Sweet Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 hej:) fajnie że będą fotki:razz: A jaka u was pogoda??:lol: Quote
laurin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cześć:loveu: Ja też wpadnę pooglądać Twoją lalunię:loveu: Quote
roxi-malina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Hej :bye: No czekamy czekamy na focie:eviltong: Quote
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cześć:multi: eeee... miały być zdjęcia i nie ma:shake::cool1: Quote
Skibka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 laurin napisał(a):cześć:multi: eeee... miały być zdjęcia i nie ma:shake::cool1: No właśnie my też czekamy..:razz: Quote
***Paulina*** Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Sweet']hej:) fajnie że będą fotki:razz: A jaka u was pogoda??:lol: Hejka:bye: Pogoda? SUPER!!! Cieplutko:loveu: Cały czas ok 15 stopni:loveu: Słońce:loveu: Niebieskie niebo:loveu: W sobotę będzie 21 stopni i tak co najmniej do środy:loveu: [quote name='laurin']Cześć:loveu: Ja też wpadnę pooglądać Twoją lalunię:loveu: Cześć Aniu:bye: [quote name='roxi-malina']Hej :bye: No czekamy czekamy na focie:eviltong: Hejka:bye: [quote name='Cortezik_82']Hejaka:multi: Cześć Karolina:bye: [quote name='Gosia2406']Cześć Paulinko. Cześć:bye: [quote name='laurin']cześć:multi: eeee... miały być zdjęcia i nie ma:shake::cool1: Cześć:bye: [quote name='Skibka']No właśnie my też czekamy..:razz: :multi: Mam na razie tylko dwie fotki:loveu: Jutro zrobię Kati jakąś sesyjkę, może spacerową to będzie więcej;) Quote
Cortezik_82 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cześć:multi: http://images49.fotosik.pl/96/307666d936462e9e.jpg jaka puszysta:loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hej :buzi: a wy niedługo do fryzjera tak?:loveu: Śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hej :p http://images49.fotosik.pl/96/307666d936462e9e.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
meja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Cortezik_82']Cześć:multi: http://images49.fotosik.pl/96/307666d936462e9e.jpg jaka puszysta:loveu::loveu::loveu: Rzeczywiście, ale słodki puchacz:loveu: Quote
laurin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cześć:multi: Kati bez kokardki:cool3: co się stało:razz::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Cortezik_82']Cześć:multi: http://images49.fotosik.pl/96/307666d936462e9e.jpg jaka puszysta:loveu::loveu::loveu: Cześć:bye: :loveu: [quote name='roxi-malina']Hej :buzi: a wy niedługo do fryzjera tak?:loveu: Śliczna:loveu::loveu::loveu: Hejka:bye: Tak, to już we wtorek:loveu: Dzięki:loveu: [quote name='Karolina&Lucky']Hej :p http://images49.fotosik.pl/96/307666d936462e9e.jpg :loveu::loveu::loveu: Hej:bye: :loveu: [quote name='meja']Rzeczywiście, ale słodki puchacz:loveu: Puchacz jeszcze przez 4 dni:loveu: [quote name='laurin']Cześć:multi: Kati bez kokardki:cool3: co się stało:razz::evil_lol: Cześć:bye: No bez, bo to było przed kąpielą robione:loveu: Quote
roxi-malina Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Hej :bye: W takim tempie to chyba nie zdążymy nawet do Bożego Narodzenia:evil_lol: Więcej fotek:evil_lol:! Quote
***Paulina*** Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='roxi-malina']Hej :bye: W takim tempie to chyba nie zdążymy nawet do Bożego Narodzenia:evil_lol: Więcej fotek:evil_lol:! Hejka:bye: Do Bożego narodzenia raczej zdążymy. ale to raczej:evil_lol: Fotek mam kilka z dzisiejszego spaceru:loveu: Tak fajnie cieplutko u nas:loveu: 20 stopni było:multi: No i sezon długich spacerów zaczęty:multi::multi::multi: [quote name='Cortezik_82']Cześć Paulinko:multi: Cześć Karolinko:bye: Quote
roxi-malina Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No u nas też tak cieplutko że po szkole to bez kurtki paradowałam z lodem:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 roxi-malina napisał(a):No u nas też tak cieplutko że po szkole to bez kurtki paradowałam z lodem:evil_lol: Ja na lody to wybieram się w poniedziałek z okazji urodzin:evil_lol::loveu: Quote
Gosia2406 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Przyszłyśmy sie przywitać.U nas tez cieplutko dziś było,ponad 20stopni:loveu:. Quote
C&B Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mmmmm...;* My dziś to chodzimy już na letniaka, lody obowiązkowe, a spacefry to po 3 godziny, 3 razy dziennie:evil_lol: Po czym poznać wiosnę? Że mój [pies kładzie się ALA ŻABA na terakocie i dyszy:evil_lol: Dziś musiałam moją dokąłdnie przejżeć, bo niby pryskana od kleszczy, ale mojej mamy kolega ma psa, to powiedział, że ze 100 sztuk pies przyniósł z działki:-o A pryskany tym samym co moja:placz: Quote
Skibka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Domka_Czika napisał(a):Mmmmm...;* My dziś to chodzimy już na letniaka, lody obowiązkowe, a spacefry to po 3 godziny, 3 razy dziennie:evil_lol: Po czym poznać wiosnę? Że mój [pies kładzie się ALA ŻABA na terakocie i dyszy:evil_lol: Dziś musiałam moją dokąłdnie przejżeć, bo niby pryskana od kleszczy, ale mojej mamy kolega ma psa, to powiedział, że ze 100 sztuk pies przyniósł z działki:-o A pryskany tym samym co moja:placz: Ale mnie teraz przestraszyłaś tymi kleszczami my jeszcze nie mamy preparatu.:-o Niewiedziałam, że kleszcze już zaczęły sezon..:angryy: Quote
***Paulina*** Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy sie przywitać.U nas tez cieplutko dziś było,ponad 20stopni:loveu:. Witamy:bye: U nas dzisiaj 23 stopnie:loveu::loveu::loveu: Domka_Czika napisał(a):Mmmmm...;* My dziś to chodzimy już na letniaka, lody obowiązkowe, a spacefry to po 3 godziny, 3 razy dziennie:evil_lol: Po czym poznać wiosnę? Że mój [pies kładzie się ALA ŻABA na terakocie i dyszy:evil_lol: Dziś musiałam moją dokąłdnie przejżeć, bo niby pryskana od kleszczy, ale mojej mamy kolega ma psa, to powiedział, że ze 100 sztuk pies przyniósł z działki:-o A pryskany tym samym co moja:placz: :crazyeye: 100 :crazyeye: Strasznie dużo :crazyeye: Skibka napisał(a):Ale mnie teraz przestraszyłaś tymi kleszczami my jeszcze nie mamy preparatu.:-o Niewiedziałam, że kleszcze już zaczęły sezon..:angryy: My też jeszcze nie mamy:shake: Quote
C&B Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Witamy:bye: U nas dzisiaj 23 stopnie:loveu::loveu::loveu: :crazyeye: 100 :crazyeye: Strasznie dużo :crazyeye: My też jeszcze nie mamy:shake: To dokładnie liczone nie było, ale coś około tego...;/ To radzę zpryskać... My kupiliśmy frontline w dpreju i psikamyxD Quote
Recommended Posts