Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
lilith27 ....czy ty przypadkiem mnie nie śledzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ostatnio gdzie ja to i ty lub na odwrót :grins::grins::grins: przypadek czy zżądzenie losu :eviltong::eviltong::eviltong:

no przecież, że za Tobą chodzę:razz:
tylko za mało dyskretna jestem:eviltong:

totalna inwigilacja:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bezsilnośc i bezradność w stosunku do Barusia rozwala mnie do tego stopnia, że jak luka...mam ochotę pisać tu same kropki...:-(Boję się tu wchodzić, bo to, że ciągle nic się nie rusza sprawia, że wyć mi sie chce i krzyczec..gdyby to coś zmienilo- to darlabym sie wniebogłosy...ale i tak to nic nie da:placz:Nie wiem co mogę dla Ciebie pieseczku zrobić..mogę Cię tylko wirtualnie przytulić..ale to mnie jakoś dziwnie nie cieszy...dobranoc Baruś..myślę o Tobie cieplutko...i bardzo bym chciała..eh...

Posted

Dobranoc Pieseczku...przytulam Cię ciepło w myślach i w sercu...przesyłam same dobre myśli...oby choć jedna z nich zamieniła się w rzeczywistość...dobranoc...:loveu:

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Barus przypomina mi mojego sp Cezarka.Tez taki slodki misiu:loveu:

Idziemy na spacerek:lol:

a im bardziej przypomina tym bardziej przykro
smutno, że twója pociecha wycmokana wykochana
a ten drugi taki znajduszek kopciuszek

Posted

Tak,bardzo przykro lilith27......Wydostalam Go z bardzo ciezkich warunkow...
Przez 10 lat lancuch,buda i samotnosc.Wlasciciel przyjezdzal 2 razy w tyg.,a zima raz na 2 tyg.Psa trzymal w celu pilnowania szopy,w ktorej i tak nic nie bylo...Jednego pieska wykonczyl,ratowalam Go,ale niestety bylo juz za pozno(mocznica,wynik ponad 600,gdzie norma to 80,zrujnowana watroba itd.)Wlasciciel oklamal mnie,ze ma tylko jednego psa...,ale ja Go dojrzalam...Kiedy zabieralam psine z dzialki byl juz w stanie agonalnym:placz::placz:Staruszek bez zebow,ledwo widzacy.Powiedzialam mojemu zaufanemu wetowi,ze ma Go ratowac za wszelka cene,ale niestety...Pamietam ten dzien i bede pamietac do konca moich dni 14 luty-dzien zakochanych...:-(:-(
No i zostala druga bieda...Specjalnie dla niego przeprowadzilam sie wczesniej niz planowalam.Bardzo Go kochalam i nadal kocham...Byl ze mna przez 2 lata....Po 8 miesiacach okazalo sie,ze ma guza na sledzionie.Sledziona zostala wycieta i wszystko bylo ok.
Piesek aniol,nawet muchy by nie skrzywdzil.Tyle lat w budzie,ale w domku nie nabrudzil,a koty mogly z nim wszystko robic...
Ale niestety pewnego dnia znalazla sie ludzka swinia i odebrala mi mojego pupila:angryy::angryy: Piesek zostal otruty...:placz::placz:
Gdybym byla pewna na 100% kto to zrobil to wierzcie mi,ze musialabym sie zemscic...:angryy::angryy:

Barusiu,hopaj na pierwsza....