gonia66 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Luka..ale pisalaś już, że Baruś wychodził z budy.może nie z takim entuzjazmem jak inne Psiaki, ale wychodził..coś więc się chyba musiało stac, że znów się wycofał...:-(Przez kilka dno po tamtymTwoim poście byłam uspokojona o Barusia i o zimę, która idzie do nas...teraz jednak znow...Bardzo mnie niepokoi to jego zachowanie...Nie umiem Mu pomóc..nie wiem jak w każdym razie, a smutek mnie ogarnia na myśl, że to depresja...to gorsze niż można przypuszczać...człowiek jakoś sobie potrafi depresję wytłumaczyć...Pies...niestety nie:-(:-(:-(Proszę Was dziewczyny...wymyślmy coś...wyciągajmy go stamtąd...gdziekolwiek...no nie wiem...ale mam przeczucie, że nie może zostać w schronisku...je jestem tu nowa..musi być jakieś wyjście...Wy cioteczki się na tym znacie..macie na pewno jakieś pomysły...piszcie tu a ja i inne cioteczki na pewno pomożemy jak tylko bedziemy umiały...Gdzie dokładnie Bary przebywa???(miejsce i województwo jeśli mogę wiedzieć).... Quote
gonia66 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dobranoc Baruniu...tak się o Ciebie martwię..tak mi Ciebie żal...:-(:-(tak bardzo bym chciala, żeby tu u Ciebie zrobiło się choć trochę weselej..troche..na początek...dobranoc Misiaku Słodki...:* Quote
agniecha82x Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bary przebywa w Sochaczewskim schronisku tak jak w tytule ;) Cioteczki wziely sie za Barusia, narobily mu bardzo duzo ogloszen aby pokazac go gdzie tylko mozna, ale niestety nie ma poki co chyba zadnego odzewu, zadnego zainteresowania pieskiem :shake: Quote
gonia66 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 No ale Baruś w schronisku nam się zamyka...nie wiadomo co sie tak naprawdę u niego dzieje..może go ktoś bije???No nie wiem ale wiem, ze już wychodził z budy, co było pocieszającym faktem a teraz...co???Wycofuje nam sie...moimzdaniem nie może być w schronisku...:-( Quote
luka1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Gonia, nie martw sie nie jest tak bardzo żle. W schronisku na pewno nikt go nie bije. Ludzie tu pracujacy są raczej przyjaciólmi psiaków, To że chowa sie w budzie to jego reakcja na obcych. Czasem nie chce im się wyłazić z budy bo są najedzone i śpią. Pewnie że gdyby Bary miał możliwość przebywania cały czas z kimś reagowałby inaczej. Pewnie szybko odbudowałby zaufanie do tego jednego konkretnego człowiekai dlatego jest mu potrzebny taki człowiek. Quote
gonia66 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Baruś..dobranoc pieseczku...jak Cię tam dojrzą dobrzy ludzie, skoro nie wychodzisz z tej budy???MArtwię się naprawdę i ciagle widze pierwsze zdjecie...Ciebie skulonego ze strachu przed światem...ten twój wzrok zalęknioony...kurcze...czytałam tyle watków naktórych takiego psa w depresji wyciagało się ze schronu i zawsze jakos toczyły się jego losy..nigdy nie nabierze zaufania do ludzi w tej budzie...:-(..myślę, że on nie nadaje sie teraz nawet do DS...musi ałby chyba najpierw wyjść do jakiegoś psiego fachowca do DS...dobrze myślę, czy głupio???Wchodzę na wątek Barusia i robi mi się od razu smutniasto....:razz: Quote
gonia66 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Drogie cioteczki..nie mogłam przestać myśleć o Barym...dlatego bez pozwolenia zdecydowałam się zrobic Barusiowi Allegro (bo właśnie sie nauczyłam wklejać fotki)...jesli to cos złego i nie wolno tak robić to proszę dajcie znać, zakończę aukcję. Jeśli może zostać, to proszę Lukę, aby sprawdziła, czy tekst może być i czy dane do kontaktu się zgadzają. To link do aukcji: CUDOWNY MIŚ..NIE POZWÓL MU UMRZEĆ W SCHRONISKU (496222373) - Aukcje internetowe Allegro Pozdrawiam wszystkie cioteczki a Barusia miziam za uszkiem cieplutko:lol: Quote
agniecha82x Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='gonia66']Drogie cioteczki..nie mogłam przestać myśleć o Barym...dlatego bez pozwolenia zdecydowałam się zrobic Barusiowi Allegro (bo właśnie sie nauczyłam wklejać fotki)...jesli to cos złego i nie wolno tak robić to proszę dajcie znać, zakończę aukcję. Jeśli może zostać, to proszę Lukę, aby sprawdziła, czy tekst może być i czy dane do kontaktu się zgadzają. To link do aukcji: CUDOWNY MIŚ..NIE POZWÓL MU UMRZEĆ W SCHRONISKU (496222373) - Aukcje internetowe Allegro Pozdrawiam wszystkie cioteczki a Barusia miziam za uszkiem cieplutko:lol: Bary z tego co pamietam to ma/mial allegro :) i ma tez duzo innych ogloszen, ale ogloszen nigdy za wiele ;) wiec jezeli masz czas to mozesz oglaszac Barego, zawsze to szansa, ze ktos go wypatrzy i zechce dac mu domek :) Quote
luka1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Bary ma allegro i alegratkę założona przeze mnie. Nie wiem jak to jest z regulaminem allegra - ale moze sie nie dopatrzą. Dziś byłam w schronisku. Bary ma widocznie dobry dzień bo nie zwiał do budy. Machał ogonem przy kratach i coe tam szczekał. Gonia moim zdaniem Bary gdyby został wyadoptowany i ktoś poświęciłby mu troche czasy - byłby wspaniałym psem. Pewnie że pierwsze dni byłyby trudne - ale z czasem, na swoim terenie, przy swoich ludziach, nabrałby pewności i wtedy nie pękałby przed nikim. Quote
gonia66 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Luka..możesz podać link do Allegro???Może w takim razie zakończe aukcje barusia i zrobie znów jak Twoja się zakończy?/Bo nie chciłabym aby mi zawiesili konto- potem są straszne klopoty z odblokowaniem:/ Quote
agniecha82x Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Gonia mysle, ze sie nie dopatrza jezeli jeden piesek jest wystawiony na dwoch aukcjach, ale u innych osob. to sie czesto zdarza, bo robimy aukcje czasami nie wiedzac, ze ktos juz wczesniej aukcje pieskowi robil, a czy za podwojenie aukcji jest od razu zawieszenie konta? myslalam, ze tylko usuniecie aukcji... :roll: Quote
luka1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 BARY piękny owczarek szuka domu (489610403) - Aukcje internetowe Allegro to jego allegro Quote
gonia66 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Zostawiam Allegro Barusia..a co tam, od przybytku głowa nie boli a ja mam nadzieję, że to chyba nie jest naruszenie regulaminu, bo jeśli jest to...:cool3:BAruniu..mam taką ogromną nadzieję, że jak więcej Allegro, to więcej osób Cię zobaczy i, że wreszcie TEN KTOŚ CIĘ WYPATRZY...NIE MOGĘ przestać mysleć o Tobie, zresztą wcale nie chcę przestać:lol:Gdy o Tobie myślę, serce kroi mi się w talarki- mam do Ciebie Pieseczku szczególny sentyment i pokochałam Cię od pierwszego spojrzenia (choć tylko wirtualnego)...wiem, że nie tylko ja Cie tak kocham i cieszę sie, że masz tam cioteczki Opiekunki..to jedyna pocieszjąca myśl...no i nadzieja..też jest dla mnie mostem, po którym mogę uciekać od rozpaczy i bezsilności...Dobranoc Słodziaku...nabieraj zaufania do ludzi a cioteczki proszę, żeby Mu szepneły do uszka, jak bardzo Go tu wszyscy kochamy:loveu: Quote
gonia66 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cześć Przyjacielu:lol:Co tam dziś u Ciebie??/Jakieś mizianki potrzebne-???jestem w gotowości bojowej:loveu: Quote
maarit Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Czego on musiał zaznać od człowieka,że taki strach ma w oczach? Straszne:-( Dobrze że cioteczki o nim ciepło myślą :modla::modla::modla:za to Wam wielkie dzięki Quote
Ziutka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Luka wie ile On ma latek ;) Ciężko mi cokolwiek pisać bo tak mi przykro Barusiu, że musisz tam siedzieć :-( Quote
gonia66 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Baruś...pieseczku Nasz..nikt Cie tu nawet za czesto nie odwiedza:-(Nie wyobraz asz sobie nawet jak bardzo chciałabym Ci pomóc Pieseczku..Tak bardzo jesteś podobny do mojego Barusia sprzed 40 prawie lat....wizualnie i z imienia...Co ja jeszcze mogłabym dla Ciebie zrobić pieseczku???Czy ktoś moze mi przypomniec ile Bary ma latek???Miziam Cie słodziaku za uszkiem pod brzuszkiem i gzdie tylko lubisz najbardziej..dobranoc Misiaku.....:loveu: Quote
gonia66 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 CZEść Baruś..już tu jestem i już myślę o Tobie Pieseczku...pewni też już jesteś na łapkach więc wychodź z budy szybciutko i pokazuj się światu...przecież w Tobie nie można się nie zakochać...:loveu: Quote
agniecha82x Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 czy nikt nie pytal nadal o Barusia? Quote
Ziutka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 agniecha82x napisał(a):czy nikt nie pytal nadal o Barusia? :shake: :shake: :shake: Quote
agniecha82x Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tyle ogloszen i nadal brak zainteresowania takim pieknym psem :-( Quote
maarit Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 agniecha82x napisał(a):tyle ogloszen i nadal brak zainteresowania takim pieknym psem :-( W głowie mi się to nie mieści:shake::shake::shake: To taki śliczny pies:loveu: Quote
luka1 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 jeszcze popróbuje zrobic lepsze fotki jutro Quote
Agata,Sonia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Barus-jestes przesliczny....Prawdziwy misiu do miziania i przytulania..:loveu::loveu: Taki piekny psiak i jeszcze nie ma domku:shake::-( Quote
Recommended Posts