Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luka..ale pisalaś już, że Baruś wychodził z budy.może nie z takim entuzjazmem jak inne Psiaki, ale wychodził..coś więc się chyba musiało stac, że znów się wycofał...:-(Przez kilka dno po tamtymTwoim poście byłam uspokojona o Barusia i o zimę, która idzie do nas...teraz jednak znow...Bardzo mnie niepokoi to jego zachowanie...Nie umiem Mu pomóc..nie wiem jak w każdym razie, a smutek mnie ogarnia na myśl, że to depresja...to gorsze niż można przypuszczać...człowiek jakoś sobie potrafi depresję wytłumaczyć...Pies...niestety nie:-(:-(:-(Proszę Was dziewczyny...wymyślmy coś...wyciągajmy go stamtąd...gdziekolwiek...no nie wiem...ale mam przeczucie, że nie może zostać w schronisku...je jestem tu nowa..musi być jakieś wyjście...Wy cioteczki się na tym znacie..macie na pewno jakieś pomysły...piszcie tu a ja i inne cioteczki na pewno pomożemy jak tylko bedziemy umiały...Gdzie dokładnie Bary przebywa???(miejsce i województwo jeśli mogę wiedzieć)....

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobranoc Baruniu...tak się o Ciebie martwię..tak mi Ciebie żal...:-(:-(tak bardzo bym chciala, żeby tu u Ciebie zrobiło się choć trochę weselej..troche..na początek...dobranoc Misiaku Słodki...:*

Posted

Bary przebywa w Sochaczewskim schronisku tak jak w tytule ;)
Cioteczki wziely sie za Barusia, narobily mu bardzo duzo ogloszen aby pokazac go gdzie tylko mozna, ale niestety nie ma poki co chyba zadnego odzewu, zadnego zainteresowania pieskiem :shake:

Posted

No ale Baruś w schronisku nam się zamyka...nie wiadomo co sie tak naprawdę u niego dzieje..może go ktoś bije???No nie wiem ale wiem, ze już wychodził z budy, co było pocieszającym faktem a teraz...co???Wycofuje nam sie...moimzdaniem nie może być w schronisku...:-(

Posted

Gonia, nie martw sie nie jest tak bardzo żle. W schronisku na pewno nikt go nie bije. Ludzie tu pracujacy są raczej przyjaciólmi psiaków, To że chowa sie w budzie to jego reakcja na obcych.
Czasem nie chce im się wyłazić z budy bo są najedzone i śpią.
Pewnie że gdyby Bary miał możliwość przebywania cały czas z kimś reagowałby inaczej. Pewnie szybko odbudowałby zaufanie do tego jednego konkretnego człowiekai dlatego jest mu potrzebny taki człowiek.

Posted

Baruś..dobranoc pieseczku...jak Cię tam dojrzą dobrzy ludzie, skoro nie wychodzisz z tej budy???MArtwię się naprawdę i ciagle widze pierwsze zdjecie...Ciebie skulonego ze strachu przed światem...ten twój wzrok zalęknioony...kurcze...czytałam tyle watków naktórych takiego psa w depresji wyciagało się ze schronu i zawsze jakos toczyły się jego losy..nigdy nie nabierze zaufania do ludzi w tej budzie...:-(..myślę, że on nie nadaje sie teraz nawet do DS...musi ałby chyba najpierw wyjść do jakiegoś psiego fachowca do DS...dobrze myślę, czy głupio???Wchodzę na wątek Barusia i robi mi się od razu smutniasto....:razz:

Posted

Drogie cioteczki..nie mogłam przestać myśleć o Barym...dlatego bez pozwolenia zdecydowałam się zrobic Barusiowi Allegro (bo właśnie sie nauczyłam wklejać fotki)...jesli to cos złego i nie wolno tak robić to proszę dajcie znać, zakończę aukcję. Jeśli może zostać, to proszę Lukę, aby sprawdziła, czy tekst może być i czy dane do kontaktu się zgadzają.
To link do aukcji: CUDOWNY MIŚ..NIE POZWÓL MU UMRZEĆ W SCHRONISKU (496222373) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam wszystkie cioteczki a Barusia miziam za uszkiem cieplutko:lol:

Posted

[quote name='gonia66']Drogie cioteczki..nie mogłam przestać myśleć o Barym...dlatego bez pozwolenia zdecydowałam się zrobic Barusiowi Allegro (bo właśnie sie nauczyłam wklejać fotki)...jesli to cos złego i nie wolno tak robić to proszę dajcie znać, zakończę aukcję. Jeśli może zostać, to proszę Lukę, aby sprawdziła, czy tekst może być i czy dane do kontaktu się zgadzają.
To link do aukcji: CUDOWNY MIŚ..NIE POZWÓL MU UMRZEĆ W SCHRONISKU (496222373) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam wszystkie cioteczki a Barusia miziam za uszkiem cieplutko:lol:

Bary z tego co pamietam to ma/mial allegro :) i ma tez duzo innych ogloszen, ale ogloszen nigdy za wiele ;) wiec jezeli masz czas to mozesz oglaszac Barego, zawsze to szansa, ze ktos go wypatrzy i zechce dac mu domek :)

Posted

Bary ma allegro i alegratkę założona przeze mnie. Nie wiem jak to jest z regulaminem allegra - ale moze sie nie dopatrzą.
Dziś byłam w schronisku. Bary ma widocznie dobry dzień bo nie zwiał do budy. Machał ogonem przy kratach i coe tam szczekał.
Gonia moim zdaniem Bary gdyby został wyadoptowany i ktoś poświęciłby mu troche czasy - byłby wspaniałym psem. Pewnie że pierwsze dni byłyby trudne - ale z czasem, na swoim terenie, przy swoich ludziach, nabrałby pewności i wtedy nie pękałby przed nikim.

Posted

Luka..możesz podać link do Allegro???Może w takim razie zakończe aukcje barusia i zrobie znów jak Twoja się zakończy?/Bo nie chciłabym aby mi zawiesili konto- potem są straszne klopoty z odblokowaniem:/

Posted

Gonia mysle, ze sie nie dopatrza jezeli jeden piesek jest wystawiony na dwoch aukcjach, ale u innych osob. to sie czesto zdarza, bo robimy aukcje czasami nie wiedzac, ze ktos juz wczesniej aukcje pieskowi robil, a czy za podwojenie aukcji jest od razu zawieszenie konta? myslalam, ze tylko usuniecie aukcji... :roll:

Posted

Zostawiam Allegro Barusia..a co tam, od przybytku głowa nie boli a ja mam nadzieję, że to chyba nie jest naruszenie regulaminu, bo jeśli jest to...:cool3:BAruniu..mam taką ogromną nadzieję, że jak więcej Allegro, to więcej osób Cię zobaczy i, że wreszcie TEN KTOŚ CIĘ WYPATRZY...NIE MOGĘ przestać mysleć o Tobie, zresztą wcale nie chcę przestać:lol:Gdy o Tobie myślę, serce kroi mi się w talarki- mam do Ciebie Pieseczku szczególny sentyment i pokochałam Cię od pierwszego spojrzenia (choć tylko wirtualnego)...wiem, że nie tylko ja Cie tak kocham i cieszę sie, że masz tam cioteczki Opiekunki..to jedyna pocieszjąca myśl...no i nadzieja..też jest dla mnie mostem, po którym mogę uciekać od rozpaczy i bezsilności...Dobranoc Słodziaku...nabieraj zaufania do ludzi a cioteczki proszę, żeby Mu szepneły do uszka, jak bardzo Go tu wszyscy kochamy:loveu:

Posted

Czego on musiał zaznać od człowieka,że taki strach ma w oczach? Straszne:-( Dobrze że cioteczki o nim ciepło myślą :modla::modla::modla:za to Wam wielkie dzięki

Posted

Baruś...pieseczku Nasz..nikt Cie tu nawet za czesto nie odwiedza:-(Nie wyobraz asz sobie nawet jak bardzo chciałabym Ci pomóc Pieseczku..Tak bardzo jesteś podobny do mojego Barusia sprzed 40 prawie lat....wizualnie i z imienia...Co ja jeszcze mogłabym dla Ciebie zrobić pieseczku???Czy ktoś moze mi przypomniec ile Bary ma latek???Miziam Cie słodziaku za uszkiem pod brzuszkiem i gzdie tylko lubisz najbardziej..dobranoc Misiaku.....:loveu:

Posted

CZEść Baruś..już tu jestem i już myślę o Tobie Pieseczku...pewni też już jesteś na łapkach więc wychodź z budy szybciutko i pokazuj się światu...przecież w Tobie nie można się nie zakochać...:loveu:

Posted

agniecha82x napisał(a):
tyle ogloszen i nadal brak zainteresowania takim pieknym psem :-(

W głowie mi się to nie mieści:shake::shake::shake: To taki śliczny pies:loveu: