Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To drogo, za to mozna dac ogloszenia w GW w dwa weekendy :fadein: Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ja tak full wypasem błysnęłam ;) Ale jestem za GW. Więcej osób ją czyta. Quote
bila1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ogłoszenia są dobre, ale myślę, ze nie ma co szaleć; chciałabym, aby ogłoszenie trafiło do starszej osoby, bo suczka jest też starsza;) i spokojna, w sam raz dla kogo takiego; wyborcza to dobry wybór (ale hasło!), tym bardziej, że nie orientujemy się w lokalnej ichniej prasie; Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mioduszka - Ty niedługo sławna będziesz ;) W gazetach będą o Tobie pisać :D Quote
Ulka18 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mam nadzieje, ze ogloszenie Mioduszki jutro sie ukaze :kciuki: Quote
Ulka18 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Nie wiem czy bedzie dzisiaj to ogloszenie w GW krakowskiej czy nie? Quote
Ulka18 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jesli Mioduszka nie znajdzie domu w Polsce, to ma zarezerwowane miejsce w Niemczech przez Fundacje. Temat: Betreff: Re: Betreff: [Fwd: Mioduszka] - im Kasia's Hotel Od: "Dobermann-Nothilfe Data: N Października 5 2008, 10:24 am Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Mioduszka und Magia und Blacky Blue Magia und Mioduszka gehen zu Iris , die Mona hat:-)) Quote
Ra_dunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wow - super :) I widzę, że Magia i Blacky również ;) To ten sam listopadowy wyjazd co Poli? Quote
*PsIaRa* Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 O rany, byłoby wspaniale :multi:, chociaż nadal intensywnie poszukujmy suńce domu w kraju, bo do listopadowej "akcji" daleko. Quote
bila1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 tak, czy siak na Mioduszkę czeka podróż krajowa lub zagraniczna:lol: długo ona miejsca u Ciebie, Murko, nie zagrzeje:razz: Quote
Ra_dunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 I bardzo dobrze :D Już dosyć się naczekała żeby ktoś ją zauważył i pokochał. Quote
bila1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mioduszko, szukaj tymczasem domku w Polsce:multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Mioduszka jest juz na liscie wyjazdowej na listopad. No chyba, ze znajdzie sie dom w Polsce, to pojedzie inna psinka. Quote
Ra_dunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No to mamy jeszcze miesiąc na znalezienie domku na miejscu :) Quote
Ulka18 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ponad miesiac jeszcze jest czasu. Wyjazd bedzie w drugiej polowie listopada. Quote
Ra_dunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ponieważ zostało jeszcze półtorej miesiąca... to przypominamy wszystkim, że cudowna Mioduszka nadal szuka domu. domki przybywajcie o Mioduszkę się starajcie! Quote
bila1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 halooo!!! co tam słychac u Mioduszki?:loveu: Quote
Murka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mioduszka czuje i zachowuje się bardzo dobrze, uwielbia spacerki, bryka aż miło patrzeć. W kontaktach z ludźmi jest ostrożna, ale lubi pieszczoty :loveu: Wobec psów jest bardzo pewna siebie, ale nie jest to agresja. Czaję się, aby jej porobić nowe fotki, ale akurat kiedy ona spaceruje to moje Murczątko jest głodne, marudzi albo coś innego mi wypada. Ciekawe czy to ogłoszenie w końcu się ukaże. Pani z gazety się do mnie nie odezwała, więc nic nie wiem :-( Quote
*PsIaRa* Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Murka napisał(a):bryka aż miło patrzeć Cudownie, że mimo lat w schronisku jest taka brykająca i nie boi się przesadnie człowieka. Będzie dla kogoś prawdziwym miodowym skarbem. A fotki jak będą to będą, Murczątko najważniejsza :loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 *PsIaRa* napisał(a):Cudownie, że mimo lat w schronisku jest taka brykająca i nie boi się przesadnie człowieka. Będzie dla kogoś prawdziwym miodowym skarbem. A fotki jak będą to będą, Murczątko najważniejsza :loveu: Dokładnie :) Poczekamy :) Mam nadzieję, że sprawa z ogłoszeniem się wyjaśni... Quote
Murka Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Specjalnie dla cioteczek ;) trochę pozowania... Trochę biegania i ziewania ;) A tak Mioduszka biega ;) http://www.wrzuta.pl/film/9MUxSLbLIr/ Quote
Recommended Posts