***Paulina*** Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Pegaza']W koszyku- obfitości, w serduszku- miłości,w jajkach- niespodzianek, w Dyngusa – wody dzbanek. Daria, Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 W koszyku- obfitości, w serduszku- miłości,w jajkach- niespodzianek, w Dyngusa – wody dzbanek. Quote
C&B Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Pisanych jojecek, wizbowych bazicek, kielbasy smazonej, duzo krzanu do niej, zmartwychwstanio z dusy i wisny po usy :D Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 _**___** _**___**_________*** * _**___**_______**___ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*#o ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o _o###o_______o#o#o#o _o#o#o________o###o __o###o________o#o ___o#o#________o ____o#o# ____o### _____o#o Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy. Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Cześć Paulina :multi: Ładnie Kati wygląda, tylko szkoda włosów :p Wesołych Świąt :loveu: Quote
Aga76 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://images47.fotosik.pl/101/df321aa289f61259.jpg Do pysia jej w różu pozdrawiamy Quote
Skibka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego. Życzy Skibka z Viki! :krolik: Quote
***Paulina*** Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='slawi'] Skacze zajączek po lesie i życzenia Wam niesie. Przez pisanki przeskakuje Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. [quote name='Domka_Czika']http://photos.nasza-klasa.pl/9489368/55/other/std/da7874a2c3.jpeg Pisanych jojecek, wizbowych bazicek, kielbasy smazonej, duzo krzanu do niej, zmartwychwstanio z dusy i wisny po usy :D [quote name='Skibka']Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego. Życzy Skibka z Viki! :krolik: [quote name='Zuza i Noddy'] http://i39.tinypic.com/jhswli.png Sławi, Domka, Skibka i Zuza DZIĘKUJEMY :loveu::buzi::loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Paulina :multi: Ładnie Kati wygląda, tylko szkoda włosów :p Wesołych Świąt :loveu: Cześć Sara:multi: Z jednej strony szkoda, ale z drugiej to nie były aż takie piękne... Dzięki za życzenia:loveu: [quote name='Aga76']http://images47.fotosik.pl/101/df321aa289f61259.jpg Do pysia jej w różu pozdrawiamy :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Izabela124.']Ale tu kolorowo od tylu życzeń O tak...:loveu: Quote
roxi-malina Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Hej :bye: I jak tam? Poświęcone jajeczka:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Witamy!! Kati jest śliczniutka :loveu: Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, zycze miłej Wielkanocy!! Quote
Cortezik_82 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wpadłam się przywitać:multi: Niestety fotek nie widzę bo mi net muli:( Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 witamy wtorkowo i miłego dzioneczka życzymy....:lol: Quote
***Paulina*** Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='roxi-malina']Hej :bye: I jak tam? Poświęcone jajeczka:eviltong: Hejka:bye: Tak, były poświęcone:) [quote name='Kasia_zg']Witamy!! Kati jest śliczniutka :loveu: Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, zycze miłej Wielkanocy!! Witamy i dziękujemy:loveu: [quote name='Cortezik_82']Wpadłam się przywitać:multi: Niestety fotek nie widzę bo mi net muli:( Hejka Karolina:bye: :-( [quote name='Milka_85']witamy wtorkowo i miłego dzioneczka życzymy....:lol: Witamy:bye: Dzięki:loveu: Quote
roxi-malina Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej Paulina :loveu: Cop tam u was ciekawego słychać?:loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej Paulina :loveu: Cop tam u was ciekawego słychać?:loveu: Hej Roxi:bye: Co u nas??? Właśnie wymyśliłam że zapuszczam Kati włoski:loveu::loveu::loveu: No a poza tym to niestety już po świętach i do szkoły trzeba wrócić:shake: No ale od środy 3 dni wolnego:multi::multi::multi: Mam fotki tzn. tylko 9:eviltong: Ale jeszcze się wgrywają na fotosika:loveu: Quote
ladyyork Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Witaj ,wpadłąm powiedzieć głośne czesć i super że zapuszczasz Kati włoski:multi:,napewno będzie pięknie wyglądała Quote
***Paulina*** Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Fajnie jej w tej fryzurce :lol: Dzięki Zuza:loveu: Quote
roxi-malina Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hej :bye: No cóż pech to pech (szkoła:-():evil_lol: bo moim zdaniem już powinni nam wolne zrobić do końca testów:evil_lol::eviltong: choć dziś nie było tak źle (okazało sie że napisałam kartkówke z chemii najlepiej z klasy:eviltong:) Kati jest przepiękna:loveu::loveu::loveu::loveu: A włoski to jej zapuszczasz tak całkowicie (jak psu wystawowemu czy tak jak ostatnio?):loveu::roll: Quote
ladyyork Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kati jest urocza,taka perełka która bardzo jasno świeci :loveu: Quote
laurin Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cześć:loveu: Kati jest śliczniutka:loveu::loveu::loveu: bardzo mi się podoba:loveu: Quote
dysia-u Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cześć Paulinko :lol: śliczną masz tą Kati. Od razu tyle ładnych zdjęć , żadnego nie wybrałam bo nie mogłam się zdecydować:loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='roxi-malina']Hej :bye: No cóż pech to pech (szkoła:-():evil_lol: bo moim zdaniem już powinni nam wolne zrobić do końca testów:evil_lol::eviltong: choć dziś nie było tak źle (okazało sie że napisałam kartkówke z chemii najlepiej z klasy:eviltong:) Kati jest przepiękna:loveu::loveu::loveu::loveu: A włoski to jej zapuszczasz tak całkowicie (jak psu wystawowemu czy tak jak ostatnio?):loveu::roll: Hejka:bye: Moim zdaniem też tak powinno być:p Dzięki:loveu: A jeszcze nie wiem... jeśli będą ładne i nie będą się puszyły to całkowicie:loveu: [quote name='ladyyork']Kati jest urocza,taka perełka która bardzo jasno świeci :loveu: :loveu: [quote name='laurin']Cześć:loveu: Kati jest śliczniutka:loveu::loveu::loveu: bardzo mi się podoba:loveu: Cześć Aniu:bye: Dzięki:loveu: Cieszę się bardzo:loveu: [quote name='dysia-u']Cześć Paulinko :lol: śliczną masz tą Kati. Od razu tyle ładnych zdjęć , żadnego nie wybrałam bo nie mogłam się zdecydować:loveu: Cześć Ula:bye: Dziękuję:loveu: Quote
Recommended Posts