FREDZIU Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witamy się serdecznie, chyba po raz pierwszy:multi:ale nie ostatni zapewne;). Kati jest poprostu słodziutka, dawać dużo fotek:evil_lol: i zapraszamy do nas:multi: Quote
Klaudysiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jak mi powiesz jak wstawić przez neta w komórce to kilka wstawie... Już wróciłyście, tak? Czy jeszcze nie? xd Quote
***Paulina*** Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 FREDZIU napisał(a):Witamy się serdecznie, chyba po raz pierwszy:multi:ale nie ostatni zapewne;). Kati jest poprostu słodziutka, dawać dużo fotek:evil_lol: i zapraszamy do nas:multi: Witamy :loveu: oczywiście zapraszamy częściej:loveu: zaraz do was wpadnę ;-) Klaudysiaczek napisał(a):Już wróciłyście, tak? Czy jeszcze nie? xd Wróciłyśmy już w środę ;-) tylko że neta mam na razie tylko w komórce... Quote
***Paulina*** Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Phi. A kiedy powróci net? ;( nie mam pojęcia :-( Quote
dysia-u Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć Paula :loveu: fajnie że się odnalazłaś :loveu::loveu::loveu: bez Kati było pusto na dg Quote
Princess_York Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 raczej się nie da wstawić przez komórkę ...:-( (chyba) Quote
***Paulina*** Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Ula dzięki za miłe słowa :loveu: :loveu: :loveu: Princess York, no szkoda... Ale już niedługo będe miała neta normalnie w komputerze, więc fotki będą też :multi: Quote
Pegaza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No to sa dobre wiesci:multi: bez netu nie da sie funkcjonowac;) Quote
***Paulina*** Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Pegaza napisał(a):No to sa dobre wiesci:multi: bez netu nie da sie funkcjonowac;) zgadza się ;-) Na szczęście już niedługo będzie:multi: Quote
Gosia2406 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć Paulinko,przyszłyśmy się przywitać. Quote
moniczkaa86 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Witamy się wczesnoporannie i deszczowo... Quote
***Paulina*** Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Cześć wszystkim :multi: Wpadłam powiedzieć, że za max. 2 tyg. będę miała internet już tak normalnie-w komputerze :multi: i mam dla was ponad 200 fotek :loveu: Quote
dysia-u Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć wszystkim :multi: Wpadłam powiedzieć, że za max. 2 tyg. będę miała internet już tak normalnie-w komputerze :multi: i mam dla was ponad 200 fotek :loveu: uuuuuu :-( mamy czekać aż dwa tygodnie?! toż to całe wieki Ale dobrze , grunt że będzie :multi: Quote
Pestka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ech kiedy miną te 2 tyg hmm? Tyle zdjec dla nas czeka Quote
***Paulina*** Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Wiecie, max. 2 tyg co oznacza że może znacznie wcześniej... Quote
Gosia2406 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Hura,za około 2 tyg,będzie 200fotek :multi:,trzymamy za słowo. Quote
Aga76 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć wszystkim :multi: Wpadłam powiedzieć, że za max. 2 tyg. będę miała internet już tak normalnie-w komputerze :multi: i mam dla was ponad 200 fotek :loveu: Cześć :loveu: No to suuuper !!! Quote
***Paulina*** Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 No! Od razu się lepiej poczułam jak mogę normalnie pisać i zaglądać do każdej galerii:multi: Bez czekania aż dana strona się załaduje (miałam tak w kom:angryy:) Więc już oficjalnie witam wszystkich po dłuższej przerwie:loveu::multi::loveu: No i obiecane fotki, Zacznę od urodzin Kati:loveu: Miałam taką świeczkę: Paliła się i musiałam ją zdmuchnąć: A potem dostałam taki tort:loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 :loveu::loveu::loveu: I nie wiedziałam jak się za niego zabrać: No ale podeszłam bliżej i zaczęłam lizać: Quote
Recommended Posts