Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest pies, który zadziwił mnie swoja osobowością. Jest piekny, ogromny, mądry niesamowicie, a jednak na widok człowieka reaguje tylko ucieczką.
Nie znam jego przeszłości ale nie było to chyba życie usłane rózami.

wpłaty na drogę do domu ( potrzebujemy 400,-)
Kinga-kinia.................20,-
gonia66 ....................25,-
Renata5 ....................20,-
Marysia55..................100,-
Agata ........................80,-
Agnieszka ...................50,-
mtf zalesie ................. 50,-
-------------
Narazie razem 345,-

Dziękujemy!

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak wystraszonego psa juz dawno nie widziałam.
Pies jest juz długo w schronisku. Kiedys był calkiem niewidzialny, nie wychodził z budy - teraz w boksie nawet podbiega do kraty i czasami mozna go pogłaskać. Ale jeszcze jest bardzo ostrozny. Po "wyjściu" z boksu zachowywał sie tak jak na zdjęciach.

Posted

Sliczny pieseczek :loveu:
ale widac na zdjeciach jaki wystraszony, jak kuli sie i chowa, ma odruch bitego psa :placz:
hopsaj w gore po domek! niech ktos przygarnie i pokocha!!! :-(
czy ktos pomoze jak umiescic banerki w podpisie? nie umiem, nie wychodzi mi... :oops:

Posted

asiamm napisał(a):
zaznacz myszką bannerek , kliknij prawy przycisk myszy, potem 'kopiuj', potem przejdź do panelu użytkownika, w 'edytuj podpis' i tam myszką wklej bannerek, i OK

dziekuje za pomoc mam banerki! :multi:

Posted

Pewnie, ze slow brak jak sie oglada te zdjecia, zdjecia ktore przedstawiaja konsekwencje ludzkiego okrucienstwa i bezmyslnosci :angryy:
A to taki piekny pies, na prawde piekny, a tyle w nim strachu, tyle bolu... :shake:
Czy ktos go w koncu przygarnie i pokocha? I pokaze mu jak cudowny moze byc swiat? :placz:

Posted

Narazie jest przerażony, ale wiem że gdyby wydostał sie z boksu i trafił do swojego domu-ogrodu, zmieniłby się. To dzielny pies tylko brak mu motywacji.

Posted

A ja wiem, że gdy psisko poczuje pod łapami "swoja ziemię" zmieni sie z wystraszonego zająca w dzielnego obrońcę - ten typ tak ma

Pies nie ma imienia - ja na niego wołam BARY a wy?

Posted

Teraz samotny i wystraszony, ale gdy znajdzie domek bedzie najwierniejszym przyjacielem, oddanym calym serduchem! i okaze swoja wdziecznosc nowemu Panu na pewno nie raz, takie skrzywdzone pieski sa tak wdzieczne za dana milosc ...
to taki sliczny psiak... :-(
BARY... mysle, ze bardzo ladnie :)