się wstrzymam z tym skakaniem i poczekam aż nasze marzenia staną się rzeczywistością..a nie możn może zmienic tytulu wątku- szukamy pieniążków na transport???CZy tego się tu nie robi na dogo??? Quote
marysia55 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ziutka napisał(a):Dzięki ciotka...konto podałam na gg :eviltong: ale ja nie mam twojegonr GG potrzebuje konto na pw :lol::lol: Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 marysia55 napisał(a):ale ja nie mam twojegonr GG potrzebuje konto na pw :lol::lol: Tobie Marysiu wysłałam na PW ;) A ten mój post o gg był skierowany do Renatki bo jej podałam nr. konta na gg ;) Quote
marysia55 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ziutka napisał(a):Tobie Marysiu wysłałam na PW ;) A ten mój post o gg był skierowany do Renatki bo jej podałam nr. konta na gg ;) dzieki dostałam :thumbs: Quote
Inez de Villaro Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ziutka napisał(a):A tego to ja nie wiem bo nikt się do mnie nie odezwał :roll: Jedyne co wiem to to, że trzeba zbierać kasę na transport dla Barusia ale narazie nic nie wpłynęło na nasze konto :shake: ja się popytam znajomych czy chociaż po 20zł nie dołożą...:placz: Ja pisałam wczoraj na gg do ciebie ale nie odpowiedziałaś mi...oto dowód Ja (20-12-2008 22:03) tutaj inez Ja (20-12-2008 22:04) jesteś? Ja (20-12-2008 22:08) jak bedziesz to odezwij się... Ja (20-12-2008 22:08) w sprawie Barego Quote
Agata,Sonia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Witam cioteczki:lol: Czy Barus jest juz spakowany i gotowy na nowe zycie?:loveu: Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Ja pisałam wczoraj na gg do ciebie ale nie odpowiedziałaś mi...oto dowód Ja (20-12-2008 22:03) tutaj inez Ja (20-12-2008 22:04) jesteś? Ja (20-12-2008 22:08) jak bedziesz to odezwij się... Ja (20-12-2008 22:08) w sprawie Barego Cały czas byłam na gg :roll: dostałam dopiero dzisiaj rano jak włączyłam kompa i od razu odpisałam :roll: nie mam pojęcia czemu tak.....przecież siedziałam do prawie 2-iej i miałam włączone cały czas gg. Quote
agniecha82x Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ja tez deklarowalam juz Luce1 ze wplace w pon, na transport Barego ;) Quote
luka1 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 agniecha - sorki - nie pisałam na watku o Twojej delaracji bo to róznie w życiu bywa,ale skoro sama o tym napisałaś to oczywiscie bardzo dziekujemy Dodam jeszcze że Kinia chce podarować na bazarek (jesli taki będzie) spódniczkę - też dziekujemy Quote
kinga-kinia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 luka1 napisał(a): Dodam jeszcze że Kinia chce podarować na bazarek (jesli taki będzie) spódniczkę - też dziekujemy podajcie adres to jutro wam tą spódnicę wyślę dodam że jest ona nowa z metką ....i podajcie mi na jakie konto mam pieniądze przelać ..... Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 kinga-kinia napisał(a):podajcie adres to jutro wam tą spódnicę wyślę dodam że jest ona nowa z metką ....i podajcie mi na jakie konto mam pieniądze przelać ..... Kinia adres CI podałam wczoraj jak wysyłałam numer konta ;) to pod ten sam adres wysłać spódnicę ;) no chyba, ze gdzieś to zapodziałaś co Ci pisałam to Ci wyślę jeszcze raz. Quote
gonia66 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Już przelałam pieniążki dla Barusia:lol: PAkuj się malutki bo ja widzę, że tyle cioteczek chce pomóc więc myślę, że to naprawdę kwestia dni i kasiorka się zbierze a wtedy co??? CZy pojedziecie z Barusiem od razu czy czekacie cioteczki na jakiś konkretny termin? Quote
kinga-kinia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Właśnie wpłaciłam pieniążki dla Barusia :) Quote
Ziutka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 gonia66 napisał(a):Już przelałam pieniążki dla Barusia:lol: CZy pojedziecie z Barusiem od razu czy czekacie cioteczki na jakiś konkretny termin? Bardzo dziękujemy za wpłaty i Tobie Goniu i Kiniu Tobie także :lol: Jeżeli już się uzbiera suma na transport to wtedy mam zadzwonić do Edi i sie umówimy konkretnie...zazwyczaj jedzie na drugi dzień jak jej damy znać...chociaż teraz są święta więc nie wiem kiedy pojedzie no ale narazie nie mamy całej sumy więc nie ma o czym mówić ;) Quote
Ziutka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Od Kini wpłynęło dla Barusia 20 zł :multi: innych wpłat narazie nie ma - bardzo dziękujemy :loveu: Luka - może wrzucać aktualizację pieniążków w pierwszy post, hmm ? :roll: Quote
agniecha82x Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ziutka napisał(a):Od Kini wpłynęło dla Barusia 20 zł :multi: innych wpłat narazie nie ma - bardzo dziękujemy :loveu: Luka - może wrzucać aktualizację pieniążków w pierwszy post, hmm ? :roll: ja mysle, ze to dobry pomysl, bedzie wiadomo na biezaco ile jeszcze potrzeba :) ja tez dzis deklarowana sumke wplace tylko, ze na poczcie, wiec chyba pojda troszke dluzej :oops: Quote
Agata,Sonia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Dorzuce 40 zl,ale dopiero jutro;) Quote
agniecha82x Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 pieniazki dla Barusia juz w drodze :cool3: a Bary mam nadzieje, ze juz spakowany :lol: Quote
Ziutka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wpłynęły dwie kolejne wpłaty dla Barusia : gonia66 - 25 zł :lol: Renata5 - 20 zł :lol: Dziękujemy cioteczki :multi: :loveu: więc na chwilę obecną mamy 65zł! Lukuś zaktualizuj to w pierwszym poście żeby wsio było jasne ;) Quote
Agata,Sonia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Poprosze o numer konta i dane w PW;) Quote
Recommended Posts