Agata,Sonia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Barus-szybciutko biegnij po kochajacy domek :lol::lol: Quote
gonia66 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Baruniu...Słodziaku nasz..co jeszcze można dla Ciebie zrobić/??To czekanie na cud mnie dobija:-(...Jak Ciebie można nie zauważać???A czy Bary wychodzi juz z budy?/Czy nadal siedzi tylko u siebie??JAk u Niego z jedzeniem? Też wnosicie mu do budy? CZy moze wychodzi jeść? Póki je...póty nie jest źle...na chudego i zabidzonego też nie wygląda...zeby jeszcze nabrał ducha...tak..Fotki potrzebne..muszę zmienić na Allegro...aj..zreszta nie wiem..ale cos musimy robic...:shake: Quote
marysia55 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 goń piesku na pierwszą :multi::multi: po szczęśliwy domek :p:p Quote
Agata,Sonia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dzien dobry... Skacz na pierwsza misiaku:loveu: Quote
Agata,Sonia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Barus-znowu skaczemy na pierwsza...:razz: Quote
maarit Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 na spacer z ciotką na dobranoc :Dog_run: Quote
luka1 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 dzisiaj byłam dłużej w schronisku - już robiło się ciemno jak poszłam po Perełkę. Bary zdziwiny patrzył co ja o tej porze robie , stał przy kratach i go pomiziałam a on mie liznął. Może to trzeba przekonać pracowników by Barego pokazywali przychodzącym? A tak , zawsze twierdzą że on zabojażliwy. Quote
lilith27 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 www.najpewniej.pl/anons.php?nr=23910 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=35032 www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,948209,19,33,,2,2,,,0/zwierzeta/psy/wielki_wystraszony_misio_-_bary zwierzeta.ogloszenia.e-hodowla.eu/ www.pineska.pl/?do=view&id=57389&buyOrSell=2 Quote
marysia55 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 no piesku .... do góry hopaj :multi::multi::multi: Quote
lilith27 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-wystraszony-misio-Bary-majestatyczny-starszek-W0QQAdIdZ92462555 www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=13878 www.eoferty.com.pl/id101121.html www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/1367/ www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23592517,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html szybko-sprzedam.pl/index.php?module=dodaj_ogloszenie tu po akceptacji www.czworonogi.eu/index.php?option=com_adsmanager&page=show_category&catid=1&text_search=&order=0&expand=0&Itemid=0 tu po akceptacji moda www.drobne.centrumofert.pl/index.php?a=ka1&id=76&PHPSESSID=a883e5f291026f242a9696784e0ae431 po akceptacji www.sprzedasz.pl/zwierzeta_psy,6,20.html www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/10572 portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=19097 ale.gratka.pl/ogloszenie/1765081_wystraszony_psi_niedzwiedz_powoli_sie.html Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='lilith27']www.najpewniej.pl/anons.php?nr=23910 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=35032 www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,948209,19,33,,2,2,,,0/zwierzeta/psy/wielki_wystraszony_misio_-_bary zwierzeta.ogloszenia.e-hodowla.eu/ www.pineska.pl/?do=view&id=57389&buyOrSell=2 WIELKIE DZIĘKI :multi: Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 lilith27 napisał(a):macie jakieś koszty adopcji? Tak...ponieważ schronisko jest miejskie to są pobierane opłaty. Pies - 30 zł Suka - 60 zł (każda sterylizowana) Szczeniak - 50 zł Kociak - 10 zł Quote
gonia66 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='luka1']dzisiaj byłam dłużej w schronisku - już robiło się ciemno jak poszłam po Perełkę. Bary zdziwiny patrzył co ja o tej porze robie , stał przy kratach i go pomiziałam a on mie liznął. luka1...ale Ci zazdroszczę...tego cieplutkiego i ufnego języczka, którym dotknął Cię nasz ukochany Misio...On jest taki piękny i taki kochany...nawet niew iesz jak bardzo chcialabym Go wymiziać naprawdę...a czy jego ktoś w ogóle wyprowadza na spacery? Nie dało rady wziąc na spacer BArusia po spacerku z Perełką???Wiesz..wystawiłam kilka aukcji na Allegro różnym psiuniom...tylko Barunia nikt nie obserwuje:placz:wiem, zee to nie jest miernik, ale nawet wejść ma najmniej, choć wszystkie Allegro w tym samym czasie robiłam..NO DLACZEGO???NIE MOGĘ TEGO POJĄĆ...:placz:JAK TO SIĘ DZIEJE??CZY NAPRAWDĘ MOŻE TAK SIĘ STAĆ, ŻE NIEKRTORYM PSOM MOZE BYĆ NIEPISANE SZCZĘŚCIE???JA SIĘ Z TYM NIE ZGADZAM!!!!!!!!!!:-(Baruś...o prosze...wychodź z tej budy i pokazuj się...musisz w koncu znależć domek... Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 gonia66 napisał(a):Nie dało rady wziąc na spacer BArusia po spacerku z Perełką??? Perełka nie szła na spacer tylko do kąpieli, jutro jedzie do nowego domu do Katowic :loveu: :multi: Quote
marysia55 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 przegladnęłam ten wątek i tak sobie myślę ,że stwierdzenie że człowiek to brzmi dumnie nie zawsze zgadza sie z prawdą. Ile bólu i cierpienia musiał człowiek zadać temu psu aby tak zniszczyc jego psychikę. Nie potrafie nigdy ani się z tym pogodzić ani tego zrozumieć. Może jestem zagłupia na to całe psie zycie.:-(:-(:-( Quote
gonia66 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Cieszę się razem z Wami cioteczki ze szczęścia Perełki i oczywiście gratuluje...ale dalej nie wiem, czy z Barusiem w ogole ktoś wychodzi na spacery...???Myślę tak sobie o tym Piesku i Ciągle oczyma wyobraźni widzę Jego pyszczek wciskający się w kraty, zeby polizać rękę człowieka, którego poznał i pewnie już nawet pokochał...nawet się odważył wyjść ze swojej budy, aby okazać swoją milość..tak jak umie...Perełkę ktoś zauważył...to cudownie..ale dlaczego nikt nie widzi ciągle BArusia???No dlaczego tak jest???Dziś w nocy chodzi po świecie św.Mikołaj...Baruniu...modlę się, zeby przyszedł też w końcu do Ciebie Pieseczku..Ty nie chcesz wiele dla siebie...tylko troszke...św. Mikołaju...na świecie są nie tylko biedne i grzeczne dzieci...sa też bardzo grzeczne i bardzo biedne zwierzęta...pochyl się w tym roku nad Barusiem...JA w swoim seduszku i w swoich myślach posyłam Ci ciepełko...a św. Mikołaj jeśli może, niech zamieni to ciepełko w rzeczywistośc...a coż to takiego dla św.Mikołaja...:x-mas:Dobranoc Misiaczku...śpij słodko a po wekendzie chcę tu widzieć same dobre wiadomości u Ciebie:lol::Dog_run: Quote
agniecha82x Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 mizianka mikolajkowe dla Barusia :loveu: i tak offtopowo - wszystkiego najlepszego dla Perelki! :multi: Quote
marysia55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Bary nieszczęśliwy ale jakże kochany piesek:loveu::loveu::loveu: hopaj na górę:multi::multi::multi: tam twoje miejsce:p:p Quote
lilith27 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ............................................. Quote
marysia55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 lilith27 ....czy ty przypadkiem mnie nie śledzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ostatnio gdzie ja to i ty lub na odwrót :grins::grins::grins: przypadek czy zżądzenie losu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts