dysia-u Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 no coście się potopiły??!!! :eviltong: gdzie te fotki? :crazyeye: Quote
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti: Quote
***Paulina*** Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 ladyyork napisał(a):O to super :multi:czekamy:loveu: Domka_Czika napisał(a):MOŻE?!:-o roxi-malina napisał(a):Z kapieli tak? No to czekamy i udanego kąpania ;) naimax napisał(a):My chcemy fotki :D dysia-u napisał(a):no coście się potopiły??!!! :eviltong: gdzie te fotki? :crazyeye: Już się wgrywają:eviltong: smallpati napisał(a):la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti: Śliczne komplety:loveu: tylko że Kati chodzi w szelkach:-( Quote
Zuza i Noddy Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Super foteczki, Kati fajnie wygląda mokra. Quote
***Paulina*** Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 I ostatnia fotka: Więcej na poprzedniej stronie Quote
***Paulina*** Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ale ma już długie włosy na bródce. Jak się ją rozprostuje i w miarę dobrze ułoży to jest długa:evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :loveu: patrząc na śliczną Kati zapominam o roxi :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 dysia-u napisał(a)::loveu: patrząc na śliczną Kati zapominam o roxi :evil_lol: :loveu: No widzisz:evil_lol: Jednak idzie zapomnieć:evil_lol: naimax napisał(a):jaki mokrusek przepiekny :) Dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a): A fotki na śniegu to jutro może będą o ile będzie śnieg, ale raczej będzie:loveu: W takim razie na jutro zamawiam piękny zestaw zdjęć w plenerze :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):W takim razie na jutro zamawiam piękny zestaw zdjęć w plenerze :evil_lol: Pójdziemy na spacerek i trochę na pewno będzie:loveu: ladyyork napisał(a):Ale się Paulinko nacytowałąś i tyle gadania hi hi ,no cóż ale nie którym to trzeba łopatom do głowy wbijać nie które żeczy:evil_lol: No ta roxi-malina już mnie tak zdenerwowała że niedługo to faktycznie ją wywalę z tej galerii... Nie jest u siebie a mi karze Sarę wypraszać...:shake: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ladyyork napisał(a):nie płacz:glaszcze:coś ci zaśpiewam:smilecol::siara::smilecol::siara::smilecol: No, no,no... Nawet ładnie umiesz śpiewać...:evil_lol: Może jakiś koncert???:cool3::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Sweetaśna napisał(a):hej:) no no jak się tu nieprzyjemnie śmiesznie zrobiło...:roll::diabloti: eh.. bywa:) Paulinko nie przejmuj się są ludzie i.... parapety:p:evil_lol: Hejka:bye: No u mnie tzn. tu w galerii raczej ludzie... i jeden parapet:evil_lol: jak na razie... Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No, no,no... Nawet ładnie umiesz śpiewać...:evil_lol: Może jakiś koncert???:cool3::evil_lol: Czemu nie :evil_lol:u ciebie przynajmniej coś się dzieje a u mnie w galerji cisza eh:-( Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ladyyork napisał(a):Czemu nie :evil_lol:u ciebie przynajmniej coś się dzieje a u mnie w galerji cisza eh:-( Zaproś do siebie do galerii roxi-malinę to nie będzie ciszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na serio zaraz do was wpadnę... Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ladyyork napisał(a):Wiesz też jakiś pomysł ale raczej nnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeee:evil_lol: ale za to na ciebie i innych czekam No na twoim miejscu też bym nie zapraszała:evil_lol: Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Zaproś do siebie do galerii roxi-malinę to nie będzie ciszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na serio zaraz do was wpadnę... Wiesz też jakiś pomysł ale raczej nnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeee:evil_lol: ale za to na ciebie i innych czekam Quote
Magda Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przez to wertowanie stron naoglądałam się tyle fotek, że muszę skomentować. Kati jest słodka!:loveu: Taki ciemny szkrabek. Off'a przeniosłam Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Magda napisał(a):Przez to wertowanie stron naoglądałam się tyle fotek, że muszę skomentować. Kati jest słodka!:loveu: Taki ciemny szkrabek. Off'a przeniosłam :loveu::loveu::loveu: I dzięki za przeniesienie:multi::loveu: Quote
Recommended Posts