ewa2909 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Cze Paulina:loveu:Mizianko dla ślicznej Kati:p Quote
Juustii Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ślicznie witamy w ten słoneczny poranek :D i presyłamy buziaki :kiss_2: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='sandra291']Witamy po przerwie! SUPER zdjęcia!:) przesyłamy pozdrowienia Witamy i dziękujemy:loveu: [quote name='laurin']cześć:multi: ALe ślicznie sobie leży:loveu::loveu::loveu: Cześć:loveu: [quote name='bianka19']Witamy panie :eviltong: Śliczotka z tej małej ,a jaki uśmieszek - boski :loveu::loveu::loveu: http://images49.fotosik.pl/202/5bbe4f4b5631e2abmed.jpg Witamy:loveu: [quote name='karkakarka']http://images44.fotosik.pl/202/757693af1fe00266med.jpg mała piękność, słodką ma mordeczkę :loveu: :loveu: [quote name='Yoko2009']Piękna ta Twoja Kati:) pozdrawiamy i zapraszamy na foteczki do nas:) Dzięki:loveu: [quote name='Viky i Ja']Witamy, Kati jest śliczna :loveu::loveu::loveu: - fotki urocze. Pozdrawiamy i zapraszamy :lol: Dziękujemy:loveu: [quote name='Doti1986']Kati jak zwykle śliczniutka i słodziuchna:loveu: Dzięki:loveu: [quote name='bianka19']Siemanko :multi: Hejka:bye: [quote name='Nati28']Czesc dziewczynki :lol: Kati ja zwykle slodka :loveu::loveu: Cześć:loveu: Dzięki Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='FREDZIU']Paulinko twoja Kati to naprawdę księzniczka, pozuje jak prawdziwa arystokratka:lol:języczek różowiutki, poprostu sama słodycz:loveu:[/quote] Dziękujemy:loveu: [quote name='laurin']Cześć :loveu:[/quote] Cześć Aniu:multi: [quote name='Viky i Ja']Witamy i uciekamy do spanka :sleep2:[/quote] Witamy:multi: [quote name='Pegaza']W roziu jej do pysia :loveu: oj Ty urobiona jestes tą nauką:glaszcze:[/quote] :loveu: Oj tak:shake: A teraz żeby tego było mało do samorządu szkolnego się zapisałam, plakat już zrobiłam, a w poniedziałek głosowanie:roll: Mam nadzieję, że mnie nie wybiorą, bo chodzi mi o to, żeby w samorządzie być w ogóle a nie przewodniczącą... [quote name='ewa2909']Cze Paulina:loveu:Mizianko dla ślicznej Kati:p[/quote] Cze Ewa:multi: [quote name='Juustii']Ślicznie witamy w ten słoneczny poranek :D i presyłamy buziaki :kiss_2:[/quote] witamy:loveu: Quote
pycia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Witamy w piątkowe popołudnie[/FONT]:bye::bluepaw::Cool!: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='pycia'][FONT=Comic Sans MS]Witamy w piątkowe popołudnie[/FONT]:bye::bluepaw::Cool!: [quote name='karkakarka']Dobry wieczór :multi: [quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo:loveu: Witamy:multi: No, mam trochę więcej czasu więc może opowiem co u nas:razz: Otóż uczę Kati chodzić bez smyczy:crazyeye: Aż sama się sobie dziwię;) No ale całkiem dobrze nam idzie, Kati nie ucieka:multi: Normalnie cud! A zaczęło się od tego, że raz jak wróciłam ze szkoły wyszłam z nią jeszcze na smyczy... Ale stwierdziłam że może warto by było spróbować skoro tak się cieszy na mój widok to może nie ucieknie... I spróbowałam:roll: Puściłam ją i nic... Zrobiła co chciała i potem ładnie obok mnie wróciła do domu:multi: za drugim razem wymyśliłam że wezmę jej kosteczki i ona jak będzie je widziała to będzie ich pilnować i iść koło mnie...:loveu: No bo najgorsze by było jakby zleciała na dół, drzwi byłyby otwarte i by poleciała przed siebie, a ja nie wiedziałabym gdzie ona jest...:roll: No więc tak jak planowałam szła ładnie koło mnie... I tak jest do dzisiaj:loveu: Jejku, ona jest taka mądra a ja ją tak więziłam na tej smyczy:shake: Ale wiecie co? Jak widzę jak ona sobie tak fajnie lata bez tej smyczy to mam takie dziwne uczucie... Na prawdę się cieszę:multi: Ale na razie to wychodzi bez smyczy tylko koło bloku, jak idziemy gdzieś dalej to ją przypinam na smycz bo się boją że mi wpadnie pod samochód:roll: No ale to i tak duży sukces A teraz mam dla was kilka fotek z poprzedniego weekendu: z języczkiem:loveu: a tu chyba tańczę Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 No oczywiście chociaż jedna fotka musi być ucięta... Quote
dysia-u Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 http://images45.fotosik.pl/205/64b3d0ef20bac09e.jpg nie tylko śliczna , ale i mądra. Ale pies zawsze ponoć podaje sie na właściciela :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Piękna dziewczynka:loveu:mizisnko przesyłamy wieczorne:) Quote
iwa63 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy piątkowo piekną Kati i jej panią;) Ale cudo normalnie ogladałam fotki z zapartym tchem ,buziole dla cudeńka:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='dysia-u']http://images45.fotosik.pl/205/64b3d0ef20bac09e.jpg nie tylko śliczna , ale i mądra. Ale pies zawsze ponoć podaje sie na właściciela :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ula ale zachwalasz te przyszlą synową:cool1::eviltong: ona prosi nie więż mnie juz na tej smyczce:evil_lol::eviltong: http://images38.fotosik.pl/201/da1a508027b89ab7.jpg Paula a u mnie odwrotnie Liv jest grzeczna bez smyczy ale na smyczce nie:roll: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Yoko2009']Piękna dziewczynka:loveu:mizisnko przesyłamy wieczorne:) Dzięki:loveu: Kati wymiziana;) [quote name='dysia-u']http://images45.fotosik.pl/205/64b3d0ef20bac09e.jpg nie tylko śliczna , ale i mądra. Ale pies zawsze ponoć podaje sie na właściciela :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki Ula:loveu: [quote name='iwa63']Witamy piątkowo piekną Kati i jej panią;) Ale cudo normalnie ogladałam fotki z zapartym tchem ,buziole dla cudeńka:loveu::loveu::loveu: Witamy:bye: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Pegaza']Ula ale zachwalasz te przyszlą synową:cool1::eviltong: ona prosi nie więż mnie juz na tej smyczce:evil_lol::eviltong: http://images38.fotosik.pl/201/da1a508027b89ab7.jpg Paula a u mnie odwrotnie Liv jest grzeczna bez smyczy ale na smyczce nie:roll: Przecież już było mówione, że ja synową nie będę... Już se Ula inną kandydatkę ponoć znalazła;) No już nie będę więzić, przynajmniej się postaram... Tzn. tam gdzie nie ma samochodów smyczy mówimy nie! Quote
Nati28 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy :lol: Kati jest cudowna :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Tylko uwazaj na nią bo ja wczoraj przezylam chwile zgrozy:mad: jeden taki palant jechal z taką szybkoscią na rowerze ze mu krzyczalam ze ma uwazac na moje psy a on zamiast zwolnic to dalej jechal a mialam juz je wypuszczone na trawce i wczesniej patrzalam czy ktos na rowerze nie jedzie no i nie jechal a tu za chwile sie pojawil wariat:mad: ja rozumiem ze moje psy byly wypuszczone choc nie powinny wedle prawa ale on tez nie jechal ulica tylko sciezką i to z bardzo duzą szybkoscią :mad: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Nati28']Witamy :lol: Kati jest cudowna :loveu::loveu:[/quote] Witamy i dziękujemy:loveu: [quote name='Pegaza']Tylko uwazaj na nią bo ja wczoraj przezylam chwile zgrozy:mad: jeden taki palant jechal z taką szybkoscią na rowerze ze mu krzyczalam ze ma uwazac na moje psy a on zamiast zwolnic to dalej jechal a mialam juz je wypuszczone na trawce i wczesniej patrzalam czy ktos na rowerze nie jedzie no i nie jechal a tu za chwile sie pojawil wariat:mad: ja rozumiem ze moje psy byly wypuszczone choc nie powinny wedle prawa ale on tez nie jechal ulica tylko sciezką i to z bardzo duzą szybkoscią :mad:[/quote] No niestety tacy też są co psami się nie przejmują:shake: Ja jak już w ogóle człowieka widzę to ją łapię, bo wiadomo co jest jak nie złapię;) Quote
dysia-u Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote= Przecież już było mówione, że ja synową nie będę... Już se Ula inną kandydatkę ponoć znalazła;) ! zaraz , zaraz cos taka nerwowa:mad: pożyjemy zobaczymy;) Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dysia-u']zaraz , zaraz cos taka nerwowa:mad: pożyjemy zobaczymy;)[/quote] Wcale nie nerwowa;) Jestem jak najbardziej spokojna... Tylko mówię że ja synową nie będę;) Quote
Doti1986 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Kati jest taka słodziutka że napatrzeć się na nią nie mogę:loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Doti1986']Kati jest taka słodziutka że napatrzeć się na nią nie mogę:loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy, Kati jest śliczna :loveu:. Buziolki od Viky :iloveyou::calus: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='***Paulina***']Wcale nie nerwowa;) Jestem jak najbardziej spokojna... Tylko mówię że ja synową nie będę;)[/quote] pewno czyjąs tam kiedys bedziesz:evil_lol: aaa nigdy nie wiadomo co komu jest pisane ja z moim sie mijalam w zyciu..nieraz to wspominamy... Quote
***Paulina*** Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy, Kati jest śliczna :loveu:. Buziolki od Viky :iloveyou::calus:[/quote] Witamy, dzięki:loveu::loveu::loveu: [quote name='Pegaza']pewno czyjąs tam kiedys bedziesz:evil_lol: aaa nigdy nie wiadomo co komu jest pisane ja z moim sie mijalam w zyciu..nieraz to wspominamy...[/quote] No czyjąś kiedyś to na pewno;) [quote name='Doti1986']Witamy śliczna Katunię :loveu:[/quote] Witamy:loveu::multi::loveu: Quote
Recommended Posts