C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 To wy do mnie przyjeżdżajcie :razz: Od was będzie 509,99 km ;) Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):To wy do mnie przyjeżdżajcie :razz: Od was będzie 509,99 km ;) Tyle to ja nawet nad morze nie mam... Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 To zróbmy zlocik w łomży:evil_lol: To nawet 500 nie będzie od was ;) Pomyliłam się co do drogi ode mnie do poznania - to będzie 447 km Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 To macie kilka fotek: CDN. Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):To zróbmy zlocik w łomży:evil_lol: To nawet 500 nie będzie od was ;) Pomyliłam się co do drogi ode mnie do poznania - to będzie 447 km Eee tam... to i tak dosyć daleko...:( Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Ja też będę na 100% ale tylko tak popatrzeć bo Kati niestety nie mogę wystawić:( Ale to tanio, bo ja myślałam że tak 50zł bo jak byłam na targach turystycznych to tylko płaciłam za wstęp... ja tez wystawiac nie bede bo nie posiadam psa z rodowodem.. jako oberwator i fotograf sie pojawie:) a bilety az takie drogie to nie sa:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):Śćór ! Śćór ! ;D :D ;D :D Yorki są o wiele piękniejsze od szczurów więc nie wiem czemu wszyscy je z nimi porównują... Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Yorki są o wiele piękniejsze od szczurów więc nie wiem czemu wszyscy je z nimi porównują... Ale chude jak Śćóry :evil_lol: ( nei nie mam porblemów z ortografią...:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):ja tez wystawiac nie bede bo nie posiadam psa z rodowodem.. jako oberwator i fotograf sie pojawie:) a bilety az takie drogie to nie sa:eviltong: Ja też między innymi jako obserwator i fotograf... Może kogoś z dogo spotkam... Domka_Czika napisał(a):Ale chude jak Śćóry :evil_lol: ( nei nie mam porblemów z ortografią...:evil_lol: Czy ja wiem... Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a): Czy ja wiem... Chodzi ci o to czy jest chuda jak ŚĆÓR czy mam problemy z ortograffią ?:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):Chodzi ci o to czy jest chuda jak ŚĆÓR czy mam problemy z ortograffią ?:evil_lol: O to pierwsze... Quote
slawi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No, że może Kati :loveu: mokra jak szczurek jest to sie zgadza :evil_lol:. Ale ściury paskudy są (syn miał dwie szczurki - brrr :nerwy:) a Kati ślicznotka :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Fajne fotki, mojego jutro czeka kąpanko i może papiloty. Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 slawi napisał(a):No, że może Kati :loveu: mokra jak szczurek jest to sie zgadza :evil_lol:. Ale ściury paskudy są (syn miał dwie szczurki - brrr :nerwy:) a Kati ślicznotka :multi: Dziękuję:loveu: Szczura to ja za nic bym nie chciała mieć... Zuza i Noddy napisał(a):Fajne fotki, mojego jutro czeka kąpanko i może papiloty. Dzięki:loveu: Ja na szczęście papilotować nie muszę Quote
Jagódka&Uzi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nie zapomnę jak ja pierwszy raz zmoczyłam Uziego. Prawie zawału nie dostałam ze śmiechu jak zobaczyłam jak wygląda.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A podkreślam, że wtedy jeszcze niewiele wiedziałam o yorkach z praktycznego punktu widzenia. Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Nie zapomnę jak ja pierwszy raz zmoczyłam Uziego. Prawie zawału nie dostałam ze śmiechu jak zobaczyłam jak wygląda.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A podkreślam, że wtedy jeszcze niewiele wiedziałam o yorkach z praktycznego punktu widzenia. Ja jak pierwszy raz kąpałam Kati to też nie myślałam że tak będzie wyglądać... Quote
Zuza i Noddy Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Dzięki:loveu: Ja na szczęście papilotować nie muszę A ja wole założyć papiloty, bo przynajmniej sobie włosków nie obsikuje, a co za tym idzie nie śmierdzi. Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Sweetaśna napisał(a):ja tez wystawiac nie bede bo nie posiadam psa z rodowodem.. jako oberwator i fotograf sie pojawie:) a bilety az takie drogie to nie sa:eviltong: No to grzecznie prosimy o fotki z Yorkowego ringu :loveu: ***Paulina*** napisał(a):Ja też między innymi jako obserwator i fotograf... Może kogoś z dogo spotkam... J.W. i dodam, że na wystawie w Poznaniu będę ja, będzie Iberia, nane, cardea i Aurunia :multi: Ale mamy fajny zlocik dogomaniacki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A ja wole założyć papiloty, bo przynajmniej sobie włosków nie obsikuje, a co za tym idzie nie śmierdzi. No jak on ma takie długie włoski to tak... Kati na razie za długich nie ma... tigrunia napisał(a):No to grzecznie prosimy o fotki z Yorkowego ringu :loveu: J.W. i dodam, że na wystawie w Poznaniu będę ja, będzie Iberia, nane, cardea i Aurunia :multi: Ale mamy fajny zlocik dogomaniacki :loveu: Fotki będą oczywiście... To może was zobaczę na ringu (mam nadzieję):multi: Fajnie że tyle was z dogo tam będzie:multi: Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No jak on ma takie długie włoski to tak... Kati na razie za długich nie ma... Fotki będą oczywiście... To może was zobaczę na ringu (mam nadzieję):multi: Fajnie że tyle was z dogo tam będzie:multi: Suczki raczej nie obsikują sobie włosów ;) Często taką ekipą jeździmy na wystawy :loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 tigrunia napisał(a):Suczki raczej nie obsikują sobie włosów ;) Często taką ekipą jeździmy na wystawy :loveu: A Jessi jest z hodowli Herbu Bawaria??? Quote
Klaudysiaczek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Nie znam się za bardzo na yorkach i w ogóle,więc napiszę tylko ''Dzień dobry'' ... :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Nie znam się za bardzo na yorkach i w ogóle,więc napiszę tylko ''Dzień dobry'' ... :evil_lol: witamy:evil_lol: A ty będziesz w poznaniu??? Quote
Recommended Posts