Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Domka, Dysia-u, Ewa, Cortezik, Roxi i Aga:bye:
My w sumie po lesie nie chodzimy, więc na razie pewnie wystarczy nam zwykła obroża przeciw kleszczą;)
U nas teraz na termometrze 25 stopni ( w słońcu):multi:

Posted

Paulinko ale kleszcze mogą być nie tylko w lesie :shake: W naszym ogrodzie jest taka nie wysoka trawa a Norek złapał 3 kleszcze. Ale on ma zakładaną obroże p/kleszczom taką całosezonową i jest ok. Ale taka kruszynka jak yoruś to nie wiem czy obroża będzie dobra, zapach intensywny no i taki psiunia to tylko łóżko i rączki. Wet nam odradzał . Dziś Mejsi dostała fiprex s więc na 3-4 tyg spokój

Posted

Witamy:loveu:
Ale mnie nastraszyłyście z tymi kleszczami, ja myślała, że jeszcze na nie za wcześnie, a my wczoraj po łące hasaliśmy, muszę prędko przeszukać mojego psiaka, czy cosik nie złapał:crazyeye:

Posted

[quote name='dysia-u']Paulinko ale kleszcze mogą być nie tylko w lesie :shake: W naszym ogrodzie jest taka nie wysoka trawa a Norek złapał 3 kleszcze. Ale on ma zakładaną obroże p/kleszczom taką całosezonową i jest ok. Ale taka kruszynka jak yoruś to nie wiem czy obroża będzie dobra, zapach intensywny no i taki psiunia to tylko łóżko i rączki. Wet nam odradzał . Dziś Mejsi dostała fiprex s więc na 3-4 tyg spokój
No tak, ale w lesie najwięcej ich jest:shake:

[quote name='laurin']Dzień dobry
Cześć Aniu:bye:

[quote name='meja']Witamy:loveu:
Ale mnie nastraszyłyście z tymi kleszczami, ja myślała, że jeszcze na nie za wcześnie, a my wczoraj po łące hasaliśmy, muszę prędko przeszukać mojego psiaka, czy cosik nie złapał:crazyeye:
Witamy:bye:
My w parku dzisiaj byłyśmy:loveu:

[quote name='roxi-malina']Hej :multi:
Co tam u was ciekawego słychać?:loveu:
Hej Roxi:bye:
Co u nas? Świętujemy:loveu: :multi::loveu: