Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Ale super!!! To już niedługo będzie z tobą:loveu:
A z jakiej hodowli bierzesz? Z Bakaratu???
Suczkę czy pieska???
A u nas już dzisiaj lepiej, bo wczoraj to było zimno i padało:shake:
A co do włosów Kati to tak jej szybko rosną że dzisiaj znowu jej grzbiecik obcięłam...:loveu: Jak tak dalej będzie to wyjdzie na to że będę musiała ją obcinać co tydzień:shake:

Hej:loveu:
To już nie zapuszczasz?:eviltong:

Biorę sunie ze Smaragdiny (o ile będzie bardzo żywiołowa bo jak tam w środę byłam to przyszłyśmy jak sie obudziły wiedz nie były zbyt żywiołowe a ta co była to już zajęta :evil_lol:). Ale zobaczymy bo mają tam 5 tyg. i 2 tyg. :loveu: więdz jakaś sunia sie znajdzie :loveu::loveu::loveu: A wezmę ją do domu albo 31 maja (piątek po lekcjach) bo wtedy będę miała cały tydzień wolny bo moja klasa jedzie na zieloną szkolę a jedzie tylko 15 os (z naszej klasy bo z innych to trochę więcej) i to takich za którymi nie przepadam więc ja zostaje i będę wtedy miała 9 dni dla małej albo pod koniec roku wezmę to będę miała całe wakacje dla małej żeby sie zaaklimatyzowała w nowym domku :loveu:

A z BAKRATU zostały tylko 2 po 2 różnych ojcach i zabardzo mi w oko nie wpadły i już trochę tych miesięcy miały :roll:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

roxi-malina napisał(a):
To już nie zapuszczasz?:eviltong:

Biorę sunie ze Smaragdiny (o ile będzie bardzo żywiołowa bo jak tam w środę byłam to przyszłyśmy jak sie obudziły wiedz nie były zbyt żywiołowe a ta co była to już zajęta :evil_lol:). Ale zobaczymy bo mają tam 5 tyg. i 2 tyg. :loveu: więdz jakaś sunia sie znajdzie :loveu::loveu::loveu: A wezmę ją do domu albo 31 maja (piątek po lekcjach) bo wtedy będę miała cały tydzień wolny bo moja klasa jedzie na zieloną szkolę a jedzie tylko 15 os (z naszej klasy bo z innych to trochę więcej) i to takich za którymi nie przepadam więc ja zostaje i będę wtedy miała 9 dni dla małej albo pod koniec roku wezmę to będę miała całe wakacje dla małej żeby sie zaaklimatyzowała w nowym domku :loveu:

A z BAKRATU zostały tylko 2 po 2 różnych ojcach i zabardzo mi w oko nie wpadły i już trochę tych miesięcy miały :roll:

Hejka:bye:
Nie zapuszczam... Ładnie obcięta na krótko bardziej mi się podoba:loveu: Zobaczymy jak to będzie zimą, ale na lato na pewno będziemy przycinać:loveu:
No to super, że się już konkretnie zdecydowałaś:multi:
Na pewno będziesz miała ślicznego yoreczka:loveu:
Planujesz wystawy???:cool3:

Posted

Nie zapuszczam... Ładnie obcięta na krótko bardziej mi się podoba:loveu: Zobaczymy jak to będzie zimą, ale na lato na pewno będziemy przycinać:loveu:
No to super, że się już konkretnie zdecydowałaś:multi:
Na pewno będziesz miała ślicznego yoreczka:loveu:
Planujesz wystawy???:cool3:

A obcinasz ją maszynką czy nozyczkamy? :roll::loveu:

Na początku to będziemy jeździć tylko na te które będą w Warszawie albo pod bo ja sama to nie bardzo mogła bym gdzieś daleko jeździć a rodzice mają tylko niedziele wolne i nie bardzo by chcieli spędzić ja na jeżdżeniu po Polsce na wystawy :evil_lol:
Ale na pewno na jakiś będziemy;)

Posted

roxi-malina napisał(a):
A obcinasz ją maszynką czy nozyczkamy? :roll::loveu:

Na początku to będziemy jeździć tylko na te które będą w Warszawie albo pod bo ja sama to nie bardzo mogła bym gdzieś daleko jeździć a rodzice mają tylko niedziele wolne i nie bardzo by chcieli spędzić ja na jeżdżeniu po Polsce na wystawy :evil_lol:
Ale na pewno na jakiś będziemy;)

Maszynką;)

No to fajnie, może kiedyś gdzieś was zobaczę na jakiejś wystawie:multi:

Posted

Emka&Cocito napisał(a):
No, ślicznego masz pieseczka
Zresztą nie ma brzydkich psów
Dziś dodam fotki z kąpieli ale dopiero po południu
Pozdrowionka ;P

Dzięki:loveu:
To czekamy;)

moniczkaa86 napisał(a):
Cześć Paulinka, wymiziaj Kati ode mnie :loveu:,
zdolna bestyjka z Ciebie, jak bedziesz w okolicach Szczecina to zapraszamy do nas, na małe podcięcie Fibki :diabloti: :cool3:

Cześć, wymiziałam:loveu:
Oj do szczecina to chyba nie dojadę:roll:

roxi-malina napisał(a):
Mam nadzieje:eviltong:
Wstawiaj fotki:loveu: :p

Hej Roxi:bye:
Wstawię;)

Shappy napisał(a):
Wbijam do was w nadzieji że fotki beda :D

Będą wieczorem;)

Milka_85 napisał(a):
Słonecznego weekendu życzymy....:lol::lol:

Dziękujemy:loveu: Jak na razie to słoneczko mamy cały dzień:multi:

Posted

Dzięki:loveu:
Co tam u ciebie?:cool3:

Hej :bye:
Czekam czkam aż mała urośnie :loveu::loveu::loveu: bo niedługo znów jedziemy ją obejrzeć :loveu:
A u was co tam? :p

Posted

roxi-malina napisał(a):
Czekam czkam aż mała urośnie :loveu::loveu::loveu: bo niedługo znów jedziemy ją obejrzeć :loveu:
A u was co tam? :p

Fajnie że do niej jedziesz :multi: Mam nadzieję, że porobisz jej fotki:loveu:
A ja teraz będę miała trzy dni wolnego:multi: Bo moja klasa jedzie na wycieczkę:multi: A ja nie jadę:multi::multi::multi:

Posted

Fajnie że do niej jedziesz :multi: Mam nadzieję, że porobisz jej fotki:loveu:
A ja teraz będę miała trzy dni wolnego:multi: Bo moja klasa jedzie na wycieczkę:multi: A ja nie jadę:multi::multi::multi:

Na zieloną szkołę jedziecie tak?:eviltong: My jedziemy 1-5.06.09r. (w dzień dziecka :multi:) ale ja też nie jade:p
A zdjęcia zrobię na pewno:loveu: :p A jak już sie konkretnie zdecyduje to galerie jej założę :multi:
A u was jak tam? Co u Kati?:loveu: