Ziutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 agniecha82x napisał(a):wrzucilam Barego na adopcjapsa.pl ogloszenia.tasdj.pl - tu czeka na weryfikacje wiem, ze to niewiele :oops: No co Ty ? Jakie nie za wiele, każde ogłoszenie się liczy i zwiększa szansę, że ktoś może Barusia wypatrzeć ;) Dzięki Aga :loveu: Quote
lilith27 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [FONT="Arial Black"]On przeżył piekło w swym życiu przyobiecanym. Nasz świat jest jednocześnie światem nieba, ziemi i piekła….. Ale dla Barego Ten widziany i nam znany kolorowy ziemski świat, okazał się pełen złych i upadłych istot Barego nic dotychczas dobrego w życiu nie spotkało[/FONT] [FONT="Arial Black"]Zostań aniołem dla Barego Pokaż mu, że na Ziemi są jeszcze ludzie dobrej woli, Otwórz Swe serce i daj świadectwo człowieczeństwa Sprawdź czy w Twym domu jest wolny kąt i miska Wyciągnij pomocną dłoń i przygarnij tego majestatycznego milusia[/FONT] [FONT="Arial Black"]Ten pies zadziwia swoja osobowością. Jest piękny, duży, silny i niesamowicie mądry, ale... jego życie chyba nie było usłane różami. Boi się człowieka, chowa i uchyla przed ludzka ręka... Bary czeka na Człowieka, który pokaże mu, ze ludzka ręka nie służy do bicia, ze daje przyjemność, kto da mu milość i kochający dom, a Bary odwdzięczy się miłością i wiernością po stokroć! [/FONT] [FONT="Arial Black"][SIZE="4"]NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE SĄ WIERNE TE PSY, KTÓRE UTRACIŁY JUŻ RAZ SWOJEGO CZŁOWIEKA! NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE KOCHAJĄ PSY SKRZYWDZONE PRZEZ LOS! NAJBARDZIEJ WDZIĘCZNE SĄ PSY URATOWANE OD CIERPIENIA! [/FONT] [SIZE="4"]Bary czeka w Sochaczewskim schronisku, kontakt w sprawie adopcji: 502 156 186 tinyzoo@wp.pl złozyłam taki tekst do ogłoszeń teraz tylko ctr +c i ctr + v i mamy ogłoszonka np: AlleZOO.pl - aukcje zoologiczne, aukcje internetowe akwarystyczne oraz aukcje terrarystyczne Pokaż mu, że człowiek potrafi kochać - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne wielki misio - Bary- przerażony pies : lilith27 : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl ciotki działać---> kazda po kilka trzaśnie w miarę mozliwości Quote
luka1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 to dzis posiedzimy sobie razem w budzie Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 lilith27 napisał(a): ciotki działać---> kazda po kilka trzaśnie w miarę mozliwości Jutro Rybcia nam pomoże :lol: Lilith - piekny tekst, bardzo dziękujemy :calus: Quote
agniecha82x Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 to ja jeszcze dorzucam ogloszonka na: top-ogloszenia.com Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Lili właśnie teraz zauważyłam Twoj tekst:oops:..gapa ze mnie Quote
lilith27 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 a tam ciotka twój jest ładny dawaj na forum zamieść, żeby można było kopiować do ogłoszeń twj się rymuje więc lekko się czyta Quote
agniecha82x Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 obydwa teksty sa piekne, chwytaja za serce! Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jestem Bary, gdy Ty czytasz to, siedzisz zapewne w ciepłym domu, ja nie mam tyle szczęścia, proszę poświęć chwilkę. Pomóż mi odnaleźć - ciepły kąt na tym zimnym świecie. Zostań przy mnie, odmień me życie! Pomóż mi, moje serce woła o pomoc- nie umiem cieszyć sie życiem bez swego człowieka. Zabierz mnie do siebie, a nasze serca połączą się w całość. Jedyne co widzę to zimna posadzka i kraty- czy jest inny świat? Ja nie wiem, nie narzucam się nikomu, z pokorą przyjmuje nadchodzące dni. Może ktoś kiedyś otrze mą łzę - spojrzy w oczy - powie kocham- o ciepłym domu nie śmiem marzyć... Jestem nieśmiały, bo życie nauczyło mnie pokory, pewność siebie zapewne przywrócił by mi czuły dotyk. Mam 3 lata, jestem psem w typie owczarka, nie zrobię nikomu krzywdy- mimo iż sam dużo przeszedłem. Każdy dzień w samotności sprawia mi ból, ból psychiczny.... Jeśli ktoś chce pomóc tej kupce nieszczęścia lub ja adoptować proszę o kontakt: ziuta-23@o2.pl 502-156-186 Pies jest w Sochaczewie, ale możliwy transport! Jak chcecie kopiujcie. Ja dałam Barego na alegratce giełda.bai adopcje.org psy.pl adopcja psa.pl etablica ogłoszenia webas pineska eoferty CDN Quote
agniecha82x Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no to na adopcjapsa.pl jest juz 2 razy, bo ja go tez tam umiescilam :evil_lol: ja dalam jeszcze na top-ogloszenia.com i ogloszenia.tasdj.pl Quote
lilith27 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 na gratce też jest zdublowany no i dobrze Quote
kinga-kinia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no to teraz to tylko patrzeć jak Bary rozchwytywany będzie .. Quote
Ziutka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dziewczyny, bardzo...bardzo dziękujemy za ogłoszenia dla Barego :loveu: Quote
Rybka_39 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A bary jeszcze bardziej prosi o domek. Może mu wyróżnimy allegro? Quote
agniecha82x Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 no ot czekamy, az sie zaczna telefony urywac w sprawie Barego i zeby sie dobry domek jak najszybciej trafil! Quote
lilith27 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Rybka_39 napisał(a):A bary jeszcze bardziej prosi o domek. Może mu wyróżnimy allegro? nie mam konta na allegro wiec nie wiem co trzeba zrobić? Quote
luka1 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 nikt go nie adoptuje jak zobaczy jak on reaguje na widok człowieka. Musi sie zdobyc na odwage by wyjść z boksu. Quote
agniecha82x Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 na spacer zabieramy i domku szukamy! Quote
Ziutka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 agniecha82x napisał(a):na spacer zabieramy i domku szukamy! Dołączę się do was :cool3: Quote
Recommended Posts