sandra291 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cześć!!!:) I jak było na rozpoczęciu? Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='iwa63']Witam w ostatni dzień wakacji:placz: A co ja mam powiedzieć że od jutra będę gotować dla 160 przedszkolaków oczywiście nie sama tylko z moimi 3-ma koleżankami:shake: No to dobrze że tylko 160 a nie więcej:evil_lol: [quote name='Aga76']Ojoj :glaszcze: Będzie dobrze... Kati cię pocieszy! Mam taką nadzieję:loveu: [quote name='Doti1986']Nie smućcie się w końcu szkoła to nie koniec świata;p Pewnie... Jakoś wytrzymamy;) [quote name='Sweet']Hej Paulina;) I jak tam dzisiaj??:cool3::evil_lol::diabloti: [quote name='Pestka']Hej, ja jakoś rozpoczęcie przeżyłam :D [quote name='sandra291']Cześć!!!:) I jak było na rozpoczęciu? Nawet nie najgorzej było;) Gdyby nie te długie przemowy wszystkich to byłoby ok:roll: Plan mam nawet nie najgorszy, cały czas na 8.00 chodzę... Dwa razy jestem do 14.20 (pon. i wt) a resztę do 13.30... :-) Jedyne to co mi się nie podoba to to, że jutro mam w-f:roll: [quote name='moniczkaa86']Dzień dobry! [quote name='Balbina12']Witamy:laugh2_2: [quote name='Pegaza']Witamy sie slonecznie :p Witamy:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cześć Paulina :multi: Rób zdjęcia Kati z większej odległości, żeby złapać ją całą, a nie tylko głowę. Tak będzie lepiej wyglądało. Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Paulina :multi: Rób zdjęcia Kati z większej odległości, żeby złapać ją całą, a nie tylko głowę. Tak będzie lepiej wyglądało. Cześć Sara:multi: No spróbuję... Zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
bianka19 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cześć ;) Przyszliśmy się zapytać o nowe zdjęcia :mad: Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 bianka19 napisał(a):Cześć ;) Przyszliśmy się zapytać o nowe zdjęcia :mad: Cześć:multi: No dzisiaj to już raczej nic nie będzie, ale jutro postaram się coś wstawić;) Quote
Doti1986 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć:multi: No dzisiaj to już raczej nic nie będzie, ale jutro postaram się coś wstawić;) A dlaczego nie??:-( Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Doti1986 napisał(a):A dlaczego nie??:-( Bo nie mam nic nowego... Chyba że coś starego znajdę... Quote
...::Basia::... Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hej:p Kati jest prześliczna:loveu::loveu::loveu: ***Paulina*** napisał(a): Nawet nie najgorzej było;) Gdyby nie te długie przemowy wszystkich to byłoby ok:roll: Plan mam nawet nie najgorszy, cały czas na 8.00 chodzę... Dwa razy jestem do 14.20 (pon. i wt) a resztę do 13.30... :-) Jedyne to co mi się nie podoba to to, że jutro mam w-f:roll: To mam podobny plan :eviltong: tylko że ja mam 2 razy na 9:p i jak na 8 to do 13.30:multi: Quote
Karolina. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hej :) U nas też były długie przemowy... każdy musiał coś powiedzieć :roll: Nam podali plan tylko na jutro na razie. I też jutro mam w-f :cool1: I to na pierwszej lekcji. Nie ma co, super zaczął się ten mój rok szkolny :roll: Quote
pycia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witamy wieczorkiem! Paulina do której poszłaś teraz klasy?Ja do 3 gimnazjum...heh Zapraszamy do nas^^ Quote
Pegaza Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 A Paulina to pewnie w szkole:eviltong: Quote
Nati28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Pegaza napisał(a):A Paulina to pewnie w szkole:eviltong: Napewno - niech sie uczy ;) Quote
***Paulina*** Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ...::Basia::... napisał(a):Hej:p Kati jest prześliczna:loveu::loveu::loveu: To mam podobny plan :eviltong: tylko że ja mam 2 razy na 9:p i jak na 8 to do 13.30:multi: Dzięki:loveu: Karolina&Lucky napisał(a):Hej :) U nas też były długie przemowy... każdy musiał coś powiedzieć :roll: Nam podali plan tylko na jutro na razie. I też jutro mam w-f :cool1: I to na pierwszej lekcji. Nie ma co, super zaczął się ten mój rok szkolny :roll: E tam... Będzie dobrze;) bianka19 napisał(a):To licze jutro na fotki :loveu: Wieczorem będą;) pycia napisał(a):Witamy wieczorkiem! Paulina do której poszłaś teraz klasy?Ja do 3 gimnazjum...heh Zapraszamy do nas^^ Witamy:bye: Ja też do 3 gim;) iwa63 napisał(a):Witam wtorkowo;) Nati28 napisał(a):Witamy srodowo :lol: sandra291 napisał(a):Cześć!!!!:D:D:D Hejka:multi: Pegaza napisał(a):A Paulina to pewnie w szkole:eviltong: Nati28 napisał(a):Napewno - niech sie uczy ;) Ha, ha, ha:diabloti: Quote
Pestka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witamy:bye: Ja też do 3 gim;-) Ja też ;) Witam :D Quote
***Paulina*** Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 łapeczek napisał(a):czescc wam ksiazniczki moje Cześć:multi: Pestka napisał(a):Ja też ;) Witam :D Witamy:multi: karkakarka napisał(a):Witam ::) Co tam u ślicznej Kati? Witamy:multi: Byłam dzisiaj na spacerze z Kati i puściłam ją samą (ze smyczą oczywiście)... Szła koło mnie, w miarę ładnie:loveu: Nie oddalała się:multi: Jedyne co to kilka razy została w tyle, ale jak zobaczyła że ja jestem znacznie dalej ode mnie biegła, żeby mnie dogonić:multi: Najbardziej podobało mi się jak już wracałyśmy i ktoś zaczął do niej gwizdać i cmokać a ona nic:multi: Jak tylko to usłyszałam to mówiłam jej cały czas: "Kati dobry piesek, nie wolno się oglądać na ludzi próbujących cię wołać... A jak tylko raz na niego spojrzała (na szczęście tylko główkę odchyliła) to od razu powiedziałam nie wolno i zadziałało:multi::loveu::multi: Moje kochane, grzeczne maleństwo:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Nati28 napisał(a):Ale masz madra panienke :lol::loveu: Oby zawsze taka usłuchana na spacerkach była:loveu: Quote
Recommended Posts