meja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='***Paulina***'] Witamy. Fajne Kati wygląda - słodziak:loveu:. Jaka ona jest puszysta:lol: (tzn. chodzi mi o włosy) Quote
roxi-malina Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Hej Paulina:loveu: Cortezik_82 napisał(a):Trzy dni, nie za dobrze macie:razz:? Dla mnie to mogło by być nawet 7:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Cortezik_82']Trzy dni, nie za dobrze macie:razz:? Nie:eviltong: Też tak miałaś:eviltong: kiedyś:evil_lol: [quote name='meja']Witamy. Fajne Kati wygląda - słodziak:loveu:. Jaka ona jest puszysta:lol: (tzn. chodzi mi o włosy) Witamy:bye: Dzięki:loveu: No jest puszysta:loveu: pełno tych włosów ma:loveu: [quote name='roxi-malina']Hej Paulina:loveu: Dla mnie to mogło by być nawet 7:evil_lol: Hej Roxi:bye: Dla mnie jeszcze więcej:eviltong::loveu::p Quote
Cortezik_82 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Nie:eviltong: Też tak miałaś:eviltong: kiedyś:evil_lol: Teraz to mam pół roku wolnego:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Cortezik_82'] Teraz to mam pół roku wolnego:eviltong: No ty to masz życie... Quote
roxi-malina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hej :bye: No Paulina pochwal sie co tam u Kati:loveu::eviltong: Quote
***Paulina*** Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej :bye: No Paulina pochwal sie co tam u Kati:loveu::eviltong: Hejka:bye: Włoski nam rosną:multi: Idę jutro kupić jedwab i mam nadzieję że piękne będą:loveu::loveu::loveu: Quote
Cortezik_82 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cześć:multi: Powodzenia w zapuszczaniu:p Quote
dysia-u Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 a co? już znudziła się krótka fryzurka?:evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Cześć:multi: Powodzenia w zapuszczaniu:p Cześć:bye: Dzięki:loveu::cool1: dysia-u napisał(a):a co? już znudziła się krótka fryzurka?:evil_lol: Gdyby była ładnie obcięta to by mi się podobała... A że jest tak jak jest czyli nie za pięknie... (bo ja bym ją obcięła tak samo albo nawet lepiej)... No i poza tym Kati w długich włoskach jest o wiele ładniejsza:loveu::loveu::loveu: No ale już widzę że jej odrastają powoli ale odrastają więc jest dobrze:loveu: Milka_85 napisał(a):Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Witamy, dzięki:loveu: Cieszmy się razem z tobą:loveu: Gosia2406 napisał(a):Cześć ,przyszłyśmy się przywitać. Cześć Gosia:bye: Quote
moniczkaa86 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy, pozdrawiamy i obiecujemy, że wrócimy tu nie raz :razz: Kati ma śliczną fryzurkę, ja już się nie mogę doczekać aż moja Fibka podrośnie i będę mogła ją podobnie ciachnąć :loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hej :loveu: A jaki jedwab kupujesz?:roll: Dla Kati?:oops: Quote
***Paulina*** Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Shappy napisał(a):Dzien doberek ;) Witamy:bye: moniczkaa86 napisał(a):Witamy, pozdrawiamy i obiecujemy, że wrócimy tu nie raz :razz: Kati ma śliczną fryzurkę, ja już się nie mogę doczekać aż moja Fibka podrośnie i będę mogła ją podobnie ciachnąć :loveu::loveu::loveu: Witamy:bye: Oczywiście zapraszamy częściej:loveu: Dzięki:loveu: roxi-malina napisał(a):Hej :loveu: A jaki jedwab kupujesz?:roll: Dla Kati?:oops: Hejka:bye: Zuza pisała u siebie w galerii że zwykły jedwab w płynie z Joanny kupuje dla Noddyego;) Więc tak pomyślałam że może na Kati też zadziała, ale jak na razie byłam w dwóch sklepach i nie mieli:shake: Quote
roxi-malina Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Aaaa to o to chodzi:-o taki jedwab moja ciocia miała i całkiem fajny;) i naprawde ładne włosy ma sie po nim;) wiem że w supermarketach typu real jest:eviltong: (chodzi ci o taki w sprayu tak?) Fajny banerek;) Quote
***Paulina*** Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 roxi-malina napisał(a):Aaaa to o to chodzi:-o taki jedwab moja ciocia miała i całkiem fajny;) i naprawde ładne włosy ma sie po nim;) wiem że w supermarketach typu real jest:eviltong: (chodzi ci o taki w sprayu tak?) Fajny banerek;) No chyba tak:roll: Noddy ma piękne włosy po nim więc mam nadzieję że na Kati włosy też zadziała:loveu: Dzięki:loveu: Quote
Pegaza Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Paula ladny banerek:loveu: a jesli chodzi o jedwab to w salonie fryzjerskim kupisz lub na allegro FAROUK JEDWAB SILK BIOSILK 15ml za 3,75zł!!! (610526207) - Aukcje internetowe Allegro Quote
tigrunia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja używam jedwabiu firmy biosilk. Jest świetny :loveu: Quote
roxi-malina Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ooo jakiś tani ten jedwab :crazyeye: a ja widziałam inny u mojej cioci:roll: O taki: JOANNA-Jedwab do włosów 30ml,Styling Effect. (611087868) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Pegaza'] FAROUK JEDWAB SILK BIOSILK 15ml za 3,75zł!!! (610526207) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki ale do moich włosów:eviltong::eviltong: [quote name='roxi-malina']Ooo jakiś tani ten jedwab :crazyeye: a ja widziałam inny u mojej cioci:roll: tani bo on jest w takiej bardzo malutkiej buteleczce nie wiem ile ma 5 czy 10ml:eviltong: w każdym razie mało ale dużo się tego nie używa:) Quote
***Paulina*** Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Daria, dzięki:loveu: A co do jedwabiu to popatrzę najpierw u nas w sklepach a jak nie będzie to zamówię, bo z tego co widzę to działa:multi: Quote
Recommended Posts