C&B Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Czemu???:cool3: Bo zrobiłam sobie animacje , a okazało sie , ze nie można i leń mnie złapał , ale juz zaraz wstawie , bo pare dni temu sobie zrobiłam ;) Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 :multi:Witamy wszystkich:bye: Przygotowujecie się już do świąt??? Kati niedługo 7 miesięcy kończy a jej ząbki jakoś nie chcą wypadać:shake: Ciekawe co wet nam powie... Mówił żeby przyjść jak skończy 7 miesięcy... Myślicie że przedłuży jej czas na wypadanie ząbków??? No i jedna fotka Kati, potem będzie więcej ale najpierw muszę zgrać zdjęcia bo pamięci mi zabrakło... Mój słodki, nieuczesany prezent:loveu::loveu::loveu:: Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 No mam fotki, trochę słabej jakości, bo z komórki, ale są:): Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 tigrunia napisał(a):Świąteczna puchata Kati :loveu: Bardzo puchata:loveu: A kąpie ją już od trzech dni:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Bardzo puchata:loveu: A kąpie ją już od trzech dni:evil_lol: Pomóc Ci ?? :roflt: Quote
Zuza i Noddy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Śliczny prezencik, ja to się modle, żeby nam szampon przed świętami doszedł. Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 tigrunia napisał(a):Pomóc Ci ?? :roflt: No pewnie że tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zuza i Noddy napisał(a):Śliczny prezencik, ja to się modle, żeby nam szampon przed świętami doszedł. Dzięki:loveu: A co? Zamówiłaś dla Nodka pod choinkę??? Quote
Zuza i Noddy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Szampon dla niego zamówiłam, ale tego co chciałam nie było i musiała zastępczo inny wziąć. Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Szampon dla niego zamówiłam, ale tego co chciałam nie było i musiała zastępczo inny wziąć. To masz chociaż coś... A ja dla Kati nie mam jeszcze nic i w ogóle nie wiem co jej kupić...:roll: Quote
Zuza i Noddy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ten szampon to nie pod choinkę dla Nodka, właściwie to też nic jeszcze nie mam. No ale w sobotę jadę do miasta to może coś kupie. Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ten szampon to nie pod choinkę dla Nodka, właściwie to też nic jeszcze nie mam. No ale w sobotę jadę do miasta to może coś kupie. Ja chyba w poniedziałek czegoś poszukam, bo w sobotę pełno luci będzie chodziło, chociaż w poniedziałek pewnie nie lepiej:shake: Quote
ladyyork Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Piękna ta twoja Kati-poprostu códo:loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 ladyyork napisał(a):Piękna ta twoja Kati-poprostu códo:loveu: Dzięki:loveu: Izabela124. napisał(a):Przyszłam się przywitac:loveu: Witamy:multi: Właśnie się dopatrzyłam, że nie wiem jak ale mi twoja galeria z subskrybcji zniknęła:shake: Zaraz spróbuje tam jakoś dotrzeć :roll: Quote
Izabela124. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Wczoraj były:eviltong:A tam:eviltong: Dziś też muszą byc Quote
C&B Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 POPIERAM , POPIERAM !!!:evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Izabela124. napisał(a):A tam:eviltong: Dziś też muszą byc Domka_Czika napisał(a):POPIERAM , POPIERAM !!!:evil_lol::evil_lol: Dobra, dzisiaj coś dam:) Quote
***Paulina*** Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 ladyyork napisał(a):Ja też czekam:loveu: Za dłuższą chwilę będą... Quote
***Paulina*** Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 :loveu:Zapraszamy do oglądania:loveu:: CDN. Quote
Recommended Posts