pycia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hejka:multi: Super,że jesteśmy w równym wieku:loveu: Pozdrawiamy cieplutko Quote
laurin Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 cześć Paula:multi: Katusia posłuszna :cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witamy porannie czwartkowo:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Paula tez tego nie lubie jak ktoc cmoka na psy moja Pipi to leci do kazdego ale Liv na szczescie nie,ale z nia jest inny problem bo ona by tych ludzi pozarla najlepiej:roll: jednakze zdarza sie takie cmokanie nie czesto, bo idziemy w asyscie Somy wiec ludzie mi schodza z drogi:cool1::evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Zawsze mówiłam że Kati to taka mądra panienka . I do tego ładna :multi: Quote
***Paulina*** Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='pycia']Hejka:multi: Super,że jesteśmy w równym wieku:loveu: Pozdrawiamy cieplutko Hejka:bye: [quote name='laurin']cześć Paula:multi: Katusia posłuszna :cool3::loveu::loveu::loveu: Cześć Aniu:bye: No aż sama się zdziwiłam:evil_lol: [quote name='Doti1986']Witamy porannie czwartkowo:loveu::loveu::loveu: Witamy:bye: [quote name='Aga76']Mała mądralina :loveu: Brawo Kati! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Nati28']Czesc dziewczynki z rana :loveu: Cześć:bye: [quote name='Pegaza']Paula tez tego nie lubie jak ktoc cmoka na psy moja Pipi to leci do kazdego ale Liv na szczescie nie,ale z nia jest inny problem bo ona by tych ludzi pozarla najlepiej:roll: jednakze zdarza sie takie cmokanie nie czesto, bo idziemy w asyscie Somy wiec ludzie mi schodza z drogi:cool1::evil_lol: O widzisz... Kupię sobie rottweilera i nie będzie problemu:evil_lol::loveu: [quote name='dysia-u']Zawsze mówiłam że Kati to taka mądra panienka . I do tego ładna :multi: Dzięki Ula:loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Aga76 napisał(a):Wolne popołudnie? :cool3: No wolne:multi: Ale teraz codziennie jestem tak zmęczona że szkoda gadać:shake: Czekam tylko na sobotę to wreszcie się porządnie wyśpię:multi: Quote
Aga76 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No wolne:multi: Ale teraz codziennie jestem tak zmęczona że szkoda gadać:shake: Czekam tylko na sobotę to wreszcie się porządnie wyśpię:multi: Wolna sobota będzie miodzio :loveu: już tuż tuż Quote
***Paulina*** Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Aga76 napisał(a):Wolna sobota będzie miodzio :loveu: już tuż tuż :loveu: tylko piątek i weekend :multi: Eh... To dopiero początek a ja już mam dość:roll: Quote
Aga76 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a)::loveu: tylko piątek i weekend :multi: Eh... To dopiero początek a ja już mam dość:roll: początki zawsze są trudne, zobaczysz z czasem będzie lepiej, przynajmniej troszkę ;) Quote
***Paulina*** Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Aga76 napisał(a):początki zawsze są trudne, zobaczysz z czasem będzie lepiej, przynajmniej troszkę ;) Oby...:roll: Jak na razie to muszę się przyzwyczaić do wczesnego wstawania:placz: No ale dobra, będę dobrej myśli:loveu: Quote
Aga76 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Oby...:roll: Jak na razie to muszę się przyzwyczaić do wczesnego wstawania:placz: No ale dobra, będę dobrej myśli:loveu: Wstawanie na wezwanie budzika jest wbrew naturze :evil_lol: Pozytywne myślenie jest w cenie :loveu: Quote
laurin Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cześć :multi::loveu::multi::loveu: jutro już piątek:cool3: Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 laurin napisał(a):Cześć :multi::loveu::multi::loveu: jutro już piątek:cool3: a po piatku sobota:multi::evil_lol: chcesz Ci na weekend pozycze :cool3:rotke:evil_lol: Quote
Pestka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witam weekendowo i czekam na fotki jakieś :D Quote
Aleksandrossa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dopiero zauważyłam, ze moja Diana jest o rok i jeden dzień starsza od Twojej Kati (Diana urodziła się 26.05.07r.) Witamy piatkowo! Quote
Yoko2009 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witamy popołudniowo:) całuski dla pięknej Kati od Yokuli Quote
Recommended Posts