Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wszystkim za pamięć o Dżerusiu:loveu:
Dzisiejsze fotki spacerowe:)

O ludzie! Ile u nas kleszczy!! jakby prowadzili skup tego dziadostwa,to bym fortunę zbiła:p.Dobrze,że te preparaty działają...póki co:roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No kurde a moje nie zadziałały:angryy: Wyjechaliśmy na wieś w czwórkę - ja, mąż, Zosia i pies. Wróciliśmy w siódemkę:evil_lol: Dwa na psie, jeden na mnie... a może jeszcze więcej znajdę:angryy: Jak zostanie w ciele odnóże kleszcza to jest niebezpieczne? Nie wiem czy iść do weterynarza, mojej suni tak trochę nieumiejętnie jednego skurczybyka wyciągnęłam:oops:

Posted

Fiprexem w sprayu:roll: W tym roku wyjątkowo sama kupiłam preparat i spryskałam ją od stóp:evil_lol: do głowy. Zwykle robił to weterynarz przy okazji szczepienia czy innych wizyt... Dziś zdjęłam z niej kolejnego bydlaka więc chyba ten preparat po prostu nie zadziałał:angryy: Czy te kleszcze się zmutowały, czy co???

Posted

Ja też psikałam Fropexem w sprayu moje psiaki, i na szczęście jeszcze ani jednego kleszcza nie znalazłam :)

Ale rzeczywiście, może u Was się to cholerstwo zmutowało :angryy: :-(

Posted

[quote name='madcat1981']To prawda. U moich rodziców na wsi przydrożne trawy dosłownie obsypane są tym dziadostwem. Wiszą na samych czubkach te obrzydlistwa i czekają na ofiarę:angryy:[/QUOTE]

mam nawet gdzieś takie zdjęcie, które zrobił mój syn ku przestrodze, na którym siedzą kleszcze na wierzchołkach trawy. Ich ilość jest porażająca. Zdaje się jakby wszystkie czekały na papu. Brrrrrrrr

Posted

[quote name='luka1']mam nawet gdzieś takie zdjęcie, które zrobił mój syn ku przestrodze, na którym siedzą kleszcze na wierzchołkach trawy. Ich ilość jest porażająca. Zdaje się jakby wszystkie czekały na papu. Brrrrrrrr
...bo czekają:)

Pzdr.

Posted

[quote name='madcat1981']Niech on sobie znajdzie inne papu :lol:
Ooooo,to tyż to!!
Ja to mam juz przy wejściu do domu naszykowany grzebień i zczesuję(!)kleszcze z psów po spacerze,nawet na nas cholery włażą! Drzew u nas prawie niet,ale te mutanty siedzą właśnie w trawie!Boszsze....co za wstrętne dziadostwo:shake:

Dostałam wczoraj od Madcat 200zł-dziękuję:)

Posted

Jak tylko uzbiera się do 300 to wyślę resztę! nie mamy zaległości tylko pieniądze dochodzą po 10 dniu miesiąca, a do dziesiątego staram się rozliczyć - mam nadzieję, że Renatce nie przeszkadza taki poślizg.

Podłe te kleszcze. Słyszałyście, że mogą zagnieździć się nawet w nosie albo w gardle? :o mam nadzieję, że to tylko takie gadanie :roll:

Posted

Reniu dalej nikt nie dzowni w sprawie Dzerusia? cisza? sama nie wiem, zadomowil sie na dobre i jak tu psu wytlumaczyc ze to tymczas:( zaraz pobije rekord tosi dwa lata.....

Posted

[quote name='dorcass']Reniu dalej nikt nie dzowni w sprawie Dzerusia? cisza? sama nie wiem, zadomowil sie na dobre i jak tu psu wytlumaczyc ze to tymczas:( zaraz pobije rekord tosi dwa lata.....

Do mnie nikt nie zdzwoni,bo ogłoszenia nie są na mnie.Wiem,że Luka1,która odwiedza wątek Dżerusia robi mu allegro i namiary są na Nią.Gdyby ktoś pytał,to dałaby znać.
A tak w ogóle,to jakie Dżeronimo ma jeszcze ogłoszenia? Może wykupić mu pakiet na bazarku?
Dorcass,kochana,Dżerus juz pobił rekord Tosi,bo Tosia była 1,5 roku,a Dżerusiowi chyba 29 maja,czyli za kilka dni stuknie 2 lata:roll:
Madcat,oczywiście dostałam 100zł-dziękuję:)

Dziękuję Wszystkim za pamięć i odwiedzanie wątku:loveu:

U nas wszystko dobrze,zero objawów alergii,uff:) I nawet kleszczy jakby mniej,może się wyprowadziły w cholere,oby:)

Nowe fotki kawalera:)

Posted

potwierdzam - nie odebrałam żadnego telefonu w sprawie mojego faworyta. Przyznam się, że nie odnowiłam od dwóch tygodni ogłoszenia, które wygasło, ale się poprawię.

Posted

ja caly czas odnawiam ogloszenia, wiec sa, tylko co tu zrobic zeby w koncu sie nim ktos zainteresowal, dziewczyny a moze dac ogloszenie do gazety warszawskiej? moze sie ktos u was dowiedziec co i jak? jaka gazeta najlepiej i oplaty??? bede wdzieczna:)

Posted

Chyba Gazeta Wyborcza jest najbardziej poczytna, ale jak z ogłoszeniami i cenami - nie mam pojęcia...
Sa tez jakieś gazety, gdzie można bezłatnie umieścić ogłoszenia, tak słyszałam. Chyba Metro, Pasmo...

Pzdr.