mela2 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cioteczki corgowe wcale się nie gniewaja.Wprost przeciwnie.Są bardzo szczęsliwe widząc roześmianą buzię Monki. Quote
Ra_dunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A to corgi nie są ONkami na krótkich łapkach? :eviltong: Powodzenia Mioduszko! Quote
bila1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 kosteczka w sam raz dla małego pieseczka :evil_lol: a Mioduszka ślicznie uśmiechnięta :lol: Quote
Ulka18 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mioduszka ma w gardle jakis 'węzelek' ewentualnie guzek. Musi isc do weta. Heute war Josef beim TA, er muss an den Zähnen und am Hoden operiert werden, er bekommt Herztabletten. Imbir war heute morgen beim TA , er konnte nicht mehr richtig aufstehen. Mioduszka hat einen Knoten am Hals, evtl. Tumor sie muss auch zum Tierarzt. Klopsik war beim TA, ihm geht es sehr sehr schlecht..... Kora war beim Tierarzt, sie hat auch die Zähne und Wolfskrallen gezogen bekommen. Ewek war heute auch beim TA, er hat auch die Wolfskrallen gezogen bekommen die waren ganz eingewachsen udn da kam Eiter raus. Quote
Murka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ciekaw co to :razz: Ulka, ja zapomniałam dopisać, że Magia ma na szyi wyczuwalnego guzka - to jest pozostałość po tym ropniu co miała usuwanego w schronisku. Jeszcze na początku pobytu Magii u nas oglądała to Beatka i nie stwierdziła potrzeby żeby coś z tym robić. Jeśli możesz to przekaż do Niemcom. Quote
Ra_dunia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mam nadzieję, że to nic poważnego... Quote
Ulka18 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Juz napisalam do Fundacji, ze moze chodzi o Magie. Poczekajmy co napisza. Quote
Ulka18 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Mam codzienny kontakt z Fundacja, pytalam, napisali, ze wszystko jest w porzadku. Jedynie z Josefem, Krasnalkiem, Klopsikiem i Zuza sa problemy ze wzgledu na wiek i stan zdrowia. Quote
mela2 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czy Mioduszka znalazła już swój domek na stałe? Quote
Ra_dunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Są jakieś informacje na temat Mioduszki? Quote
Murka Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Czy wiadomo coś o Mioduszce? Czy znalazła dom, czy została w DT na zawsze tak jak Magia? :razz: Quote
mela2 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Na liście psów adoptowanych dzieki fundacji "dobermanowej" jej nie ma :shake: Quote
Ulka18 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Obie suczki maja sie dobrze, Magia zawojowala swoja Pania calkowicie, a Mioduszka nadal jest u niej na tymczasie. Pani przyslala piekne zdjecia, ale w formie papierowej, a Anja nie ma skanera. Moze wyslac zdjecia do Polski. Od: "Anja Sierocki" Data: Wt Marca 31 2009, 2:03 pm Do: 'Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu' Hallo Aga, den Beiden geht es gut. Magia hat die Frau ja fest übernommen, Mioduszka ist noch zur Pflege da. Sie hat mir schöne Fotos geschickt, leider in Papierform und ich hab keinen Scanner. Ich kann die die Fotos höchstens nach Polen schicken. LG, Anja Quote
mela2 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Bardzo miłe wieści. Mioduszka z pewnością jest szcześliwa w długotrwałym domku tymczasowym . Moze zostanie tam na zawsze? Jeśli Anja ma aparat cyfrowy to może zdjecie sfotografować.najlepiej bez użycia lampy błyskowej. Ja tak często robie. No wiem ,marudzę. Jak nie mozna, to trudno. Najważniejsza jest informacja ,ze obie suczki mają sie dobrze :multi: Quote
Ulka18 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Poprosilam o przeslanie zdjec papierowych do Kasi do hoteliku. Mam nadzieje, ze wkrotce dojda :lol: Quote
Ulka18 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Mioduszka ma sie dobrze, poza tym, ze ma troche problemy ze stawami. Z tego co pisze Anja, Mioduszka na pewno zostanie w tym DT, razem z Magia. Pani chce sobie Mioduszke zostawic. Temat: AW: Betreff: Mioduszka Od: "Anja Sierocki" Data: Cz Lipca 23 2009, 9:01 pm Mioduszka geht es gut.Sie lebt ja noch mit Magia, auf der Pflegestelle. Sie hat Probleme mit der Hüfte und mit den Gelenken aber sonst alles ok. Sie wird wohl auch dort zusammen mit Magia bleiben. Die Frau möchte Mio auch behalten . Quote
Reno2001 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 I to jest bardzo dobra wiadomośc. Nie ma nic lepszego dla psa, jak włąsny domek :p. Super, że Mioduszka już nie będzie zmianiała lokum. Quote
mela2 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Co tam zdjęcia. Wazne ,ze Mioduszka nie będzie juz musiala zmieniać domku. Quote
Ulka18 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mioduszka dlugo oczekiwana, wraz z Magia. Quote
Murka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ło rety, Mioduszka i Magia - dwie panny z charakterem - przytulone do siebie :D Coś podobnego!! A Mioduszce to się chyba nieco zgrubło :) Quote
Recommended Posts