***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):hehe nizla roznica;] No Kati to mu nawet do ogona nie dorastała... Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 hehe dobra ja lece z Maksiem jak wroce to sie pokaze jeszce u was;p Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ja też czasem czuję się tak jak Kati wcześniej... Przychodzi taki duży, a ja taka mała :D Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):hehe dobra ja lece z Maksiem jak wroce to sie pokaze jeszce u was;p Dobra, czekamy:) Klaudysiaczek napisał(a):Ja też czasem czuję się tak jak Kati wcześniej... Przychodzi taki duży, a ja taka mała :D No to przy nim to ona naprawdę malutka jest:) Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 E tam... Ja ta wolę trzymać się zawsze z dużymi, bo w razie czego można się świetnie pobawić, choć z małymi też... :diabloti: Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):E tam... Ja ta wolę trzymać się zawsze z dużymi, bo w razie czego można się świetnie pobawić, choć z małymi też... :diabloti: No tak... Każdy myśli inaczej... Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No tak... Każdy myśli inaczej... ?? :diabloti: Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):?? :diabloti: O co caman??? Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 O co chodziło z tym ''Każdy myśli inaczej'' ? Bo nie skumałam za bardzo :diabloti: Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):O co chodziło z tym ''Każdy myśli inaczej'' ? Bo nie skumałam za bardzo :diabloti: Ja też cie za bardzo nie rozumiem... Może od początku co??? Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):O>k juz jestem sobie ;] tesknilyscie? No pewnie że tak!!! Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no to sie cieszzeee A bardzooo tesknilyscie za Ciotka wasza? Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):no to sie cieszzeee A bardzooo tesknilyscie za Ciotka wasza? No mówię że tak!!!:) Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Paulina, już nie ważne :D No spoko... tylko się trochę pogubiłam... Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no to dobrze .... chooc ktos za nami teski xD Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):no to dobrze .... chooc ktos za nami teski xD No to teraz ja wychodzę, muszę Kati wyprowadzić bo mi na dywan narobi... Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 o.k to teraz my bedziemy za Toba tesknic ;] Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):o.k to teraz my bedziemy za Toba tesknic ;] No już jesteśmy... cieszycie się??? Quote
***Paulina*** Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Witamy wszystkich weekendowo:) :bye: :loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Kilka dzisiejszych fotek: Leżeć: Siad: Daję głos i pokazuje moje ostre ząbki: Siad: I nagroda: Quote
Recommended Posts