tofikyork Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 O j nowe zdjęcia- rewelka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przesliczne:loveu: Pozdrowienia dla was:p Quote
***Paulina*** Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 tofikyork napisał(a):O j nowe zdjęcia- rewelka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przesliczne:loveu: Pozdrowienia dla was:p Dziękujemy:loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Fotek Kati z nad morza już nie ma ale widoczki mam: Quote
Nati28 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witamy sie z rana :lol: To zdjecie z mewa jest super :loveu: Quote
Milka_85 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witamy wtorkowo...:multi::multi: Kati jest śliczniutka:loveu::loveu:,widoczki tez niczego sobie!!! Quote
Skibka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Cześć Wam! http://images39.fotosik.pl/178/f4a17ffdd43e02c9.jpg Wydaje m się że na tym zdjęciu też jest Kati.:lol: Cudne morze.:loveu: Quote
JOYka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dzień dooobry:loveu: widoczki super i rzeczywiście na ostatnim chyba Kati śmignęła:lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Aż mi się zachciało nad morze pojechać :) Quote
***Paulina*** Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Nati28']Witamy sie z rana :lol: To zdjecie z mewa jest super :loveu: [quote name='Milka_85']Witamy wtorkowo...:multi::multi: Kati jest śliczniutka:loveu::loveu:,widoczki tez niczego sobie!!! [quote name='Skibka']Cześć Wam! http://images39.fotosik.pl/178/f4a17ffdd43e02c9.jpg Wydaje m się że na tym zdjęciu też jest Kati.:lol: Cudne morze.:loveu: [quote name='JOYka']Dzień dooobry:loveu: widoczki super i rzeczywiście na ostatnim chyba Kati śmignęła:lol: Witamy i dziękujemy za miłe komentarze:loveu: Zgadza się, na ostatnią fotkę Kati się troszkę wcisnęła:evil_lol: [quote name='Klaudysiaczek']Aż mi się zachciało nad morze pojechać :) No to na co czekasz? Wsiadaj w samochód i jedź;) Quote
***Paulina*** Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 łapeczek napisał(a):Hejooo ksiezniczki :):) Hejo :multi: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Pojechałabym, ale prawa jazdy nie mam :diabloti:. A rodzicom tylko praca w głowie i odpoczynek. :( Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):. A rodzicom tylko praca w głowie i odpoczynek. :( Z kas to znam :mad: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Można ich namawiać, ale i tak nic nie działa. Najchętniej to by w domu siedzieli. Dobrze, że pies czasami ich zaciągnie na spacer :) Quote
***Paulina*** Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 łapeczek napisał(a):co tam u was slychac łobuziary??? U nas wszystko po staremu w sumie... Pogoda się zmieniła i zimno jest:shake: Klaudysiaczek napisał(a):Pojechałabym, ale prawa jazdy nie mam :diabloti:. A rodzicom tylko praca w głowie i odpoczynek. :( Pociągi i autobusy też jeżdżą;) :eviltong: :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Można ich namawiać, ale i tak nic nie działa. Najchętniej to by w domu siedzieli. Dobrze, że pies czasami ich zaciągnie na spacer :) hehe moi z psem wychodza jak mnie nie ma i mojego brata bo wtedy sa zmuszeni :) no i jak ja pooproszem tate to tez z nim po pracy wsykoczy :razz: hehe wlasnie wlasnie ja ich namawiam na weekend w Mielnie i nie chca sie zgodzic bo albo maja duzo pracy ale jakas impra wpadnie (np.w czwartek urodziny mojej mamy)albo sa strasznie zmeczeni i nie chce im sie nigdzie ruszac :mad::mad: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Może niedługo w busika wsiądę i pojadę hen dalekoo :diabloti:. Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 hehe w PN tez znimno ;/ jakos tak sie zrobilo :( w nocy burza byla a teraz gdzies slonko sie przebija z za chmurek ale wiatr jest ;/ Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Może niedługo w busika wsiądę i pojadę hen dalekoo :diabloti:. Hen daleko to do Poznania:razz: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Do Poznania busikiem? Lepiej rowerkiem! :evil_lol: U nas w nocy padało, oj padało. Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Do Poznania busikiem? Lepiej rowerkiem! :evil_lol: U nas w nocy padało, oj padało. Łooooo rowerkiem powiadasz :diabloti: to moze wyjade ci na przeciw i dojedziemy do Poznania juz razem ? Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Najlepiej to przyjedź po mnie! :D Będę jechać rowerkiem, a z boku mój wierny pies... Mam nadzieję, że się szybko nie męczy xD. Quote
iwa63 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witamy się wtorkowo:multi: Fotki super jeszcze mam przed oczami nasze piękne plaże ale cóż urlop się pomału kończy i nie długo do pracy .W Pogorzelicy nie byłam tylko w Niechorzu i w drugą stronę Trzęsacz ,Pobierowo na nogach plażą i w Międzyzdrojach oczywiście samochodem :lol: Pozdrawiam i zapraszam:lol:. Quote
Recommended Posts