C&B Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Dzięki:loveu: No coś koło tego:loveu: Ale czasami piszą że od 2 do 3,5kg... Co książka to inna waga podawana:shake: Może miniaturki musza wazyć tyle co piszesz... Wiem , że moja ma nadwagę :evil_lol: Quote
ladyyork Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Piękna ta twoja Kati:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ,daj więcej zdjęć:modla::modla::modla: Quote
***Paulina*** Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Może miniaturki musza wazyć tyle co piszesz... Wiem , że moja ma nadwagę :evil_lol: No co ty... Miniaturki tzn. te mniejsze yorki które nazywa się miniaturkami to chyba do 2 kg mają...:roll: A twoja ile waży???:cool3: ladyyork napisał(a):Piękna ta twoja Kati:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ,daj więcej zdjęć:modla::modla::modla: Dzięki:loveu: W najbliższym czasie zrobię jej jakąś sesję:evil_lol: Kinguska napisał(a):Dobry wieczór Dobry wieczór... Chociaż w sumie teraz to już dzień dobry:evil_lol: Quote
C&B Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No co ty... Miniaturki tzn. te mniejsze yorki które nazywa się miniaturkami to chyba do 2 kg mają...:roll: A twoja ile waży???:cool3: Nie wiem jak to z yorkami... Ja mam Czikę kupioną jako ,,miniaturkę" i jest mianiaturka, ale waży z 3,7 ,, bo ostatnio jej sie schudło, ale pekińczyki miniaturki powinny trochę mniej chyba ważyć... Takie zwykłe porządnie owłosione to z 4,1 ... Teraz to Czika nie ma nadwagi, ale kiedyś miałam... Quote
***Paulina*** Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Nie wiem jak to z yorkami... Ja mam Czikę kupioną jako ,,miniaturkę" i jest mianiaturka, ale waży z 3,7 ,, bo ostatnio jej sie schudło, ale pekińczyki miniaturki powinny trochę mniej chyba ważyć... Takie zwykłe porządnie owłosione to z 4,1 ... Teraz to Czika nie ma nadwagi, ale kiedyś miałam... Różnie z tą wagą jest... Jedna niby miniaturki ważą więcej niż nie miniaturki...:roll: Wydaje mi się że to zależy od psa...:roll: Quote
dysia-u Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :mad: Paulina !!!! co z twoim gg ???:crazyeye: odezwij się do mnie:-o Quote
kamila.m Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witamy, Kati śliczniusia, jak zawsze. Buziole gorące ślemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 martyska napisał(a):Czekamy na nowe fotki :p Noo :mad: Co tu tak cicho?:roll: Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 dysia-u napisał(a)::mad: Paulina !!!! co z twoim gg ???:crazyeye: odezwij się do mnie:-o Już jestem:multi: Mam już gg tylko nie mam numerów, więc napisz do mnie;) Izabela124. napisał(a):Co u was dziewczyny słychac? No już mam sprawny komputer więc wracam na dogo:multi: kamila.m napisał(a):Witamy, Kati śliczniusia, jak zawsze. Buziole gorące ślemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Witamy:bye: Dzięki:loveu: martyska napisał(a):Czekamy na nowe fotki :p Zaraz zgram i będą:loveu: roxi-malina napisał(a):Noo :mad: Co tu tak cicho?:roll: No już mam nadzieję że cicho nie będzie...:roll: Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Izabela124.'] Ale super!!! Dzięki:loveu: Skąd to masz???:cool3: [quote name='Karolina&Lucky']To czekamy na obiecane fotki :loveu: Fotki będą później jak ponadrabiam wszystko w innych galeriach ale na pewno dzisiaj;) Quote
Izabela124. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ale super!!! Dzięki:loveu: Skąd to masz???:cool3: Gdzieś w necie znalazłam;) Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Izabela124. napisał(a):Gdzieś w necie znalazłam;) Fajne to... Też muszę poszukać:loveu: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Fajne to... Też muszę poszukać:loveu: Zawsze w googlach szukam;) Quote
Pegaza Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wpadlam sie przywitac i zobaczyc Twoje cudo:loveu: Quote
laurin Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='***Paulina***'] No i obiecałam to mam kilka fotek: słodziutka panieneczka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kredka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kinguska...zauważyłam że gdzie ty tam i my:eviltong::loveu: Piękna Kati:loveu::cool3: Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Pegaza']Wpadlam sie przywitac i zobaczyc Twoje cudo:loveu: Witamy i zapraszamy częściej:loveu: [quote name='laurin']słodziutka panieneczka:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu: [quote name='Kinguska']Witam niedzielnie :D Witamy:bye: [quote name='kredka']Kinguska...zauważyłam że gdzie ty tam i my:eviltong::loveu: Piękna Kati:loveu::cool3: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Mam kilka fotek: CDN. Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Pegaza']Sliczna czarnucha:loveu: Dzięki:loveu: No i to by było na tyle:eviltong: Quote
Recommended Posts