tigrunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='***Paulina***']Błękit też mamy, ale już zaczynają chmurki nachodzić... Może wieczorem będzie padać tak jak wczoraj...:roll: Tak jak wczoraj: wychodzimy wieczorem na spacer, już uszykowane, uczesane, ubrane itd., chodzimy na dół, otwieramy drzwi a tu co??? Deszcz:angryy::mad::angryy: O patrz .. Daria miała tak samo :evil_lol: Cze Paulina :multi: Fotki bardzo ładne :loveu: Quote
Aga76 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Błękit też mamy, ale już zaczynają chmurki nachodzić... Może wieczorem będzie padać tak jak wczoraj...:roll: Tak jak wczoraj: wychodzimy wieczorem na spacer, już uszykowane, uczesane, ubrane itd., chodzimy na dół, otwieramy drzwi a tu co??? Deszcz:angryy::mad::angryy: W temacie deszczu u mnie wczoraj było podobnie, wyszłyśmy na wieczory spacer i kropiło, poszłyśmy na trawkę i lunęło... niuńki wygladały jak dwa przemoczone szczury, na klatce schodowej lała się z nich woda, a mój polar jeszcze rano był wilgotny. Ileż po powrocie do domu było wycierania się, tarzania i fikołków :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 tigrunia napisał(a):O patrz .. Daria miała tak samo :evil_lol: Cze Paulina :multi: Fotki bardzo ładne :loveu: Cześć Be:multi: Dzięki:loveu: Aga76 napisał(a):W temacie deszczu u mnie wczoraj było podobnie, wyszłyśmy na wieczory spacer i kropiło, poszłyśmy na trawkę i lunęło... niuńki wygladały jak dwa przemoczone szczury, na klatce schodowej lała się z nich woda, a mój polar jeszcze rano był wilgotny. Ileż po powrocie do domu było wycierania się, tarzania i fikołków :loveu: No my na szczęście jak wyszłyśmy to tak lekko padało... No ale co, musiałam i tak chwilę w tym deszczu postać, żeby Kati zrobiła chociaż co miała do zrobienia:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 karkakarka napisał(a):U nas też mokro i deszczowo :mad: U nas jeszcze nie pada:multi: I tym razem zdążyłyśmy wyjść na wieczorny spacerek:multi: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 tigrunia napisał(a):O patrz .. Daria miała tak samo :evil_lol: Cze Paulina :multi: Fotki bardzo ładne :loveu: no nawet mi tego nie przypominaj:roll: co sie "laciną" powyzywalam :roll: na kuriera oczywiscie:evil_lol:;) moje wieczorem byly kapane sa teraz piekne tylko do kiedy..takie jeszcze beda..:roll: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):no nawet mi tego nie przypominaj:roll: co sie "laciną" powyzywalam :roll: na kuriera oczywiscie:evil_lol:;) moje wieczorem byly kapane sa teraz piekne tylko do kiedy..takie jeszcze beda..:roll: Kati kąpana była przedwczoraj:loveu: I nawet suszona:evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Przyszłyśmy się przywitać późno wieczornie.U nas na szczęście obyło sie bez deszczu,choć cały dzień było pochmurnie i chłodno. Quote
sandra291 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witamy wieczorkiem;) Co do pogody to u nas obyło się bez deszczu:multi: TŻ wyciągnął mnie i Suzi na baaaaaaardzo długi spacer.Mała była w swoim żywiole-park,plaża,bieganie, itp:lol::lol::lol: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Cześć Gosia i Sandra:multi: U nas późnym wieczorem trochę padało Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='laurin']hello :grins: Hej:multi::multi::multi: To dam jeszcze resztę fotek znad morza: Oczywiście nie mogło wyjść ładne zdjęcie bo nie mogłam ustać w miejscu: No rzuć mi wreszcie tego kamienia: Troszkę Kati ucięłam ale i tak ładne:evil_lol:: Quote
sandra291 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dzień dobry!Co u Was?:lol: Widzę kolejne ŚLICZNE fotki!:) Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Kopać trzeba zawsze i wszędzie: I znów troszku ucięte: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='sandra291']Dzień dobry!Co u Was?:lol: Witamy:bye: A u nas po staremu... Kati śpi- jak zwykle... No i uczymy się tańczyć (Kati stoi na tylnych łapkach i obraca się w koło) Na razie wychodzi jej obrót 1-2 kółek:multi: ale to już coś jak na 3 dzień nauki:multi: Raz był taki wiatr że prawie by mnie zdmuchnęło: A tu znowu kopię: Mam kamienia:multi:: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Uwielbiałam chodzić brzegiem morza: Ale na piasku też było fajnie: Quote
sandra291 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kati to zdolniacha;) Jak będziecie miały opanowany taniec to pochwalcie się(wstawcie filmik;))Na każdy zdjęciu twoje maleństwo wychodzi SUPER.Ślicznie jej z kokardką:loveu::loveu::loveu: Ps.U nas też kilka nowych zdj;) Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 sandra291 napisał(a):Kati to zdolniacha;) Jak będziecie miały opanowany taniec to pochwalcie się(wstawcie filmik;))Na każdy zdjęciu twoje maleństwo wychodzi SUPER.Ślicznie jej z kokardką:loveu::loveu::loveu: Ps.U nas też kilka nowych zdj;) Na pewno się pochwalimy:loveu: A planuję ją jeszcze nauczyć ósemki, slalomu pomiędzy nogami i ukłonu:loveu: Quote
sandra291 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Na pewno się pochwalimy:loveu: A planuję ją jeszcze nauczyć ósemki, slalomu pomiędzy nogami i ukłonu:loveu: SUPER!Czekamy na owoc Waszej pracy;) Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cze Paula:multi: fotki plazowe obejrzane :loveu: Quote
Aga76 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 http://images37.fotosik.pl/175/2fa922c8869acb1cmed.jpg najlepsze :loveu: Cześć Quote
tofikyork Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ooo nowe zdjęcia:D:D Prześliczne :loveu::loveu: Kati jest niezwykle zabawnym psem:p Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Paula:multi: fotki plazowe obejrzane :loveu: Cze Daria:multi: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Aga76']http://images37.fotosik.pl/175/2fa922c8869acb1cmed.jpg najlepsze :loveu: Cześć Szkoda tylko że trochę ucięte:roll::loveu: [quote name='tofikyork']Ooo nowe zdjęcia:D:D Prześliczne :loveu::loveu: Kati jest niezwykle zabawnym psem:p Dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Hej paulina:lol: śliczne morskie fotki kati:D widać że się jej podobało:) Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Sweet napisał(a):Hej paulina:lol: śliczne morskie fotki kati:D widać że się jej podobało:) Hej Ada:multi: Dzięki:loveu: Quote
Recommended Posts