dorcass Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 no nie wierze, a jednak:) kurcze zeby tlko wszystko sie ulozylo, napewno bedzie tesknil na poczatku:( ciesze sie ale i troche mi smutno, byl u Reni 2,5roku ..... szczesliwej drogi maluchu....:) Quote
luka1 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 no szkoda, że nie miałam okazji się pożegnać. Ale i tak się cieszę że wreszcie dobija do bazy. Quote
Izabela124. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Super, że Dżeki już w swoim wymarzonym domku! Quote
Asiaczek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='Lionees']Dżerka właśnie pojechał przed chwilką do swojego domku!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wybaczcie...nadmiar wrażeńpowoduje,że napiszę jutro o wszystkim,ale jedno powiem-DOM jest SUPER!!!:loveu::loveu::loveu: Kochany mój-powodzenia!!! Szczęścia malutki,szczęścia Ci życzę!!!!! Aż nie do uwierzenia... Zaciskam, aby wsio było tak, jak powinno! Dżerusiu, i dla Ciebie uśmiechnął się Los... Pzdr. Quote
dorcass Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 chcialam bardzo wszystkim podziekowac, przedewszystkim Reni za cierpliwosc i duzo serca, madcat za wspaniale prowadzona ksiegowosc(pomimo faktu iz powiekszyla sie jej rodzina i doszlo obowiazkow) dziewczynom sponsorkom dzieki ktorym dzery mial szanse na lepsze zycie i wszystkim dobrym duszom ktore odwiedzaly i wspieraly Dzerusiowy watek:) bardzo, bardzo dziekuje, i powodzenia psiaku teraz juz musi byc tylko lepiej, masz swoj dom:):):) Quote
Lionees Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 dorcass napisał(a):chcialam bardzo wszystkim podziekowac, przedewszystkim Reni za cierpliwosc i duzo serca, madcat za wspaniale prowadzona ksiegowosc(pomimo faktu iz powiekszyla sie jej rodzina i doszlo obowiazkow) dziewczynom sponsorkom dzieki ktorym dzery mial szanse na lepsze zycie i wszystkim dobrym duszom ktore odwiedzaly i wspieraly Dzerusiowy watek:) bardzo, bardzo dziekuje, i powodzenia psiaku teraz juz musi byc tylko lepiej, masz swoj dom:):):) Ja tez Wszystkim serdecznie dziekuję za obecnośc na watku,za wsparcie,za pieniążki na dt.-DZIĘKUJĘ!!! Państwo przyjechali po Dźerusia w sobotę,podpisaliśmy umowę adopcyjną,powiedziałam jeszcze raz wszystko na temat Dźerusia i w razie gdyby były jakies problemy,czy coś,to prosiłam o kontakt.Podałam swojego maila i mam obiecane fotki kawalera:) Dodatkowo podam Państwu wątek Dżerusia,niech sobie poczytają,a może sie zalogują w wolnej chwili? Byłoby nam bardzo miło:) Starsza Pani,do której Dżeruś jechał już nie mogła się doczekać chłopaka,posłanko w domku czekało,Dżeruś dostał piękną obróżkę i smyczkę automatyczną:) Odwiedziny w nowym domku Dżerusia bardzo mile widziane,Państwo nie mają nic przeciwko wizycie po adopcyjnej,mile widziane wspólne spacerki:) Bardzo pozytywnie to na mnie wpłynęło,ta radośc tych Państwa,że mogą zabrać Dżerke.Wiecie,łezka mi się zakręciła,byłam podekscytowana,jakaś taka w środku podminowana tymi emocjami,bo to przeciez tak jakby człowiek swojego psiaka oddawał...no ale taki jest los dt,że pokochają a potem oddają...gdybym chciała zatrzymać wszystkie psiaki z dt na ds,to bym była jak V.Villas prawie ;) Dzisiaj zadzwoniłam do Pani spytać się jak tam Dżerka,bom strasznie ciekawa.no i Dżerka dobrze się ma,wszyscy zadowoleni:) Tylko Dżerka dostał rozwolnienia,miał porobione wszystkie badania,jutro lub pojutrze wyniki,Pani ma mnie poinformować co i jak.Ja przypuszczam,że być może to stres lub coś mu w karmie nie pasowało lub może zbyt duże porcje dostawał(bo suchej karmy tez nie można przedawkować) lub dostał cos takiego do jedzonka,co mu akurat nie przypasowało na żołądeczek....no bo u mnie nie miał biegunek.Podałam Państwu nazwę karmy,którą jadł i poprosiłam,żeby kupili,bo Dżerka dobrze ją tolerował. ło matko,ale dziwnie bez Dżerki w domu...ale wiem,ze jest w dobrych rękach:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Na pewno jest w Dobrych Rękach:) Pzdr. Quote
rita60 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Asiaczek napisał(a):Na pewno jest w Dobrych Rękach:) Pzdr. I to najważniejsze:loveu: Quote
madcat1981 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Rozbeczałam się jak ta lala:oops: Dżerku, pewnie na początku będziesz trochę zestresowany ale na pewno z czasem bardzo pokochasz nowy dom! Reniu nawet sobie nie wyobrazam jakie to emocje, przeciez ja bylam pewna, ze Dzerus u Ciebie zostanie...nie z powodu jakichs ulomnosci ale wlasnie tego, ze to taki niepozorny, skromny, nieklopotliwy psiak:) los zdecydowal inaczej idal szanse i Dzerce i kto wie, moze kolejnej bidce. Prosze mi nie dziekowac za ksiegowanie;) bo to sama przyjemnosc byla dla mnie, niestety po narodzinach Zosi na te przyjemnosci nieraz brakowalo czasu:( ale zawsze sie staralam jak najlepiej:) potem co nieco jeszcze napiszę. Dzerusiupowodzenia! Quote
agata51 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dżerku, miód na serce. Lionees. madcat, dziękujemy. Quote
madcat1981 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Obiecałam, ze jeszcze się odezwę;) Dobre wieści, rozliczyłam się z Renatą - dobry człwoiek chciał tylko 160 zł za dotychczasową opiekę nad Dżeronimem :loveu: Pozostało nam 240 zł na plus i ponownie wnioskuję żeby przekazać to jednak Renacie z przeznaczeniem na inną potrzebującą psinę. Może któryś ma dług, może któremuś brakuje żeby w ogóle przyjechać. Renatka na pewno będzie wiedziała komu najpilniej. Czy jest zgoda? :cool3: Quote
dorcass Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ja juz pisalam wczesniej, zeby pieniazki przekazac na nast biede ktora jest u Reni, wiem ze dziewczyny maja problem z Łatkiem, tak samo dlugo sie zasiedzial u Reni jak Dzery,i stracil sponsorow, wiec moze on? zreszta Renia sama bedzie wiedziala:) jak pozostale sponsorki? Quote
madcat1981 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pokerowa napisała mi byśmy przeznaczyły pieniądze na innego psa w potrzebie, więc to by było zgodne z pomysłem:) a czy ma ktoś wątek do Łatka? Quote
Lionees Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jestem Kochane i dziekuję za pamięc o moich zwierzaczkach z dt.:):loveu: Mam w tej chwili 7 psiaków,z czego tak naprawdę 1 ma pełne deklaracje,czyli 300zł na dt. 3 psiaczki mają mocno wykruszone deklaracje a 3 są zupełnie za free Jednym z tych wykruszonych jest własnie Łatuś.Jest u nas już 2 lata i 2 miesiące i zero odzewu na ogłoszenia.To sporawy psiak,większy i potężniejszy od Dżerusia i może to jest powodem,że nie może znaleźć domu,bo ludzie nie chcą większych psiaków? Sama juz nie wiem co myśleć:roll:.Przecież On ładny jest,taki łaciaty....Od roku dzięki Dagmarze(daga31081980) Łatuś dostaje 150zł,bo osoba,która wpłacała na Łatka po prostu się na niego wypięła,były jakieś niesmaczne porachunki między osobami(Clo i Małgorzta-która nie jest z dogo) i ucierpiał jak to zwyle bywa pies...czasami jakas dobra duszyczka podeśle Łatusiowi jeszcze pare groszy,ale to chyba było zaledwie ze 3 razy.Od momentu jak Łatek stracił całe deklaracje-Dagmara płaci 150zł/miesięcznie.I tak się sprawy mają... Link do wątku Łatka w moim podpisie:cool3::) Edit-dostałam 100zł dla Dżerusia,dziękuję!!! :) Quote
madcat1981 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jeszcze powinno 60 zł być w drodze:cool3: BIedny ten ŁAtuś, ja po prostu nie mogę znieść jak słyszę takie historie - ktoś się pogniewał, oburzył, przestał płacić w ramach protestu czy szantażu... Jakby chodziło tutaj o zabawki w piaskownicyalbo jakiś towar w sklepie:sad: Ja przeniosę na niego te swoje marne 5 zł deklracji tylko bym prosiła o link żeby wiedzieć po rpostu co u psiaka. Może mu się poszczęści jak Dżeremu. Nie ma od niego jakichś wieści jeszcze? :cool3: Dziewczyny kochane, wpłacę 14 (po długim weekendzie) resztę do renaty chyba że w między czasie ktoś się sprzeciwi. OK? Quote
dorcass Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 biedny łatuś, on i dzery trafili do Reni w tym samym czasie, znam ta sprawe bardzo dokladnie, dziewczyny wyciagnely bardzo duzo psiakow ze schronu i wiele z nich znalazlo bardzo szybko domki, tylko latek cos nie moze:( a z deklaracjami to klapa jak sponsor odejdzie, cale szczescie ze nasze dziewczyny byly i sa takie w porzadku:)kochana przelej te pieniadze kiedy ci pasuje:) wazne ze zasila konto Reni, ona juz wie co z tym zrobic:) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Oczywiscie, niech pieniądze po Dżerusiu ida na Łatka. Kumpel kumplowi pomaga, prawda?;) pzdr. Quote
madcat1981 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Wpłaciłam 240 zł Renacie, jestesmy więc rozliczeni. Ciekawa jestem jak się miewa Dżeruś? I nadal nie mam wątku Łatka:modla: a może on w ogóle wątku nawet nie ma :( Quote
pokerowa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/145988-A-ATEK-o-czarujAE-cym-uA-miechu-czeka-u-Renaty-na-wspaniaA-y-Dom Quote
dorcass Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 witamy nasz glowny sponor sie odezwal, bardzo dziekuje, POKEROWA, ze nie odwrocilas sie od Dzerusia i przez tak dlugi okres, pomagalas w sponsorowaniu Dzerego, ciesze sie ze mial szanse na tak wspanialy domek:) u Reni nic sie nie zmarnuje, wszystko idzie na psiaki w potrzebie:) Quote
madcat1981 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dzięki za link, już zaglądam i zapisuję. Quote
madcat1981 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ... Ojej, a fotek nie będzie? A może choć kilka słów Państwo przekazali...:sad: Quote
madcat1981 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ciekawe, czy się już chłopak zaaklimatyzował :cool3: Quote
Recommended Posts