karkakarka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wczoraj zalałyśmy galerie, więc dzisiaj wpadam ze słonkiem osuszyć ją trochę :evil_lol: DOBEREK Quote
laurin Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam :loveu: Ja też przybywam ze słoneczkiem Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='karkakarka']Witam :) U nas też pada :( [quote name='JOYka'] My z deszczem przyszlismy :cool1: :lol: [quote name='bianka19']Cześć , Kati jest ślicznym Yorkiem :loveu::loveu: Będziemy wpadać , buziaki :loveu: ;) [quote name='Karolina&Lucky']My też przyszliśmy z deszczem :cool1: Zaraz nas powyganiasz z galerii :evil_lol: Hej :loveu: [quote name='dysia-u']my też mamy deszcz dlatego nie włazimy z mokrymi butami :shake: [quote name='karkakarka']Wczoraj zalałyśmy galerie, więc dzisiaj wpadam ze słonkiem osuszyć ją trochę :evil_lol: DOBEREK [quote name='laurin']Witam :loveu: Ja też przybywam ze słoneczkiem [quote name='toffik']Witamy słoneczno-niedzielnie [quote name='Yoko2009'] Witamy niedzielnie:) Witamy wszystkich:multi::loveu::multi: Przyniosłyście mi deszcz, ale wcale nie padało:multi: Dzisiaj mamy słońce od samego rana:loveu: Ale zimno jest- 20 stopni i wiatr do tego:shake: Quote
Nati28 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witamy sie slonecznie, ale wietrznie :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='JOYka']Niedzielne poobiadkowe cześć Cześć Quote
moniczkaa86 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witamy niedzielnie księżniczkę Kati i jej Pancie Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 hehe jeszcze jeszcze weekendowo ale za chwila mamy poniedzialkowego a potem szkola ;/ Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Nati28']Witamy sie slonecznie, ale wietrznie :loveu: [quote name='bianka19']Niedzielne cześć :multi: [quote name='łapeczek']Czesc moje ksiezzzniczki :P [quote name='moniczkaa86']Witamy niedzielnie księżniczkę Kati i jej Pancie [quote name='Aga76']Cześć jeszcze weekendowe :loveu: Witamy wszystkich [quote name='łapeczek']hehe jeszcze jeszcze weekendowo ale za chwila mamy poniedzialkowego a potem szkola ;/ Weź mi nic nie mów:mad: Nawet nie chce o tym myśleć, to straszne:placz: A my pojechaliśmy dzisiaj nad jezioro:loveu: Tak tylko pospacerować, bo na plażowanie to za zimno było. No i jakoś tak wyszło, że płynęłyśmy sobie rowerkiem wodnym, oczywiście Kati z nami;) Na początku nie chciałam płynąć, bo się bałam, że Kati nie usiedzi, będzie piszczeć i wyrywać się... No ale w końcu dałam się namówić:roll: I sobie płynęłyśmy... Kati była bardzo grzeczna, leżała sobie:loveu: Wyglądała cudownie bo ja uwielbiam jak jej tak wiatr we włosy wieje:loveu::loveu::loveu: No, a potem w drodze powrotnej miałyśmy odwiedzić mamusię Kati (bo mieliśmy po drodze)... No i zajechałyśmy na miejsce i okazało się że ich nie ma:-( No ale mówi się trudno, pojedziemy kiedy indziej;) Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='JOYka']A gdzie fociaki???:mad::-( No mam jakieś 2-3:roll: Zaraz sprawdzę;) Quote
karkakarka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No to szukaj tych fot :) A Kati już widziała się kiedyś ze swoją mamą?? Bo Tola jeszcze nie i zastanawiam się jaka by była reakcja :hmmmm: Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='karkakarka']No to szukaj tych fot :) A Kati już widziała się kiedyś ze swoją mamą?? Bo Tola jeszcze nie i zastanawiam się jak by była reakcja :hmmmm: Nie widziała się nigdy od kiedy jest ze mną:roll: A fotki mam trzy, ale słabe, bo z komórki;) Quote
Aga76 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ooo, fajna wyprawa, Kati wodna podróżniczka :loveu: Quote
iwa63 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam jeszcze niedzielnie Kati jak zawsze sliczniusia a jaka grzeczniusia ;) Quote
Balbina. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mój też płynął ze mną na rowerze wodnym:grins: Ale taki grzeczny to nie był - szczekał na środku jeziora na żaglówki przepływające obok :mad: Kati oczywiście śliczniusia :cool1::loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Aga76 napisał(a):Ooo, fajna wyprawa, Kati wodna podróżniczka :loveu: :loveu::loveu::loveu: iwa63 napisał(a):Witam jeszcze niedzielnie Kati jak zawsze sliczniusia a jaka grzeczniusia ;) Witamy:bye: Dzięki:loveu: Balbina12 napisał(a):Mój też płynął ze mną na rowerze wodnym:grins: Ale taki grzeczny to nie był - szczekał na środku jeziora na żaglówki przepływające obok :mad: Kati oczywiście śliczniusia :cool1::loveu: No Kati naprawdę była grzeczna:loveu: Aż się zdziwiłam:crazyeye: Bo tak normalnie to by na dworze nie usiedziała grzecznie w miejscu:shake: Quote
Yoko2009 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Kati jak zwylke piękna....wiem powtarzam się:) Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Yoko2009 napisał(a):Kati jak zwylke piękna....wiem powtarzam się:) Nie szkodzi, możesz się zawsze powtarzać:loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts