Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A i wiecie co dzwoniłam do pani Ani z BAKARAT:multi: i będą szczenięta wystawowe tak na majówke za 2000-3000zł:multi::multi::multi: i powiedziała jeszcze że bedzie na tej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim i że wtedy jakoś sie umuwimy i wtedy będzie już wszystko na 100% wiadomo:multi: i będe mogła zaklepać sunie:multi::multi::multi:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Kati nie była jeszcze... Dopiero tak za 2 tygodnie...
Ja byłam:evil_lol:

Aaaa jejciu ale ja głupia jestem:shake: bo już wcześniej pisałaś że idziesz z Kati do fryzjera wiedz takie pierwsze moje skojarzenie było:roll:

Posted

Przeczytam, jeśli to gdzieś znajdę:evil_lol:
A u nas dobrze:loveu: Kły się coraz bardziej ruszają:multi:
A poza tym to pada:shake:
No i u fryzjera byłam...

I co Kati już ma krótkie włoski?:evil_lol: No to wstawiaj fotki wstawiaj:loveu:

Ja znalazłam te książki w bibliotece publicznej w mojej dzielnicy (Rembertów) bez problemu (p. bibliotekarka mi je poleciła jak szukałam czegoś ciekawego). Ale możesz też zobaczyć w bibliotece szkolnej (chociaż tam może nie być:-()

Posted

roxi-malina napisał(a):
I co Kati już ma krótkie włoski?:evil_lol: No to wstawiaj fotki wstawiaj:loveu:

Ja znalazłam te książki w bibliotece publicznej w mojej dzielnicy (Rembertów) bez problemu (p. bibliotekarka mi je poleciła jak szukałam czegoś ciekawego). Ale możesz też zobaczyć w bibliotece szkolnej (chociaż tam może nie być:-()

Posted

Cześć :loveu:
No to może się pochwalisz fryzurką:cool3:
Jesteś chociaż zadowolona? Bo ja to zawsze mam jakieś ale;)

A jak tak kiełki małej???
ciekawe kiedy mojej zaczną się ruszać:roll:

Posted

laurin napisał(a):
Cześć :loveu:
No to może się pochwalisz fryzurką:cool3:
Jesteś chociaż zadowolona? Bo ja to zawsze mam jakieś ale;)

A jak tak kiełki małej???
ciekawe kiedy mojej zaczną się ruszać:roll:

Cześć:bye:
Może kiedyś się pochwalę:p:evil_lol:
No zadowolona jestem... Mam tak na bok grzywkę... Chociaż jak wyszłam od fryzjera to nie byłam zadowolona ale jak się sama uczesałam to już jest dobrze;)
Co do kiełków już jakieś dwa tygodnie temu zaczęły się poruszać... Teraz już coraz bardziej, więc wypadną same i na żadne wyrywanie nie idziemy:multi:
A twojej to nie wiem Kati zaczęły się ruszać chyba jak miała coś koło 7 miesięcy ( te na dole)... To kiełki, a te z przodu 1 to jak miała coś koło 5 miesięcy;)

Posted

no coś Ty... pochwal się ą fryzurką:eviltong:

właśnie podobno z tymi kiełkami jest największy problem, Fibi te z przodu to już ma stałe:multi: ale kieły siedzą twardo:roll:

Posted

No co ty... Najprędzej to mnie na nk zobaczysz... Chociaż dużej zmiany nie ma, u mnie w szkole nikt dzisiaj nie zauważył...

Kiełki są najgorsze, inne to mają krótkie korzonki a kły siedzą mocno:roll:
Kati te z przodu też ma już wszystkie, kły na górze też tak do połowy, na dole kłów nie ma, jakoś nie chcą się pokazać na razie no i z tyłu ma też już kilka nowych;)

Posted

Anulka8700 napisał(a):
Koce chyba kiełki nigdy nie zaczną sie ruszać, zamiast mieć 2 pary kłów to ona już ma 4:roll:

Ma dopiero pół roku, więc spokojnie... Może jeszcze wypadną...;)
Gorsza sprawa to to że ma już podwójne:shake:

Posted

Witajcie dziewczyny,co do kiełków .Jeśli kły stałe są już do połowy mlecznych należało by te mleczne usunąć przeważnie u psa wystawowego,bo pózniej może być problem z uzębieniem,wiem bo znajoma za póżno wyrwała i jeden ząb który miał być koło kła nie wyszed w całosci tylko wierzchołek ,ponieważ kieł stały przesunoł mleczaka na boki i mniejszy ząb nie mógł wyjść

Posted

Cześć Gosia, Ladyyork i Roxi:bye:
U nas wszystko po staremu... Zimno się zrobiło, 3 stopnie tylko mamy:placz:

No ale przynajmniej wiesz ile macie :eviltong: bo np. ja to od niedz. z domu nie wychodzę i mogę sie tylko nacieszyć widokiem z okna:evil_lol:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Przyszłyśmy się przywitać.U nas dziś też pogoda do niczego,cały dzień padało:shake:.

No u nas nie cały, ale zimno jak nie wiem:shake:
Mam nadzieję że niedługo będzie prawdziwa wiosna:loveu:

Posted

Współczucia...
Ja chce już wiosnę!!!

Hej Paulina :bye:
A kto by jej nie chciał?:evil_lol:
A u nas świeci słońce i nie pada:crazyeye::multi:
Niestety nie jade jutro do kina więdz nie powiem Ci czy fajna jest Koralina film :-( (ale książke i tak Ci polecam:eviltong:)