***Paulina*** Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Paulina:loveu:Dzięki za banerek:multi: Cze Ewa:bye: :loveu::loveu::loveu: moniczkaa86 napisał(a):Dzień doberek :hand: Hejka:bye: Quote
***Paulina*** Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Cześć:multi: Cześć:bye: Quote
roxi-malina Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Hej Paulina:loveu: Jak dzisiaj byłam na zakupach i byłam w aptece photo pharm (czy jakoś tak to sie pisze:evil_lol:) to był tam ten jedwab i Joanny i biosilk tylko że bioslik to strasznie drogi:roll: ale ten Joanny to już 2 razy widziałam;) poszukaj w C.H albo supermarketach bo w zwykłych drogeriach może nie być;) Czemu masz 2 banerki?:roll::eviltong: Quote
***Paulina*** Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej Paulina:loveu: Jak dzisiaj byłam na zakupach i byłam w aptece photo pharm (czy jakoś tak to sie pisze:evil_lol:) to był tam ten jedwab i Joanny i biosilk tylko że bioslik to strasznie drogi:roll: ale ten Joanny to już 2 razy widziałam;) poszukaj w C.H albo supermarketach bo w zwykłych drogeriach może nie być;) Czemu masz 2 banerki?:roll::eviltong: Hej Roxi:bye: Byłam dzisiaj w drogerii i się pytałam, powiedzieli że się skończył i w następnym tygodniu będzie;) Czasami jak zmieniam banerki to jakoś się tak dziwnie 2 pokazują albo wcale:shake: Quote
martyska Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Witam. Przypominam o sobie na forum ;) A jak tam Kati? :p Quote
***Paulina*** Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='martyska']Witam. Przypominam o sobie na forum ;) A jak tam Kati? :p Witamy:multi: A Kati dobrze:loveu::eviltong::loveu: Quote
Pestka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Wpadłam sie przywitać ;) Czasami jak zmieniam banerki to jakoś się tak dziwnie 2 pokazują albo wcale:shake: mi sie czasem wcale nie pokazuje xd Quote
dysia-u Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Cześć Paula :loveu: kupiłam ten jedwab biosilk i powiem ci że na moich włosach super się sprawdził. Nie wiem czy będę go Mejsi pożyczać :shake: Quote
kamila.m Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Witamy się cieplutko :loveu::loveu::loveu: Buziolki dla ślicznej Kati i Pańci:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Shappy napisał(a):Wpadłam sie przywitać ;) mi sie czasem wcale nie pokazuje xd Witamy:bye: No a mi się pokazuje:crazyeye::multi::crazyeye: A nie mogłam wgrać... Dziwne to wszystko:shake: dysia-u napisał(a):Cześć Paula :loveu: kupiłam ten jedwab biosilk i powiem ci że na moich włosach super się sprawdził. Nie wiem czy będę go Mejsi pożyczać :shake: Cześć Ula:bye: A ja jutro gdzieś poszukam, mam nadzieję że gdzieś będą mieć:) kamila.m napisał(a):Witamy się cieplutko :loveu::loveu::loveu: Buziolki dla ślicznej Kati i Pańci:loveu::loveu::loveu: Witamy:bye: Dziękujemy:loveu: laurin napisał(a):Cześć:loveu: Wpadłam na momencik:multi: Cześć Aniu:multi::bye: Cieszymy się że udało ci się do nas wpaść:multi::multi::multi: Aga76 napisał(a):Bry :hand: pozdrawiamy słonecznie Hej Aga:bye: U nas też słoneczko:multi: roxi-malina napisał(a):Hej Paulina:loveu: Hej Roxi:bye: Quote
roxi-malina Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hej Paulina:loveu: Co tam u was słychać? W piątek jade do BAKARATU obejrzeć szczeniaczki:multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Cześć Karolina, Gosia i Roxi:bye: Roxi, fajnie że jedziesz:multi: Już tak konkretnie wybrać??? Quote
roxi-malina Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Karolina, Gosia i Roxi:bye: Roxi, fajnie że jedziesz:multi: Już tak konkretnie wybrać??? Hej:loveu: No już tak konkretnie bo szczeniaczki mają ponad 2.5 mies. więc są już do odbioru :multi::multi::multi: ale najpierw musze je zobaczyć i dowiedzieć sie jaką mają mamę bo ojciec jest w porządku tylko o mamie nic p. Ania nie chciała powiedzieć przez telefon :eviltong::cool1: Co tam u Kati? Rosną włoski :loveu:? Quote
***Paulina*** Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 martyska napisał(a):Dodaj jakieś fotki ;) W weekend porobię i dodam;) Cortezik_82 napisał(a):Cześć:multi: Cześć:bye: roxi-malina napisał(a):Hej:loveu: No już tak konkretnie bo szczeniaczki mają ponad 2.5 mies. więc są już do odbioru :multi::multi::multi: ale najpierw musze je zobaczyć i dowiedzieć sie jaką mają mamę bo ojciec jest w porządku tylko o mamie nic p. Ania nie chciała powiedzieć przez telefon :eviltong::cool1: Co tam u Kati? Rosną włoski :loveu:? No to super:multi::multi::multi: To już za 2 dni:multi::multi::multi: Na pewno wybierzesz ślicznego szczeniaczka:loveu::loveu::loveu: No włoski rosną:multi: Niedługo minie miesiąc od fryzjera:multi: A dzisiaj zobaczyłam tak fajnie obciętego yoreczka i wcześniej też widziałam kilka, więc stwierdziłam że Kati jest obcięta tak jakoś nijako i postanowiłam obciąć ją ładnie na yoreczka:loveu: No i już miałam wszystko gotowe, ale maszynka nie chciała w ogóle ciąć:shake: No i Kati ma takie włoski jak miała, więc dalej zapuszczamy... Do czasu kiedy mi się znowu zachce bawić się w groomera:evil_lol: Quote
C&B Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tylko Kati krzywdy nie zrób ta maszynką:evil_lol: Quote
Recommended Posts