dysia-u Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 http://images50.fotosik.pl/194/9f0cbd8ec6609bea.jpg jaką pychotką ją kusisz?? :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 sandra291 napisał(a):Witamy ślicznotkę!:):):) ...::Basia::... napisał(a):Hej :multi: http://images50.fotosik.pl/194/9f0cbd8ec6609bea.jpg śliczne:loveu::loveu::loveu: karkakarka napisał(a):Malunia śliczniunia :D Yoko2009 napisał(a):Witamy, Kati jak zwylke piekna:) JOYka napisał(a):Cześć http://images37.fotosik.pl/190/34f63b5bceefdb74.jpg sama słodycz:loveu::loveu::loveu: Yoko2009 napisał(a):http://images37.fotosik.pl/190/6f88a94248143bcd.jpg cudeńko bianka19 napisał(a):Boże , jaka ona śliczna , a w tej kokardce wygląda , jak księżniczka :loveu::loveu: http://images39.fotosik.pl/190/e6ccb9c8200b041e.jpg iwa63 napisał(a):Witam jeszcze poniedziałkowo Kati jest po prosyu prześliczna ,małe cudeńko aż mnie zatkało z zachwytu:crazyeye: Zapraszam do nas na nowe fotki;) Witamy wszystkich i dziękujemy za miłe komentarze:loveu::loveu::loveu: Doti1986 napisał(a):Jakich Kati jest rozmiarów bo wydaje się być bardzo drobniutka i malutka:loveu::loveu: Wysokość 24 cm, długość 24 cm, waga 2,6-2,7 :loveu::loveu::loveu: (jutro idziemy do weta więc będę wiedzieć dokładniej);) No właśnie... Juto idziemy na szczepienie, mam nadzieję że tylko szczepienie,:-( że wet nie wyszuka niczego więcej:roll: A więc trzymajcie jutro kciuki za moją Katunię:loveu: Quote
sandra291 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Będziemy 3mać kciuki:) pozdrawiamy cieplutko;) Quote
Juustii Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ajj śliczna ta twoja Kati :loveu::loveu::loveu: Quote
Nati28 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy i bedziemy trzymac jutro kciuki ale napewno wszystko bedzie dobrze ;) Mizianko wieczorne dla Kati :loveu::loveu: Quote
pycia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy i cieplutko pozdrawiamy! PS.ja dzisiaj byłam z Chelsea u weta;) Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Wpadlam wyglaskac Kati:loveu: i jak tam u weta? Quote
Yoko2009 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Witamy, i jak po wizycie u weta??? Mizianko dla pieknej Kati:loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 sandra291 napisał(a):Będziemy 3mać kciuki:) pozdrawiamy cieplutko;) Juustii napisał(a):ajj śliczna ta twoja Kati :loveu::loveu::loveu: Nati28 napisał(a):Witamy i bedziemy trzymac jutro kciuki ale napewno wszystko bedzie dobrze ;) Mizianko wieczorne dla Kati :loveu::loveu: pycia napisał(a):Witamy i cieplutko pozdrawiamy! PS.ja dzisiaj byłam z Chelsea u weta;) karkakarka napisał(a):będę trzymać :) pycia napisał(a):Hejka:)Zapraszamy do nas na new fotki Pegaza napisał(a):Wpadlam wyglaskac Kati:loveu: i jak tam u weta? Yoko2009 napisał(a):Witamy, i jak po wizycie u weta??? Mizianko dla pieknej Kati:loveu: hejka wszystkim:multi::loveu::multi: Fajnie że wpadłyście:multi: No i dziękujemy za trzymanie kciuków:loveu: Właśnie przed chwilą wróciłyśmy:roll: W sumie wróciłybyśmy wcześniej ale pomyliłam godziny... To znaczy nie ja tylko wet se zmienił... Bo jeszcze rok temu przyjmował przed południem i potem od 15, a teraz se zmienił i przyjmuje przed południem i potem od 16... Nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić więc poszłam sobie odwiedzić koleżankę... Na szczęście była w domu... A potem do weta... Byłyśmy 20 minut przed czasem a już ludzie się schodzili. No i w końcu przyszła kolej na nas... Weszłyśmy no i wet zmierzył Kati temp., osłuchał i dał szczepionkę...:-( Kati trochę pisnęła ale cały czas ją trzymałam więc było ok;) Się spytałam jeszcze czy po tym szczepieniu będzie jakaś inna to mi powiedział że powinna być, bo to oznacza że szczepionka się przyjęła czy jakoś tak:roll: No i jeszcze poprosiłam żeby ją zważył... Wyszło równe 2.8 kg:loveu: (ze smyczą:cool3:) No i wróciłyśmy sobie i od kiedy weszłyśmy Kati śpi;) P.S. Sorki, ale nie zdążę dzisiaj wpaść do waszych galerii:shake: cieszę się że chociaż tu mi się udało zajrzeć...:multi: Poodwiedzam was jak będę miała trochę więcej czasu;) Quote
JOYka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Hejaa, fajnie że Wy już po:multi:my mamy jutro szczepienie p.wściekliźnie i na razie koniec:multi: Buziaki dla obu babeczek:loveu: Quote
Nati28 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dobrze ze z Kati wszystko ok ;) Pozdrawiamy :loveu: Quote
karkakarka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witam, cieszę się, że Kati zdrowa :) No a waga idealna:loveu: Quote
dysia-u Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 karkakarka napisał(a):Witam, cieszę się, że Kati zdrowa :) No a waga idealna:loveu: waga jak na księżniczkę przystało :loveu: Quote
Yoko2009 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cieplutko pozdrawiamy piękną Kati:) i jej panią:) Quote
***Paulina*** Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Witamy wszystkich:multi: Nareszcie weekend:multi: Mam więcej czasu i mogę posiedzieć na dogo:multi: Kati czuje się już całkiem normalnie:multi: Właściwie to tylko jeden dzień spała cały czas i takie oczka miała jakby płakała:roll: A no i mam pytanie... Czy po tym szczepieniu też obowiązuje nas kwarantanna poszczepienna? No bo niby taka malutka już nie jest ale nazwa mówi że poszczepienna:roll: Więc jak z tym jest?:razz: Quote
Marzena* Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy i pozdrawiamy Kati i jej Panią :lol: Quote
***Paulina*** Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Viky i Ja napisał(a):Witamy i pozdrawiamy Kati i jej Panią :lol: Witamy i zapraszamy częściej:loveu: Quote
sandra291 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cieszymy się,że z Kati wszystko ok:) przesyłamy pozdrowienia:) Quote
moniczkaa86 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy :sweetCyb: i pozdrawiamy :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 bianka19 napisał(a):Cześć , kiedy zdjęcia ? :cool3:Przyłączam się do pytania Quote
Recommended Posts