Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Czeeeeść :loveu: slicznościową masz dziewuszkę :loveu: http://img204.imageshack.us/img204/429/kpiel007ww9.jpg - puchaty miś :loveu: http://img219.imageshack.us/img219/6752/kpiel011da7.jpg - bidulka :loveu: Ostatnie fotki mi się nie otwierają :cry: Quote
slawi Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quot=Estera;1:loveu:1281443]Czeeeeść :loveu: slicznościową masz dziewuszkę :loveu: Ostatnie fotki mi się nie otwierają :cry:[/quote] też mi się nie otwierają :placz: Quote
***Paulina*** Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Estera napisał(a):Czeeeeść :loveu: slicznościową masz dziewuszkę :loveu: http://img204.imageshack.us/img204/429/kpiel007ww9.jpg - puchaty miś :loveu: http://img219.imageshack.us/img219/6752/kpiel011da7.jpg - bidulka :loveu: Ostatnie fotki mi się nie otwierają :cry: Cześć:) Dziękuję:loveu: Wiem , już zmieniłam i jest ok. slawi napisał(a):[quot=Estera;1:loveu:1281443]Czeeeeść :loveu: slicznościową masz dziewuszkę :loveu: Ostatnie fotki mi się nie otwierają :cry: też mi się nie otwierają :placz: Już poprawiłam:) Quote
dysia-u Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://images49.fotosik.pl/32/3d3c3caf3251677e.jpg ale urosłaaaaa:loveu: Taka kuleczka słodka:lol: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Już widzę :multi: http://images49.fotosik.pl/32/3d3c3caf3251677e.jpg - śliczna :loveu: Ile ma? :cool3: Quote
dysia-u Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :crazyeye: zapomniałam dodać czy wszyscy widzieli jak uszy Kati sztywno stoją??:multi: Paulina specjalistka od uszu:loveu: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: zapomniałam dodać czy wszyscy widzieli jak uszy Kati sztywno stoją??:multi: Paulina specjalistka od uszu:loveu:Widzę, widzę :loveu: Paulinka daj przepis :modla: U Szu mojej ciągle jedno klapie, już nie wiem co robić :placz: :modla::modla: Quote
***Paulina*** Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dysia-u napisał(a):http://images49.fotosik.pl/32/3d3c3caf3251677e.jpg ale urosłaaaaa:loveu: Taka kuleczka słodka:lol: No urosła, ale mam nadzieję że już taka zostanie... Estera napisał(a):Już widzę :multi: http://images49.fotosik.pl/32/3d3c3caf3251677e.jpg - śliczna :loveu: Ile ma? :cool3: Dziękuję:loveu: za tydzień kończy 6 miesięcy... dysia-u napisał(a)::crazyeye: zapomniałam dodać czy wszyscy widzieli jak uszy Kati sztywno stoją??:multi: Paulina specjalistka od uszu:loveu: Teraz to już stoją na dobre:multi: Estera napisał(a):Widzę, widzę :loveu: Paulinka daj przepis :modla: U Szu mojej ciągle jedno klapie, już nie wiem co robić :placz: :modla::modla: Zwiąż jej tylko jedno ( to co nie chce stać) plastrem, ale tym szerszym w miejscu w którym się załamuje i nie przywiązuj do drugiego tylko zostaw to jedno... U mojej to pomogło i po jednym dniu stało, ale twoja jest starsza to przez dwa dni lepiej niech w tym chodzi, a jak nie stanie to jeszcze raz tak samo... Bo Kati stanęło za drugim razem wiązania tym sposobem:multi: I do tego oczywiście przycinaj jej włoski. Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ***Paulina*** napisał(a): Zwiąż jej tylko jedno ( to co nie chce stać) plastrem, ale tym szerszym w miejscu w którym się załamuje i nie przywiązuj do drugiego tylko zostaw to jedno... U mojej to pomogło i po jednym dniu stało, ale twoja jest starsza to przez dwa dni lepiej niech w tym chodzi, a jak nie stanie to jeszcze raz tak samo... Bo Kati stanęło za drugim razem wiązania tym sposobem:multi: I do tego oczywiście przycinaj jej włoski.No patrz....Kleiłam całe ucho, kleiłam dwa razem, wiązałam gumkami, kleiłam kłaki, ale na to aby tak zrobić nie wpadłam :splat: Włoski przycinamy regularnie ;) Jutro zabieram się za klejenie. Porobię kilka razu zobaczymy czy uda się, proszę kciuki trzymać :loveu: Dzięki za radę :loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Estera napisał(a):No patrz....Kleiłam całe ucho, kleiłam dwa razem, wiązałam gumkami, kleiłam kłaki, ale na to aby tak zrobić nie wpadłam :splat: Włoski przycinamy regularnie ;) Jutro zabieram się za klejenie. Porobię kilka razu zobaczymy czy uda się, proszę kciuki trzymać :loveu: Dzięki za radę :loveu: Ja wpadłam na to dopiero jak kleiłam i nie było żadnego efektu, bo przecież co z tego że się sklei dwa razem jak miejsce załamywania nie będzie sklejone... Trzymamy kciuki;) I czekamy na fotki ze stojącymi uszkami:) A tak w ogóle ile twoja ma??? Quote
Estera Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Ja wpadłam na to dopiero jak kleiłam i nie było żadnego efektu, bo przecież co z tego że się sklei dwa razem jak miejsce załamywania nie będzie sklejone... Trzymamy kciuki;) I czekamy na fotki ze stojącymi uszkami:) A tak w ogóle ile twoja ma???No oby pomogło. To w sumie logiczne co piszesz :evil_lol: Nie wiem na ile zda egzamin u nas, no bo Szu ma już 12 m-cy :shake: Quote
***Paulina*** Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Estera napisał(a):No oby pomogło. To w sumie logiczne co piszesz :evil_lol: Nie wiem na ile zda egzamin u nas, no bo Szu ma już 12 m-cy :shake: No na pewno łatwo nie będzie, ale powinno stanąć;) Jak nie za pierwszym razem to próbuj do skutku:) Quote
***Paulina*** Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Witamy wszystkich:) I kilka wczorajszych fotek zrobionych po kąpieli i suszeniu: Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Śliczna foteczka:loveu: Paulinka będziesz musiała podciąć Katii włoski na końcu łapek przy pazurkach jak spadnie śnieg bo będą jej się bardzo robić kulki na końcach i piesek nie bedzie chciał chodzić. Quote
Zuza i Noddy Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Śliczne fotki, Kati to słodziutka sunia. Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ewa2909 napisał(a): Paulinka będziesz musiała podciąć Katii włoski na końcu łapek przy pazurkach jak spadnie śnieg bo będą jej się bardzo robić kulki na końcach i piesek nie bedzie chciał chodzić. a mój nawet z kulkami biega:evil_lol: ale te kulki to okropieństwo mi sie nigdy roztopic nie chca i musze czekac bardzo długo albo suszarką troche suszyc:roll: Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Sweetaśna napisał(a):a mój nawet z kulkami biega:evil_lol: ale te kulki to okropieństwo mi sie nigdy roztopic nie chca i musze czekac bardzo długo albo suszarką troche suszyc:roll: Ja po spacerku zawsze polewam te łapiny letnią woda:evil_lol: Quote
C&B Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 O witam pani , które mają to samo z psami i kulami... Ja też łapki polewam letnią wodą :cool3: Quote
***Paulina*** Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 ewa2909 napisał(a):Śliczna foteczka:loveu: Paulinka będziesz musiała podciąć Katii włoski na końcu łapek przy pazurkach jak spadnie śnieg bo będą jej się bardzo robić kulki na końcach i piesek nie bedzie chciał chodzić. Dziękuję:loveu: A te łapki to jak??? Będzie miała za krótkie i to będzie brzydko wyglądać:-( Zuza i Noddy napisał(a):Śliczne fotki, Kati to słodziutka sunia. Dziękuję:loveu: Sweetaśna napisał(a):a mój nawet z kulkami biega:evil_lol: ale te kulki to okropieństwo mi sie nigdy roztopic nie chca i musze czekac bardzo długo albo suszarką troche suszyc:roll: Okropieństwo to na pewno... ewa2909 napisał(a):Ja po spacerku zawsze polewam te łapiny letnią woda:evil_lol: Ja też o tym myślałam, bo inaczej to wątpie że idzie to roztopić... Domka_Czika napisał(a):O witam pani , które mają to samo z psami i kulami... Ja też łapki polewam letnią wodą :cool3: Witamy:) Ja jeszcze nie mialam problemu z tymi kulkami ale też będę polewać wodą:) Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 PAULINA TYLKO SAME KOŃCE tak żeby bylotroszke widaćpazurki. Quote
dysia-u Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ewa2909 napisał(a):PAULINA TYLKO SAME KOŃCE tak żeby bylotroszke widaćpazurki. słuchaj Ewy bo jak ja ci doradze to zobaczysz jak łapki nie powinny wyglądać:evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 ewa2909 napisał(a):PAULINA TYLKO SAME KOŃCE tak żeby bylotroszke widaćpazurki. A no tak to pewnie że obetnę... dysia-u napisał(a):słuchaj Ewy bo jak ja ci doradze to zobaczysz jak łapki nie powinny wyglądać:evil_lol::evil_lol: No w tej sprawie to faktycznie lepiej jak posłucham Ewy:evil_lol: Quote
Recommended Posts