Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

no nie wierze, a jednak:) kurcze zeby tlko wszystko sie ulozylo, napewno bedzie tesknil na poczatku:( ciesze sie ale i troche mi smutno, byl u Reni 2,5roku .....
szczesliwej drogi maluchu....:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lionees']Dżerka właśnie pojechał przed chwilką do swojego domku!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Wybaczcie...nadmiar wrażeńpowoduje,że napiszę jutro o wszystkim,ale jedno powiem-DOM jest SUPER!!!:loveu::loveu::loveu:
Kochany mój-powodzenia!!!
Szczęścia malutki,szczęścia Ci życzę!!!!!
Aż nie do uwierzenia...
Zaciskam, aby wsio było tak, jak powinno! Dżerusiu, i dla Ciebie uśmiechnął się Los...

Pzdr.

Posted

chcialam bardzo wszystkim podziekowac, przedewszystkim Reni za cierpliwosc i duzo serca, madcat za wspaniale prowadzona ksiegowosc(pomimo faktu iz powiekszyla sie jej rodzina i doszlo obowiazkow) dziewczynom sponsorkom dzieki ktorym dzery mial szanse na lepsze zycie i wszystkim dobrym duszom ktore odwiedzaly i wspieraly Dzerusiowy watek:)
bardzo, bardzo dziekuje, i powodzenia psiaku teraz juz musi byc tylko lepiej, masz swoj dom:):):)

Posted

dorcass napisał(a):
chcialam bardzo wszystkim podziekowac, przedewszystkim Reni za cierpliwosc i duzo serca, madcat za wspaniale prowadzona ksiegowosc(pomimo faktu iz powiekszyla sie jej rodzina i doszlo obowiazkow) dziewczynom sponsorkom dzieki ktorym dzery mial szanse na lepsze zycie i wszystkim dobrym duszom ktore odwiedzaly i wspieraly Dzerusiowy watek:)
bardzo, bardzo dziekuje, i powodzenia psiaku teraz juz musi byc tylko lepiej, masz swoj dom:):):)

Ja tez Wszystkim serdecznie dziekuję za obecnośc na watku,za wsparcie,za pieniążki na dt.-DZIĘKUJĘ!!!

Państwo przyjechali po Dźerusia w sobotę,podpisaliśmy umowę adopcyjną,powiedziałam jeszcze raz wszystko na temat Dźerusia i w razie gdyby były jakies problemy,czy coś,to prosiłam o kontakt.Podałam swojego maila i mam obiecane fotki kawalera:) Dodatkowo podam Państwu wątek Dżerusia,niech sobie poczytają,a może sie zalogują w wolnej chwili? Byłoby nam bardzo miło:) Starsza Pani,do której Dżeruś jechał już nie mogła się doczekać chłopaka,posłanko w domku czekało,Dżeruś dostał piękną obróżkę i smyczkę automatyczną:) Odwiedziny w nowym domku Dżerusia bardzo mile widziane,Państwo nie mają nic przeciwko wizycie po adopcyjnej,mile widziane wspólne spacerki:) Bardzo pozytywnie to na mnie wpłynęło,ta radośc tych Państwa,że mogą zabrać Dżerke.Wiecie,łezka mi się zakręciła,byłam podekscytowana,jakaś taka w środku podminowana tymi emocjami,bo to przeciez tak jakby człowiek swojego psiaka oddawał...no ale taki jest los dt,że pokochają a potem oddają...gdybym chciała zatrzymać wszystkie psiaki z dt na ds,to bym była jak V.Villas prawie ;)
Dzisiaj zadzwoniłam do Pani spytać się jak tam Dżerka,bom strasznie ciekawa.no i Dżerka dobrze się ma,wszyscy zadowoleni:) Tylko Dżerka dostał rozwolnienia,miał porobione wszystkie badania,jutro lub pojutrze wyniki,Pani ma mnie poinformować co i jak.Ja przypuszczam,że być może to stres lub coś mu w karmie nie pasowało lub może zbyt duże porcje dostawał(bo suchej karmy tez nie można przedawkować) lub dostał cos takiego do jedzonka,co mu akurat nie przypasowało na żołądeczek....no bo u mnie nie miał biegunek.Podałam Państwu nazwę karmy,którą jadł i poprosiłam,żeby kupili,bo Dżerka dobrze ją tolerował.
ło matko,ale dziwnie bez Dżerki w domu...ale wiem,ze jest w dobrych rękach:loveu:

Posted

Rozbeczałam się jak ta lala:oops: Dżerku, pewnie na początku będziesz trochę zestresowany ale na pewno z czasem bardzo pokochasz nowy dom! Reniu nawet sobie nie wyobrazam jakie to emocje, przeciez ja bylam pewna, ze Dzerus u Ciebie zostanie...nie z powodu jakichs ulomnosci ale wlasnie tego, ze to taki niepozorny, skromny, nieklopotliwy psiak:) los zdecydowal inaczej idal szanse i Dzerce i kto wie, moze kolejnej bidce.
Prosze mi nie dziekowac za ksiegowanie;) bo to sama przyjemnosc byla dla mnie, niestety po narodzinach Zosi na te przyjemnosci nieraz brakowalo czasu:( ale zawsze sie staralam jak najlepiej:) potem co nieco jeszcze napiszę.
Dzerusiupowodzenia!

Posted

Obiecałam, ze jeszcze się odezwę;)

Dobre wieści, rozliczyłam się z Renatą - dobry człwoiek chciał tylko 160 zł za dotychczasową opiekę nad Dżeronimem :loveu:

Pozostało nam 240 zł na plus i ponownie wnioskuję żeby przekazać to jednak Renacie z przeznaczeniem na inną potrzebującą psinę. Może któryś ma dług, może któremuś brakuje żeby w ogóle przyjechać. Renatka na pewno będzie wiedziała komu najpilniej.

Czy jest zgoda? :cool3:

Posted

ja juz pisalam wczesniej, zeby pieniazki przekazac na nast biede ktora jest u Reni, wiem ze dziewczyny maja problem z Łatkiem, tak samo dlugo sie zasiedzial u Reni jak Dzery,i stracil sponsorow, wiec moze on? zreszta Renia sama bedzie wiedziala:) jak pozostale sponsorki?

Posted

Jestem Kochane i dziekuję za pamięc o moich zwierzaczkach z dt.:):loveu:
Mam w tej chwili 7 psiaków,z czego tak naprawdę 1 ma pełne deklaracje,czyli 300zł na dt.
3 psiaczki mają mocno wykruszone deklaracje a 3 są zupełnie za free
Jednym z tych wykruszonych jest własnie Łatuś.Jest u nas już 2 lata i 2 miesiące i zero odzewu na ogłoszenia.To sporawy psiak,większy i potężniejszy od Dżerusia i może to jest powodem,że nie może znaleźć domu,bo ludzie nie chcą większych psiaków? Sama juz nie wiem co myśleć:roll:.Przecież On ładny jest,taki łaciaty....Od roku dzięki Dagmarze(daga31081980) Łatuś dostaje 150zł,bo osoba,która wpłacała na Łatka po prostu się na niego wypięła,były jakieś niesmaczne porachunki między osobami(Clo i Małgorzta-która nie jest z dogo) i ucierpiał jak to zwyle bywa pies...czasami jakas dobra duszyczka podeśle Łatusiowi jeszcze pare groszy,ale to chyba było zaledwie ze 3 razy.Od momentu jak Łatek stracił całe deklaracje-Dagmara płaci 150zł/miesięcznie.I tak się sprawy mają...
Link do wątku Łatka w moim podpisie:cool3::)

Edit-dostałam 100zł dla Dżerusia,dziękuję!!! :)

Posted

Jeszcze powinno 60 zł być w drodze:cool3:

BIedny ten ŁAtuś, ja po prostu nie mogę znieść jak słyszę takie historie - ktoś się pogniewał, oburzył, przestał płacić w ramach protestu czy szantażu... Jakby chodziło tutaj o zabawki w piaskownicyalbo jakiś towar w sklepie:sad:

Ja przeniosę na niego te swoje marne 5 zł deklracji tylko bym prosiła o link żeby wiedzieć po rpostu co u psiaka. Może mu się poszczęści jak Dżeremu.

Nie ma od niego jakichś wieści jeszcze? :cool3:

Dziewczyny kochane, wpłacę 14 (po długim weekendzie) resztę do renaty chyba że w między czasie ktoś się sprzeciwi. OK?

Posted

biedny łatuś, on i dzery trafili do Reni w tym samym czasie, znam ta sprawe bardzo dokladnie, dziewczyny wyciagnely bardzo duzo psiakow ze schronu i wiele z nich znalazlo bardzo szybko domki, tylko latek cos nie moze:( a z deklaracjami to klapa jak sponsor odejdzie, cale szczescie ze nasze dziewczyny byly i sa takie w porzadku:)kochana przelej te pieniadze kiedy ci pasuje:) wazne ze zasila konto Reni, ona juz wie co z tym zrobic:)

Posted

witamy nasz glowny sponor sie odezwal, bardzo dziekuje, POKEROWA, ze nie odwrocilas sie od Dzerusia i przez tak dlugi okres, pomagalas w sponsorowaniu Dzerego, ciesze sie ze mial szanse na tak wspanialy domek:) u Reni nic sie nie zmarnuje, wszystko idzie na psiaki w potrzebie:)