Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baruniu...Słodziaku nasz..co jeszcze można dla Ciebie zrobić/??To czekanie na cud mnie dobija:-(...Jak Ciebie można nie zauważać???A czy Bary wychodzi juz z budy?/Czy nadal siedzi tylko u siebie??JAk u Niego z jedzeniem? Też wnosicie mu do budy? CZy moze wychodzi jeść? Póki je...póty nie jest źle...na chudego i zabidzonego też nie wygląda...zeby jeszcze nabrał ducha...tak..Fotki potrzebne..muszę zmienić na Allegro...aj..zreszta nie wiem..ale cos musimy robic...:shake:

Posted

dzisiaj byłam dłużej w schronisku - już robiło się ciemno jak poszłam po Perełkę. Bary zdziwiny patrzył co ja o tej porze robie , stał przy kratach i go pomiziałam a on mie liznął.
Może to trzeba przekonać pracowników by Barego pokazywali przychodzącym? A tak , zawsze twierdzą że on zabojażliwy.

Posted

lilith27 napisał(a):
macie jakieś koszty adopcji?

Tak...ponieważ schronisko jest miejskie to są pobierane opłaty.
Pies - 30 zł
Suka - 60 zł (każda sterylizowana)
Szczeniak - 50 zł
Kociak - 10 zł

Posted

[quote name='luka1']dzisiaj byłam dłużej w schronisku - już robiło się ciemno jak poszłam po Perełkę. Bary zdziwiny patrzył co ja o tej porze robie , stał przy kratach i go pomiziałam a on mie liznął.

luka1...ale Ci zazdroszczę...tego cieplutkiego i ufnego języczka, którym dotknął Cię nasz ukochany Misio...On jest taki piękny i taki kochany...nawet niew iesz jak bardzo chcialabym Go wymiziać naprawdę...a czy jego ktoś w ogóle wyprowadza na spacery? Nie dało rady wziąc na spacer BArusia po spacerku z Perełką???Wiesz..wystawiłam kilka aukcji na Allegro różnym psiuniom...tylko Barunia nikt nie obserwuje:placz:wiem, zee to nie jest miernik, ale nawet wejść ma najmniej, choć wszystkie Allegro w tym samym czasie robiłam..NO DLACZEGO???NIE MOGĘ TEGO POJĄĆ...:placz:JAK TO SIĘ DZIEJE??CZY NAPRAWDĘ MOŻE TAK SIĘ STAĆ, ŻE NIEKRTORYM PSOM MOZE BYĆ NIEPISANE SZCZĘŚCIE???JA SIĘ Z TYM NIE ZGADZAM!!!!!!!!!!:-(Baruś...o prosze...wychodź z tej budy i pokazuj się...musisz w koncu znależć domek...

Posted

gonia66 napisał(a):
Nie dało rady wziąc na spacer BArusia po spacerku z Perełką???

Perełka nie szła na spacer tylko do kąpieli, jutro jedzie do nowego domu do Katowic :loveu: :multi:

Posted

przegladnęłam ten wątek i tak sobie myślę ,że stwierdzenie że człowiek to brzmi dumnie nie zawsze zgadza sie z prawdą. Ile bólu i cierpienia musiał człowiek zadać temu psu aby tak zniszczyc jego psychikę. Nie potrafie nigdy ani się z tym pogodzić ani tego zrozumieć. Może jestem zagłupia na to całe psie zycie.:-(:-(:-(

Posted

Cieszę się razem z Wami cioteczki ze szczęścia Perełki i oczywiście gratuluje...ale dalej nie wiem, czy z Barusiem w ogole ktoś wychodzi na spacery...???Myślę tak sobie o tym Piesku i Ciągle oczyma wyobraźni widzę Jego pyszczek wciskający się w kraty, zeby polizać rękę człowieka, którego poznał i pewnie już nawet pokochał...nawet się odważył wyjść ze swojej budy, aby okazać swoją milość..tak jak umie...Perełkę ktoś zauważył...to cudownie..ale dlaczego nikt nie widzi ciągle BArusia???No dlaczego tak jest???Dziś w nocy chodzi po świecie św.Mikołaj...Baruniu...modlę się, zeby przyszedł też w końcu do Ciebie Pieseczku..Ty nie chcesz wiele dla siebie...tylko troszke...św. Mikołaju...na świecie są nie tylko biedne i grzeczne dzieci...sa też bardzo grzeczne i bardzo biedne zwierzęta...pochyl się w tym roku nad Barusiem...JA w swoim seduszku i w swoich myślach posyłam Ci ciepełko...a św. Mikołaj jeśli może, niech zamieni to ciepełko w rzeczywistośc...a coż to takiego dla św.Mikołaja...:x-mas:Dobranoc Misiaczku...śpij słodko a po wekendzie chcę tu widzieć same dobre wiadomości u Ciebie:lol::Dog_run:

Posted

lilith27 ....czy ty przypadkiem mnie nie śledzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ostatnio gdzie ja to i ty lub na odwrót :grins::grins::grins: przypadek czy zżądzenie losu :eviltong::eviltong::eviltong: