FREDZIU Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej poniedziałkowo! U nas wczoraj był lekki wiatr, świeciło słońce, więc było na prawdę fajnie. Ale za to dzisiaj ten wiatr doleciał i do nas, i wieje tak, że nie da się wytrzymać :cool1: Sprawiedliwość musi być:evil_lol::evil_lol:Pozdrawiamy Quote
Skibka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cześć Wam!:loveu: My też upominamy się o fotki, chociaż w pełni rozumiem Twój brak czasu bo też rzadko go mam ale teraz chora jestem to trochę ponadrabiam. Quote
karkakarka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witam :) A u nas brzydko i mokro :angryy: Ja też domagam się nowych fot :) Quote
FREDZIU Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Czas, czasem ale chcemy fotek!!!!!!!!!!!!!:angryy:Pozdrawiamy Quote
Juustii Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy piękną Kati :loveu: i jej pania :lol: Quote
pycia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy serdecznie popołudniowo :multi::multi: :multi: Quote
Pestka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Hej, ja też czekam na fotki, ale rozumiem Twój brak czasu. Sama mam co malutko.. Quote
***Paulina*** Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Cześć dziewczyny!:multi: Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że pamiętacie o nas i codziennie tu zaglądałyście No więc ogółem to kompletnie nie miałam czasu wchodzić na dogo:roll: W zeszłym tyg. trzy sprawdziany, w tym dwa a do tego kartkówki i w ogóle:shake: A w poprzedni weekend odwiedzili nas znajomi z yorkiem:loveu: Na początku było groźnie, Kati zaczęła warczeć i skakać na Luśkę:shake: Już myślałam że tak będzie cały czas i będę musiała ją trzymać:roll: No ale na szczęście tak było tylko na początku:multi: Oczywiście potem się raczej omijały, ale można było je puścić :multi: Lusia raczej uciekała przed Katią i powiem wam, że znalazła sobie super miejsce :evil_lol: Wyglądało to mniej więcej tak: Lusia siedziała do góry a Kati na dole, bo do góry nie umiała wskoczyć :D Moja mała zazdrośnica była tak czujna, że jak tylko Lusia znalazła się u mnie na kolanach dawała znać kogo ja jestem:evil_lol: Tak więc stwierdziłam że nie mogłabym mieć dwóch yorków... Raz ze względu na Kati i na to jaka jest zazdrosna o każdego psa A dwa że nie potrafiłabym chyba traktować ich tak samo i kochać tak samo:shake: Więc wyszło na to że na 100% zostanę przy jednym psie:loveu: Chciałam wam wstawić kilka fotek ale teraz to już sama nie wiem jak... Czy ktoś mi powie co jest z fotosikiem, że trzeba płacić??? Wasze galerie poodwiedzam w weekend bo w tyg to czasu raczej mam mało :-( Quote
Karolina. Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Haha, ale się uśmiałam :diabloti: Kati umie bronić swojej posesji i pańci :loveu: A z tym fotosikiem to wprowadzili limit zdjęć :cool1: Załóż sobie nowe konto, to będziesz mogła wgrać 100 zdjęć ;) Trzeba będzie zakładać nowe konta. Przynajmniej ja będę tak robiła, bo szkoda mi wydawać kasy :cool1: Quote
karkakarka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Hej :) Słodka Katie :) A ja obrazki ładuję z ImageShack® - Image Hosting za darmo, bez konta, ładuję i są a później kopiuję odpowiedni adres zdjęcia i już gotowe :D Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/6365/zlusiiinne026.jpg Obie panienki prześliczne:) pozdrawiamy z Yokulą serdecznie Quote
Nati28 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 czesc babeczki :lol: Co do siedzenia na oparciu od kanapy to Coco tez czesto tak siedzi, ale to dlatego ze wtedy czuje sie wiekszy :evil_lol: Przesylamy buziaki :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy wieczorową porą zdjęcie urocze:loveu::loveu::loveu: Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cześć!:loveu: http://img230.imageshack.us/img230/6365/zlusiiinne026.jpg Haha cudne zdjęcie.:loveu::loveu: I w ogóle to ładne poduchy.:loveu:;) Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Balbina12']śliczna!!:loveu::loveu: Ale która? :razz: [quote name='Karolina&Lucky']Haha, ale się uśmiałam :diabloti: Kati umie bronić swojej posesji i pańci :loveu: A z tym fotosikiem to wprowadzili limit zdjęć :cool1: Załóż sobie nowe konto, to będziesz mogła wgrać 100 zdjęć ;) Trzeba będzie zakładać nowe konta. Przynajmniej ja będę tak robiła, bo szkoda mi wydawać kasy :cool1: No... O każdego psa jest zazdrosna na którego zwrócę uwagę... Ostatnio sąsiedzi kupili beagla, jak tak to grzeczna jest, obwąchała go i poszła dalej... Ale jak już zauważyła że go schwyciłam to wiedziała co ma robić:evil_lol: A co do fotosika to bez sensu zrobili to... Za wszystko kasę zwijają:shake: Na razie przez imageshack ładuje:roll: [quote name='karkakarka']Hej :) Słodka Katie :) A ja obrazki ładuję z ImageShack® - Image Hosting za darmo, bez konta, ładuję i są a później kopiuję odpowiedni adres zdjęcia i już gotowe :D Hejka:multi: No ja też kiedyś przez to wgrywałam, ale fotosik okazał się lepszy... A teraz masz... Muszę do tego powrócić... przynajmniej jak na razie:angryy: [quote name='Yoko2009']http://img230.imageshack.us/img230/6365/zlusiiinne026.jpg Obie panienki prześliczne:) pozdrawiamy z Yokulą serdecznie Dziękujemy:loveu: [quote name='Nati28']czesc babeczki :lol: Co do siedzenia na oparciu od kanapy to Coco tez czesto tak siedzi, ale to dlatego ze wtedy czuje sie wiekszy :evil_lol: Przesylamy buziaki :loveu: Cześć:multi: No Kati jeszcze na to nie wpadła:roll: Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy wieczorową porą zdjęcie urocze:loveu::loveu::loveu: Witamy i dziękujemy:multi: [quote name='FREDZIU']Całuski dla pięknej Kati:loveu: :loveu: Już wycałowana ;) [quote name='Skibka']Cześć!:loveu: http://img230.imageshack.us/img230/6365/zlusiiinne026.jpg Haha cudne zdjęcie.:loveu::loveu: I w ogóle to ładne poduchy.:loveu:;) Cześć:multi: Dzięki:loveu: Poduchy też mi się podobają:oops::loveu: I w ogóle wszystko:evil_lol: Mam kilka fotek Kati z Luśką... Quote
...::Basia::... Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hej:multi: Kati prześliczna i fajną ma kokardke:loveu::eviltong: a koleżanika jaka jasna:loveu: Quote
Doti1986 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Śliczne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Kati cudowna i więcej i częściej foteczki prosimy:mad::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hej hej Kati przepiękna a Luśka ma kolorki jak moja Yokula:) Quote
FREDZIU Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Foteczki śliczne, a modelki urocze:loveu:Pozdrawiamy gorąco Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://img3.imageshack.us/img3/3562/zlusiiinne016.jpg jakie słodkości. :loveu: Widzisz Paula i problem ochoty na drugiego pieska sam sie rozwiązał. :eviltong: Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kurde ale z was marudy :eviltong: Byście te 19 zł odżałowały na rok a nie :eviltong: Ja zapłaciłam i przynajmniej mam spokój i mogę sobie wgrywać ile chcę :multi: Quote
Recommended Posts