***Paulina*** Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Witamy wszystkich i dziękujemy za miłe komplementy Trochę zaniedbuję dogo:roll:, bo na prawdę nie mam czasu na nic:shake: Wracam do domu to już trzecia a potem to już popołudnie tak szybko leci:placz: Jeszcze te zadania domowe i nauka:shake: No ale uczyć się trzeba:p Mam już dwie piątki, czwórkę i cztery plus:cool3::multi: Ładnie zaczęłam nie?:razz: Tak więc w związku z powyższym waszych galerii nie zdążę już dzisiaj odwiedzić:placz: W ogóle nie wiem czy w tygodniu dam radę:roll: No ale w weekend wpadnę do każdego na pewno;) Ale za to mam dla was filmik z serii "po kąpieli":evil_lol::loveu: http://www.youtube.com/watch?v=YiDESQPz6oU Quote
...::Basia::... Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hej Coś mi sie filmik otworzyć nie chce:angryy: :roll: No no zaczełaś barzo ładnie:p ja mam na razie tylko minusa i gorączke:cool1::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Cześć Paulina:loveu:Ocenki super:multi:.U mnie młoda wraca jeszcze później i tez na nic czasu nie ma:razz: Quote
karkakarka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witam :) mnie też ciągle czasu brakuje :( A filmik też mi się nie odtwarza :( Quote
Tala505 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witam Mi także filmik się nie odtwarza ,a tak wgl. rok już zaczełam od samych piątek :lol: Bo z polskiego : 5 , historii : 5 i z angielskiego 5 dodając jeszcze + za dekorację Quote
laurin Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 CZeść Paula :) Gratulacje z ocen:cool3: Dobrze tak na początku nałapać dobrych stopni i później mieć spokój z odpytywaniem;) Wycałuj Katusię:loveu: pewnie tęskni za Tobą jak jesteś w szkole :roll: Quote
FREDZIU Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Serdecznie witamy Kati i jej Panią, :multi:przeglądnęłam zaleglości w waszej galerii i sie zakochałam:loveu:. Kati jest cudna, maskoteczka.:lol: Czym ją pielęgnujesz ma śliczy włos? Mozesz odpisać? Z góry dzięki. Quote
***Paulina*** Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Cześć wszystkim Filmik za chwilkę poprawię;) Fredziu co to włosa to rzeczywiście, bardzo ładny się zrobił (:multi:) od kiedy zaczęłam używać szamponu firmy beaphar;) No więc tak, z racji tego że mam strasznie mało czasu postanowiłam, że do waszych galerii będę zaglądać w weekendy:roll:;) Mam nadzieję że mnie rozumiecie:roll: A tutaj (jeśli dam radę) postaram się codziennie;) No i żeby nie było że zaniedbuję nawet swoją galerię w miarę możliwości postaram się wrzucać fotki:loveu:;) Quote
tofikyork Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy pięknie:) No gratuluje:) piękne ocenki;) Nie martw się ja też teraz coś nie mam czasu..:( Quote
bianka19 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Heej , kiedy nowe fotki? :roll::loveu: Quote
Pegaza Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 laurin napisał(a):cześć pilna uczennico:loveu: Taka pilna ze nawet mnie nie odwiedzi:roll: Quote
Marzena* Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy w piękne słoneczne południe :loveu: i biegniemy na spacerek :Dog_run: Quote
***Paulina*** Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='tofikyork']Witamy pięknie:) No gratuluje:) piękne ocenki;) Nie martw się ja też teraz coś nie mam czasu..:( Witamy:multi: Dziękuję:loveu: Ale to jest straszne... Nie mam czasu na nic, nie tylko na dogo:roll: [quote name='laurin']cześć pilna uczennico:loveu: Cześć Aniu:multi: [quote name='bianka19']Heej , kiedy nowe fotki? :roll::loveu: Hejka:multi: Juuuż;) [quote name='Pegaza']Taka pilna ze nawet mnie nie odwiedzi:roll: Daria, przepraszam:roll: Dzisiaj mam trochę więcej czasu więc postaram się wszystko nadrobić;) [quote name='Viky i Ja']Witamy w piękne słoneczne południe :loveu: i biegniemy na spacerek :Dog_run: Witamy:loveu: I fotki z serii "mięsko do góry a ja na dole" tak się wpatrywałam (zdjęcia tego w pełni nie oddają) :loveu::loveu::loveu: Quote
pycia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Hejka:D Super fotki_Kati jak zawsze cudowna:) Quote
iwa63 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witam Kati jak zawsze pieniusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kati jak zwykle śliczniutka:loveu: Quote
Pegaza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No daj ze pancia juz te miecho:evil_lol: http://images46.fotosik.pl/199/933d9b2eb4b0a179med.jpg dobra wybaczam:cool1: Quote
JOYka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć Paulina ;)Kati jak zwykle śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
sandra291 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć!!Jak zwykle śliczne fotki:) Quote
laurin Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć dzięki za odwiedzinki mimo braku czasu :):loveu: Kati cudna, jak zawsze:loveu: Quote
Marzena* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy słonecznie i piątkowo :loveu:. Pogoda jest tak piękna, że szkoda siedzieć w domu więc zaraz uciekamy na spacerek:Dog_run: Quote
Arabeska^^ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy się weekendowo :) http://images49.fotosik.pl/199/a706f867a6cd9a71.jpg - hehe, skąd ja znam to błagalne spojrzenie :lol: Phoebe gdy tylko widzi otwartą lodówkę, zaraz przybiega i patrzy mi się tak prosto w oczy, czekając aż dostanie coś dobrego :lol: Śliczna ta Twoja Kati, wymiziaj ją ode mnie :loveu: Quote
Recommended Posts