***Paulina*** Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Domka_Czika napisał(a):Tylko Kati krzywdy nie zrób ta maszynką:evil_lol: Hahaha:cool1: Rano spotkałam sąsiadkę mojej koleżanki... I ona ma yorka... Ostatnio mi mówiła że musi z nim iść do fryzjera, a ja dzisiaj rano widzę pięknie go obciętego i co najlepsze ta pani sama go obcięła... Powiedziała że do fryzjera by musiała czekać miesiąc więc kupiła maszynkę... No więc ja też dzisiaj jadę po maszynkę i wieczorem obcinam Kati:loveu::loveu::loveu: Quote
moniczkaa86 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Hahaha:cool1: Rano spotkałam sąsiadkę mojej koleżanki... I ona ma yorka... Ostatnio mi mówiła że musi z nim iść do fryzjera, a ja dzisiaj rano widzę pięknie go obciętego i co najlepsze ta pani sama go obcięła... Powiedziała że do fryzjera by musiała czekać miesiąc więc kupiła maszynkę... No więc ja też dzisiaj jadę po maszynkę i wieczorem obcinam Kati:loveu::loveu::loveu: No to powodzonka i wrzuc fotki uwieczniające Twoje dzieło :cool3: Quote
Pegaza Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cze Paula:cool1:ktora sie bawi maszynkami:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Hahaha:cool1: Rano spotkałam sąsiadkę mojej koleżanki... I ona ma yorka... Ostatnio mi mówiła że musi z nim iść do fryzjera, a ja dzisiaj rano widzę pięknie go obciętego i co najlepsze ta pani sama go obcięła... Powiedziała że do fryzjera by musiała czekać miesiąc więc kupiła maszynkę... No więc ja też dzisiaj jadę po maszynkę i wieczorem obcinam Kati:loveu::loveu::loveu: Hej :bye: No to czekamy na focie:loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 moniczkaa86 napisał(a):No to powodzonka i wrzuc fotki uwieczniające Twoje dzieło :cool3: Dzięki:loveu: wrzucę juto bo bateria się ładują;) Gosia2406 napisał(a):Cześć czwartkowo. Cześć Gosiu:bye: Pegaza napisał(a):Cze Paula:cool1:ktora sie bawi maszynkami:evil_lol: Cześć Daria:bye: Oj bawię się bawię:loveu: roxi-malina napisał(a):Hej :bye: No to czekamy na focie:loveu: Hej Roxi:bye: Fotki jutro;) Skibka napisał(a):I co? Jest Kati jeszcze w całości?:razz: Już nie:loveu: Kupiłam maszynkę:multi: Obcięłam Kati:loveu: Pojechałam do sklepu i kupiłam taką maszynkę z rowenty... Bardzo fajna. A do niej 5 nakładek (3, 6, 9, 12 i 18 mm), nożyczki, grzebień i taka szczoteczka do czyszczenia:loveu: No i wróciłam i od razu zabrałam się do pracy:loveu: Najpierw cięłam 6 ale tak jakoś za długo było więc wzięłam 3 i wam powiem że Kati bardzo ładnie wygląda:loveu: tylko boczki muszę jeszcze dopracować:loveu::loveu::loveu: Quote
Cortezik_82 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cześć:multi: To ja tu strzygę Corteza i wyszło mi z tego...nic, a Ty tu z talentem to mogłam Ci go podrzucić:lol:. Czekam na fotki:loveu: Quote
Cortezik_82 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 No właśnie widzę, że z pysiem sobie za mocno pojechałam:sad:. Na szczęście w 3tyg odrośnie. Jak sobie poradziłaś sobie z główką by miała taki okrągły kształt bez schodów, bo ja nie umiem?? Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Cześć:multi: To ja tu strzygę Corteza i wyszło mi z tego...nic, a Ty tu z talentem to mogłam Ci go podrzucić:lol:. Czekam na fotki:loveu: Cześć:bye: Wyszło ci;) Tylko chyba troszkę mordkę za dużo przycięłaś;) A ja talentu na razie nie mam, pierwszy raz cięłam, ale o wiele lepiej niż ta NIBY psia fryzjerka... Już nigdy nie pójdę z Kati do fryzjera, bo już wiem że ja też potrafię:loveu::multi::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ja przysz łam na foteczki a tu ich brak:mad::mad::mad:. Paulina a strzygłaś normalną ludzką maszynką? Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja przysz łam na foteczki a tu ich brak:mad::mad::mad:. Paulina a strzygłaś normalną ludzką maszynką? Jutro będą:eviltong: Tak, normalną do ludzi kupiłam, ale bardzo fajna:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jutro będą:eviltong: Tak, normalną do ludzi kupiłam, ale bardzo fajna:loveu: U mnie też brzydsza płeć ma taką maszynke:evil_lol:. Dała Ci się zrobić.Ja jakoś nie wyobrażam sobie samemu go obcinać:shake: Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ewa2909 napisał(a):U mnie też brzydsza płeć ma taką maszynke:evil_lol:. Dała Ci się zrobić.Ja jakoś nie wyobrażam sobie samemu go obcinać:shake: To nie jest wcale takie trudne jak się wydaje;) Na początku też się zastanawiałam czy dam radę, czy za krótko nie przytnę albo coś... Teraz wiem już że nie pójdę z nią do fryzjera, bo nie będę jej tak męczyć... Jak ja ją obcinałam to ładnie stała:loveu:, a u NIBY fryzjera piszczała i sie wyrywała:shake: Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To nie jest wcale takie trudne jak się wydaje;) Na początku też się zastanawiałam czy dam radę, czy za krótko nie przytnę albo coś... Teraz wiem już że nie pójdę z nią do fryzjera, bo nie będę jej tak męczyć... Jak ja ją obcinałam to ładnie stała:loveu:, a u NIBY fryzjera piszczała i sie wyrywała:shake: Ja raczej się nie zdecyduje na samotne strzyżenie bo poza grzbiecikiem trzeba jeszcze ładnie portki zrobić i ryjoka.Raczej nie mam zdolności manualnych:oops: Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja raczej się nie zdecyduje na samotne strzyżenie bo poza grzbiecikiem trzeba jeszcze ładnie portki zrobić i ryjoka.Raczej nie mam zdolności manualnych:oops: No z tymi portkami faktycznie jest trochę gorzej:shake: Quote
***Paulina*** Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Obiecałam, więc trochę mam tych fotek:loveu: Quote
dysia-u Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 jaśnie oświecona Kati http://images45.fotosik.pl/115/04c9f79051be96d4med.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 http://images45.fotosik.pl/115/cc44a52491a28abf.jpg jaka słodziutka :loveu: i fajną ma tę fryzurke , naprawde. Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie:loveu: Quote
Recommended Posts