Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak ten czas szybko leci.. buziaki dla niej:loveu: i milego sluchania :siara: Quote
dysia-u Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 cześć wieczorową porą mizianko dla Kati:loveu: Quote
iwa63 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witam:multi: widzę że dzisiaj jest dzień urodzin już druga psinka ma urodzinki Życzę Kati małej księżniczce wszystkiego naj naj lepszego niech się zdrowo chowa :loveu::loveu::loveu: Spokojnej nocki i udanego weekendu:sleep2: Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 toffik napisał(a):To ja jako pierwsza składam pourodzinowe życzonka wszystkiego naj naj. Śpiewać nie będę :D Nati28 napisał(a):Wszystkiego naj dla Kati z okazji 15 miesiecy i milej zabawy przy Kombi :cool3: JOYka napisał(a):No tooo 100 laaaaaaaaaat Buziaczki przytulaki i jeszcze kwiatki mamy Balbina12 napisał(a)::laugh2_2:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KATI!:laugh2_2: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: łapeczek napisał(a):ooo joj urodzinowo to my rowniez wszytskiego naj najlpeszego !!!!!!!! moniczkaa86 napisał(a):Buziaczki dla Kati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :B-fly::BIG: :laola: Yoko2009 napisał(a):wszystkiego naj dla pięknej Kati:):loveu: karkakarka napisał(a):To i my Wszystkiego najlepszego Pegaza napisał(a):Jak ten czas szybko leci.. buziaki dla niej:loveu: i milego sluchania :siara: dysia-u napisał(a):cześć wieczorową porą mizianko dla Kati:loveu: iwa63 napisał(a):Witam:multi: widzę że dzisiaj jest dzień urodzin już druga psinka ma urodzinki Życzę Kati małej księżniczce wszystkiego naj naj lepszego niech się zdrowo chowa :loveu: Spokojnej nocki i udanego weekendu:sleep2: Dzięki dziewczyny:loveu: Kati wycałowana i wymiziana-bardzo zadowolona że tyle osób jej życzonka składało:loveu: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 heheheh to fajnie fajnie :) a my zapraszamy do sibbie na niedzielna imprezke z okazji pozegnania wakacji xD startujemy o 21:00 w niedziele Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a):heheheh to fajnie fajnie :) a my zapraszamy do sibbie na niedzielna imprezke z okazji pozegnania wakacji xD startujemy o 21:00 w niedziele Znowu pożegnanie wakacji:placz: Wolałabym początek no ale cóż...:roll: Wpadniemy na pewno;):loveu: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 a kto by tak nie wolal ;] za 10 miesiecy bedziemy swietowac poczatke i bedzie GIT Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a):a kto by tak nie wolal ;] za 10 miesiecy bedziemy swietowac poczatke i bedzie GIT 10 miesięcy:placz::placz::placz: No ale w sumie szybko zleci... Tak patrze po Kati... Niedawno ją odbierałam a tu proszę... 15 miesięcy stuknęło:loveu: Jakoś się wytrzyma :-) chyba...:roll: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 heheh no to kolorowoo mi tez wszytsko leci szybciutko ;] jakby to bylo wczoraj jka maksia przywiozlam do domu a w kwietniu bedzie juz 4 lata jak mieszka sobie z nami ;p Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a):heheh no to kolorowoo mi tez wszytsko leci szybciutko ;] jakby to bylo wczoraj jka maksia przywiozlam do domu a w kwietniu bedzie juz 4 lata jak mieszka sobie z nami ;p No to ładnie:loveu: Teraz tylko przetrwać do świąt... Drugie półrocze zawsze szybko zlatuje;) Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 My mówimy już dobranoc :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: Quote
moniczkaa86 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dzień dobry !!!!!!!! :cool3: Wstajemy i na spacerek idziemy ! :painting: Quote
***Paulina*** Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 moniczkaa86 napisał(a):Dzień dobry !!!!!!!! :cool3: Wstajemy i na spacerek idziemy ! :painting: iwa63 napisał(a):Witamy sobotnio;) Nati28 napisał(a):Witamy weekendowo :loveu: Witamy wszystkich:multi: Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Wpadlam z deszczem:eviltong::cool1: a Ty mi daj slonko:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Pegaza napisał(a):Wpadlam z deszczem:eviltong::cool1: a Ty mi daj slonko:eviltong: Deszcz nie pada, słońca też nie mamy, ale mogę ci dać szare chmurki bez deszczu:evil_lol: Quote
Nati28 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A ja wam moge dac sloneczko, bo u nas ladnie swieci i deszczu nie ma :lol: Quote
***Paulina*** Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Nati28 napisał(a):A ja wam moge dac sloneczko, bo u nas ladnie swieci i deszczu nie ma :lol: To poprosimy:loveu: Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ja tez chcem slonkko bo jakos pochmurno jest w Pn Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Cześć , Kati jest ślicznym Yorkiem :loveu::loveu: Będziemy wpadać , buziaki :loveu: ;) Quote
Karolina. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 My też przyszliśmy z deszczem :cool1: Zaraz nas powyganiasz z galerii :evil_lol: Hej :loveu: Quote
dysia-u Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):My też przyszliśmy z deszczem :cool1: Zaraz nas powyganiasz z galerii :evil_lol: Hej :loveu: my też mamy deszcz dlatego nie włazimy z mokrymi butami :shake: Quote
Recommended Posts