***Paulina*** Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dzięki:loveu: ale to tylko na święta, potem z powrotem wstawiam ten od ciebie I kartke też już mam, ale powysyłam wszystkim dopiero w wigilie:loveu: Quote
C&B Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Dzięki:loveu: ale to tylko na święta, potem z powrotem wstawiam ten od ciebie I kartke też już mam, ale powysyłam wszystkim dopiero w wigilie:loveu: A czemu nie zostawisz tego ? Albo sobie nie zrobsiz nowego ?? Ty łądne robisz :D Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Domka_Czika napisał(a):A czemu nie zostawisz tego ? Albo sobie nie zrobsiz nowego ?? Ty łądne robisz :D Ja ładnie??? Quote
C&B Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Ja ładnie??? Tak:p:p :D Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Domka_Czika']Tak:p:p :D Nie. Ty robisz ładniejsze:-( [quote name='Domka_Czika']http://img218.imageshack.us/img218/8471/baner29ff2.th.jpg Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Nie. Ty robisz ładniejsze:-( Dziękuję:loveu::loveu::loveu: A ty miślisz , ze ja od razu robiłam coś przypominajacego banerek ? :roll: Proszę :D Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Domka_Czika napisał(a):A ty miślisz , ze ja od razu robiłam coś przypominajacego banerek ? :roll: Proszę :D Nie widziałam twoich pierwszych banerków:evil_lol: Quote
C&B Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Nie widziałam twoich pierwszych banerków:evil_lol: I nie chciałabyś :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Domka_Czika napisał(a):I nie chciałabyś :evil_lol: No nie wiem:evil_lol: Quote
LadyK Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [CENTER]Oj dawno tu nie byłam :roll: Muszę nadrobić galerię :eviltong:[/CENTER] Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Owczarkowa napisał(a):Oj dawno tu nie byłam :roll: Muszę nadrobić galerię :eviltong: Dawno, dawno... Witamy po powrocie:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Dziewczyny poprosze o jakąś ładna karteczke na swięta Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 ewa2909 napisał(a):Dziewczyny poprosze o jakąś ładna karteczke na swięta Kto ma ci zrobić??? Jak chcesz to ja mogę... Quote
martyska Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kati jest tak śliczna, z tego malutkiego szczeniaczka wyrosła na taką piękną yoreczkę.:p Moja Niki i twoja Kati idą podobnie. Są w podobnym wieku, podobnej wadze i wyglądają jak siostry.:loveu: A tak poza tym to cudna galeria, będziemy napewno odwiedziać. :eviltong: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 martyska napisał(a):Kati jest tak śliczna, z tego malutkiego szczeniaczka wyrosła na taką piękną yoreczkę.:p Moja Niki i twoja Kati idą podobnie. Są w podobnym wieku, podobnej wadze i wyglądają jak siostry.:loveu: A tak poza tym to cudna galeria, będziemy napewno odwiedziać. :eviltong: Witamy:loveu: No tak... Twoja jest trochę młodsza moja trochę lżejsza ale oby dwie są prawie identyczne:loveu: Zapraszamy częściej:loveu: Quote
martyska Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Witamy:loveu: No tak... Twoja jest trochę młodsza moja trochę lżejsza ale oby dwie są prawie identyczne:loveu: Zapraszamy częściej:loveu: Napewno będę bywać... :eviltong: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 martyska napisał(a):Napewno będę bywać... :eviltong: Trzymam cię za słowo:evil_lol: Kinguska napisał(a):Witamy serdeczne ;) :multi::multi::multi:Nareszcie jesteście:multi::multi::multi: Witamy:multi::multi::multi: Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Hehe, no jestem jestem. I już nadrobiłam zaległości :eviltong: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a):Hehe, no jestem jestem. I już nadrobiłam zaległości :eviltong: :evil_lol:To dobrze:eviltong: Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jak nastrój przed świąteczny ? :cool3: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a):jak nastrój przed świąteczny ? :cool3: W ogóle jeszcze nie czuje że są święta...:roll: Śniegu nie ma:-(, co to za święta bez śniegu:shake: Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 U mnie też nie ma ani śniegu, ani nastroju. Jakoś z roku na rok coraz mniej czuję klimat świąt. Quote
C&B Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a):U mnie też nie ma ani śniegu, ani nastroju. Jakoś z roku na rok coraz mniej czuję klimat świąt. Ja też:shake: Kiedyś to było inaczej:roll: Quote
Recommended Posts