Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 dysia-u napisał(a):No przepadła bez wieści :-( jak rozmawiałam z nią pod koniec czerwca to miała być niedługo:( Quote
dysia-u Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ciekawe czy Kati urosła , jak wygląda :loveu: Quote
C&B Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Paulina na gygy była i napisała, że nie bardzo chce jej się do nas wracać:cool1: Quote
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Cześć wszystkim:loveu: Jestem już... Szkoda tylko ze tak zaniedbałyscie naszą galerię:-( Przede wszystkim dziękujemy wszystkim za życzenia urodzinowe:loveu: Quote
C&B Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć wszystkim:loveu: Jestem już... Szkoda tylko ze tak zaniedbałyscie naszą galerię:-( Przede wszystkim dziękujemy wszystkim za życzenia urodzinowe:loveu: My?:diabloti::mad: Quote
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 C&B napisał(a):My?:diabloti::mad: tez :eviltong: Quote
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Pegaza napisał(a):No wrocila na dogo:multi: cze Paula:loveu: Cześć Daria:loveu: Quote
ewa2909 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cze Paulina:loveu: Napisz troszke jak się miewa Kati.Jak jej sie podoba w nowym miejscu zamieszkania?I daj jakąś foteczke:mad: Quote
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Paulina:loveu: Napisz troszke jak się miewa Kati.Jak jej sie podoba w nowym miejscu zamieszkania?I daj jakąś foteczke:mad: Cze Ewa Kati bardzo sie tu podoba, mamy balkon na którym gdyby mogła to by siedziała cały czas i super miejsca do spacerów... Niedługo minie rok od czasu kiedy Kati jest ze mną, jak to szybko zlecialo... A poza tym niedługo wybieramy sie nad morze, ciekawa jestem jak Kati zareaguje na te tony piasku i tyle wody ktorej nienawidzi... Gorzej będzie z podróżą bo ma chorobę lokomocyjną, ale myśle że jakoś sobie poradzimy... A z fotkami będzie gorzej, bo jak na razie internet mam tylko w telefonie i chyba przez komórkę nie idzie wgrać... Quote
Pestka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Super, że wróciłyście a do jakiej miejscowości jedziecie? Quote
***Paulina*** Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Pestka napisał(a):Super, że wróciłyście a do jakiej miejscowości jedziecie? Do Pogorzelicy:loveu: Quote
C&B Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A macie już zarezerwowany pokój/domek czy jedziecie w ciemno?:diabloti: Quote
***Paulina*** Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 C&B napisał(a):A macie już zarezerwowany pokój/domek czy jedziecie w ciemno?:diabloti: Mamy juz zarezerwowane, w ciemno nie jeździmy... Ciekawa jestem tylko ile za Kati zapłacimy, przez telefon mówiła że na miejscu się dogadamy... Quote
Aga76 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cześć :sweetCyb: Super, że wróciłaś. Życzymy udanego wypoczynku. Quote
C&B Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Mamy juz zarezerwowane, w ciemno nie jeździmy... Ciekawa jestem tylko ile za Kati zapłacimy, przez telefon mówiła że na miejscu się dogadamy... Brzmi ciekawie:diabloti: Quote
***Paulina*** Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Aga76 napisał(a):Cześć :sweetCyb: Super, że wróciłaś. Życzymy udanego wypoczynku. Cześć Aga:loveu: dziękujemy:loveu: C&B napisał(a):Brzmi ciekawie:diabloti: No może Kati weźmie ich na urok osobisty... Hehe Quote
Pegaza Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No Kati powinna miec liczone ulgowe:evil_lol: z racji tego ze jest mala:loveu: Quote
Izabela124. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Fajnie, że wróciłaś:p Udanego wypoczynku życzę :lol: Quote
***Paulina*** Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Pegaza napisał(a):No Kati powinna miec liczone ulgowe:evil_lol: z racji tego ze jest mala:loveu: Powinna... Zobaczymy jak będzie... Quote
***Paulina*** Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Izabela124. napisał(a):Fajnie, że wróciłaś:p Udanego wypoczynku życzę :lol: Dzieki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Aga76 napisał(a):Halo, halo :loveu: Co słychać u Kati? Cze Aga:loveu: Byłyśmy dzisiaj na działce więc Kati wymęczona całym popołudniem poza domem... Nawet bardzo grzeczna była, cały czas się pilnowala :loveu: szkoda tylko że nie mogę wam jej pokazać :-( Quote
Aga76 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cze Aga:loveu: Byłyśmy dzisiaj na działce więc Kati wymęczona całym popołudniem poza domem... Nawet bardzo grzeczna była, cały czas się pilnowala :loveu: szkoda tylko że nie mogę wam jej pokazać :-( Ja też żałuję, stęskniłam się za księżniczką :calus: Quote
Recommended Posts