***Paulina*** Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 tigrunia napisał(a):Nie ma na co czekać. Naprawdę radzę Ci ogolić całe ucho. Ale jak ona będzie wyglądać... Cała łysa...:-( Quote
tigrunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Ale jak ona będzie wyglądać... Cała łysa...:-( Włoski odrosna szybciej niż myślisz ;) Wolisz mieć psa z klapniętym uchem czy z łysym przez miesiac ? :p Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 tigrunia napisał(a):Włoski odrosna szybciej niż myślisz ;) Wolisz mieć psa z klapniętym uchem czy z łysym przez miesiac ? :p No pewnie że lepiej z łysym przez miesiąc... Ale powiedz mi czy ty jej wygoliłaś tak że w ogóle włosów nie miała tylko sama skóra czy tak zupełnie króciutko przycięłaś??? Quote
tigrunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No pewnie że lepiej z łysym przez miesiąc... Ale powiedz mi czy ty jej wygoliłaś tak że w ogóle włosów nie miała tylko sama skóra czy tak zupełnie króciutko przycięłaś??? Przycięłam nożyczkami ;) Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 tigrunia napisał(a):Przycięłam nożyczkami ;) A to nożyczkami to też miała przycinane całe... Teraz to już jej trochę odrosły i przycinam już do 1/3 ucha... Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):Wszystkiego najlePSIEGO ;):loveu: Dziękujemy:loveu: Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 a może zamiast golić włosy, po prostu zrób jej stelaż i niech w nim chodzi, tak jak chodzą psy po operacji cięcia uszu ;) Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 smallpati napisał(a):a może zamiast golić włosy, po prostu zrób jej stelaż i niech w nim chodzi, tak jak chodzą psy po operacji cięcia uszu ;) Stelaż??? A co to takiego??? Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Stelaż??? A co to takiego??? jak ludzie kopiują psom uszy tu później one chodzą w takich stelażach który usztywnia ucho zaraz po zabiegu ;) nie mogę nigdzie zdjęć teraz znaleźć Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 smallpati napisał(a):jak ludzie kopiują psom uszy tu później one chodzą w takich stelażach który usztywnia ucho zaraz po zabiegu ;) nie mogę nigdzie zdjęć teraz znaleźć A to nie jest to samo co plastrowanie?? Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A to nie jest to samo co plastrowanie?? stelaż jest sztywniejszy i wydaje mi się że lepiej usztywnia uszy szukałam zdjęc w necie a przecież mam swoje zdjęcia z dog show :evil_lol: ten dobek ma stelaż widzisz, stelaż jest mocowany patyczkami, czy plastikiem i jest sztywny Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 A czy to nie za mocne??? I czy to w ogóle dla yorków??? I czy z uszami nic nie będzie po tym??? Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 specjalistką nie jestem ale nie wydaje mi się by to zaszkodziło, ale dla pewności zapytaj kogoś jeszcze ;) Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 smallpati napisał(a):specjalistką nie jestem ale nie wydaje mi się by to zaszkodziło, ale dla pewności zapytaj kogoś jeszcze ;) Spytam a póki co związałam plasterkami... Quote
***Paulina*** Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Hejka wszystkim:bye: Pusto tu trochę:-( Ale może jak dom fotki to więcej osób zajrzy... Quote
***Paulina*** Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Domka_Czika napisał(a)::loveu:Słodko wygląda w tych plasterkach:loveu: Dzięki:loveu: Ciekawe tylko czy uszka staną... Quote
C&B Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :loveu:Słodko wygląda w tych plasterkach:loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Miejmy nadzieje, ze staną. Ja już powoli tracę nadzieję... A na dodatek teraz to będzie trudniej bo ząbki zaczynają wypadać... Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 tigrunia napisał(a):A dajesz jej kurze łapki, żelatynę? Kurzych łapek nigdzie u nas nie ma jedynie w zoologicznych jakieś wędzone albo jakoś tak... Kupowałam jej takie ale raz się tym zakrztusiła albo coś i od tamtej pory jej nie daje... A tych normalnych to nie ma... a żelatynę to jak dawać??? Quote
dysia-u Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A dlaczego tak nie lubisz tego jej klapniętego uszka? :shake: Jest wtedy taka inna , jedyna w swoim rodzaju. Ja bym się tam wcale tym nie przejmowała:eviltong: Ona cię kocha taką jaka jesteś:angryy: A co, może nie??!!:p;) Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Kurzych łapek nigdzie u nas nie ma jedynie w zoologicznych jakieś wędzone albo jakoś tak... Kupowałam jej takie ale raz się tym zakrztusiła albo coś i od tamtej pory jej nie daje... A tych normalnych to nie ma... a żelatynę to jak dawać??? Kurze łapki muszą być w mięsnym. No nie ma takiej możliwości,ze nie ma. Ale mogą być też wędzone. Żelatyne kup zwykłą spożywczą i po łyżeczce mieszaj z karmą. Quote
Recommended Posts