ewa2909 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Hej Roxi:bye: U nas wszystko dobrze:multi: Przed południem bardzo ładna pogoda:multi: Byłyśmy na dłuuugim spacerku... Kati wróciła taka zmęczona że położyła się na podłodze zamiast wskoczyć na kanapę:shake: No a teraz już chmury i zero słońca:shake: Już nie mogę się doczekać fryzjera:loveu: Cześć Aniu:bye: Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Cze Paulina:loveu::loveu::loveu: Kiedy się wybieracie do fryzjera?My na 10.04 mamy zamówioną wizyte:multi: Quote
Skibka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Paulina:loveu::loveu::loveu: Kiedy się wybieracie do fryzjera?My na 10.04 mamy zamówioną wizyte:multi: O ile dobrze pamiętam to Kati idzie 5.04 a my już jutro.:multi: Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Paulina:loveu::loveu::loveu: Kiedy się wybieracie do fryzjera?My na 10.04 mamy zamówioną wizyte:multi: Cześć Ewa:bye: My idziemy 7 kwietnia na 15.00:loveu: A ty Toficzka też obcinasz czy tylko Aksę??? Skibka napisał(a):O ile dobrze pamiętam to Kati idzie 5.04 a my już jutro.:multi: Pomyłka o 2 dni;) Już jutro? Ciekawe jak Viki będzie wyglądać:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Zapisani są oboje,akse chce tylko troszke podciać.Napewno nie będe jej podcinac włosków na grzbieciku.Natomiast mam problem z Tośkiem boo niie wiem co z nim zrobić.Czy obciąć go na szczeniorka(tylko że szkoda mi tych jego ładnych włosków),cz też mu podciąć tylko troche na długości(ale tutaj znowu pozostaje przykry zapaszek po zalatwianiu,i zamiatanie wszystkich śmieci):shake: Poprosze o Foteczki ostrzyżonych siulków. Quote
Skibka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ***Paulina*** napisał(a): Pomyłka o 2 dni;) Już jutro? Ciekawe jak Viki będzie wyglądać:loveu: O to przepraszam.:oops: No my już zapraszamy na fotki po fryzjerze będą jutro około 19 najwcześniej bo my dopiero wizytę mamy na 17:loveu: Quote
C&B Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Mi się dziś Katisowa śniła:-o Była obcięta i była... słodziutka jak zawsze:loveu: Moje sny się często spełniają więc nie ma się co martwić;) Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 ewa2909 napisał(a):Zapisani są oboje,akse chce tylko troszke podciać.Napewno nie będe jej podcinac włosków na grzbieciku.Natomiast mam problem z Tośkiem boo niie wiem co z nim zrobić.Czy obciąć go na szczeniorka(tylko że szkoda mi tych jego ładnych włosków),cz też mu podciąć tylko troche na długości(ale tutaj znowu pozostaje przykry zapaszek po zalatwianiu,i zamiatanie wszystkich śmieci):shake: Poprosze o Foteczki ostrzyżonych siulków. Ja na twoim miejscu Tofika tylko troszkę bym podcięła, bo ma takie ładne włosy że aż żal ścinać:loveu: Fotki ostrzyżonej Kati będą napewno;) Skibka napisał(a):O to przepraszam.:oops: No my już zapraszamy na fotki po fryzjerze będą jutro około 19 najwcześniej bo my dopiero wizytę mamy na 17:loveu: Nic się nie stało przecież...;) Na fotki na pewno wpadniemy:loveu: Już nie mogę się doczekać...:loveu: A jak ścinasz Viki??? Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Domka_Czika napisał(a):Mi się dziś Katisowa śniła:-o Była obcięta i była... słodziutka jak zawsze:loveu: Moje sny się często spełniają więc nie ma się co martwić;) :loveu: Oby twój sen się spełnił :loveu: Wczoraj byłam w mieście i widziałam 4 yorki:multi: Jeden był taki malutki i słodziutki (miał trzy lata) a pozostałe 3 to takie większe, wszystkie z krótkimi włosami... Quote
C&B Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ***Paulina*** napisał(a)::loveu: Oby twój sen się spełnił :loveu: Wczoraj byłam w mieście i widziałam 4 yorki:multi: Jeden był taki malutki i słodziutki (miał trzy lata) a pozostałe 3 to takie większe, wszystkie z krótkimi włosami... A mnie dziś bernardyn mało co nie przewalił, a jak potem na ziemie dobił mnie Owczarek i zaczął sie atak wielkich jęzorków :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Domka_Czika napisał(a):A mnie dziś bernardyn mało co nie przewalił, a jak potem na ziemie dobił mnie Owczarek i zaczął sie atak wielkich jęzorków :evil_lol: :roflt: Skibka napisał(a):Ja chcę tak: -grzbiet na krótko bo jak są króciutkie to są bardzo fajne w dotyku -łapki wyrównać ładnie i główkę też - brzuszek najlepiej na bardzo krótko bo Viki nie lubi się tam czesać a tam i tak nic nie widać -po bokach oczywiście taki firanki ( niewiem jak to się profesjonalnie nazywa) - no i podciąć uszka chociaż to też sama robię, pod ogonkiem wygolić trszkę i włoski pomiędzy poduchami:loveu: Już ootatnim razem tak wyglądała i mi się nawet podobała tylko że VIki po fryzjerze w drodze do domu z jakąś godzinkę psika i ludzie w autobusie patrzą jak na nie normalną.:lol: A Ty jak zamierzasz Kati ostrzyc?:cool3: W sumie to dokładnie tak jak napisałaś:loveu: Wiem jeszcze że nie chce na sznaucera, bo tak mi się nie podoba:shake: Quote
Skibka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ***Paulina*** napisał(a): Nic się nie stało przecież...;) Na fotki na pewno wpadniemy:loveu: Już nie mogę się doczekać...:loveu: A jak ścinasz Viki??? Ja chcę tak: -grzbiet na krótko bo jak są króciutkie to są bardzo fajne w dotyku -łapki wyrównać ładnie i główkę też - brzuszek najlepiej na bardzo krótko bo Viki nie lubi się tam czesać a tam i tak nic nie widać -po bokach oczywiście taki firanki ( niewiem jak to się profesjonalnie nazywa) - no i podciąć uszka chociaż to też sama robię, pod ogonkiem wygolić trszkę i włoski pomiędzy poduchami:loveu: Już ootatnim razem tak wyglądała i mi się nawet podobała tylko że VIki po fryzjerze w drodze do domu z jakąś godzinkę psika i ludzie w autobusie patrzą jak na nie normalną.:lol: A Ty jak zamierzasz Kati ostrzyc?:cool3: Quote
C&B Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Tylko uważajcie, bo kiedyś widziałam taki wątek gdzie fryzjerka oszpeciła yorka :shake: Gdzie nie gdzie to było normalnie łysy!:-( Dzieki bernardynowi i onkowi mam ślicznego guza na plecach:mad::evil_lol: Quote
Skibka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ***Paulina*** napisał(a)::roflt: W sumie to dokładnie tak jak napisałaś:loveu: Wiem jeszcze że nie chce na sznaucera, bo tak mi się nie podoba:shake: No ja też niechce na sznaucerka..:razz: Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Domka_Czika napisał(a):Tylko uważajcie, bo kiedyś widziałam taki wątek gdzie fryzjerka oszpeciła yorka :shake: Gdzie nie gdzie to było normalnie łysy!:-( Dzieki bernardynowi i onkowi mam ślicznego guza na plecach:mad::evil_lol: Ja widziałam już kilka yorków które ona obcinała i wyglądają bardzo ładnie:loveu: Skibka napisał(a):No ja też niechce na sznaucerka..:razz: Nie wiem czemu ale mi się nie podobają ze bardzo yorki cięte na sznaucera... Yorki to na yorka powinny być strzyżone:loveu::evil_lol: Quote
C&B Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja moją planuje obciąć na lato troche to musi być firanka, tylko nie taka "robotowata" :evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Kati to na pewno pieknie będzie w każdej fryzurce:loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 To wstaw taką fote przed i po to porównamy :p Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Domka_Czika napisał(a):Ja moją planuje obciąć na lato troche to musi być firanka, tylko nie taka "robotowata" :evil_lol: Czika będzie obcięta:loveu::evil_lol: Ale fajnie :multi: Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 roxi-malina napisał(a):Kati to na pewno pieknie będzie w każdej fryzurce:loveu::loveu::loveu: Na pewno w krótkiej jej będzie ładniej niż w tych puszących i latających na wszystkie strony włosach co ma teraz:loveu: Oby... Ale już się nie przejmuje że źle będzie wyglądać bo rozmawiałam z taką panią co też ma yorka i mówiła że tamta bardzo ładnie obcina, jest miła i ma podejście do psów:loveu: Quote
C&B Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Czika będzie obcięta:loveu::evil_lol: Ale fajnie :multi: Ciii... To jeszcze nie pewne :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Domka_Czika napisał(a):Ciii... To jeszcze nie pewne :evil_lol: No dobra:evil_lol: Ciii... Cortezik_82 napisał(a):Witamy sie:multi: Hejka:multi: Quote
meja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witamy, i dziękujemy za zaproszenie:lol: Kati jak była malutka to zupełne przeciwieństwo mojego Elmo. Taka słodziutka i niewinna, mój Elmiś to nawet z wyglądu diabeł wcielony:diabloti: Ale chyba coś dawno foteczek nie było:cool3: Prosimy o jakieś nowe zdjątko, Pozdrawiamy Quote
***Paulina*** Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 meja napisał(a):Witamy, i dziękujemy za zaproszenie:lol: Kati jak była malutka to zupełne przeciwieństwo mojego Elmo. Taka słodziutka i niewinna, mój Elmiś to nawet z wyglądu diabeł wcielony:diabloti: Ale chyba coś dawno foteczek nie było:cool3: Prosimy o jakieś nowe zdjątko, Pozdrawiamy Witamy u nas i zapraszamy częściej:bye: :loveu::loveu::loveu: Twój Elmo z wyglądu na pewno też aniołek :loveu: Fotki będą jak naładuje baterie, czyli pod wieczór;) Quote
Recommended Posts