roxi-malina Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Hejka wszystkim:bye: Ja tam do pierwszej miłości nic nie mam... Fajna jest... Tylko tej Stefani nie lubię, taka głupia jest:shake: Ta :evil_lol: Stefani to dobra jest:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 hehe Stefani jest w tej swojej glupocie smieszna:lol: grac taką idiotke bym nie chciala...:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Ja też bym nie chciała:shake: :cunao: :laola: :cunao: A Kati dzisiaj skończyła 10 miesięcy! :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Kurcze jak ten czas szybko leci ostatnio skladalam zyczenia i znow :p wsio dobrego dla niej..:loveu: Quote
Skibka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wszystkiego najpsiego dla Kati!:loveu::drink1::laola::BIG: Quote
***Paulina*** Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Pegaza']Kurcze jak ten czas szybko leci ostatnio skladalam zyczenia i znow :p wsio dobrego dla niej..:loveu: [quote name='Skibka']Wszystkiego najpsiego dla Kati!:loveu::drink1::laola::BIG: Dziękuję w imieniu Kati:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Skibka']http://images41.fotosik.pl/88/516ff300c498c10c.jpg Jak byłam mała to miałam takiego pluszaczka.:loveu::lol: No to jest właśnie mój... Tzn. teraz już Kati:loveu: Słuchajcie tego... Dzwonie dzisiaj do tego fryzjera, bo stwierdziłam że mogłybyśmy iść wcześniej, a ta pani co odebrała mi mówi, że do świąt już wszystkie godziny zajęte... Więc normalnie się cieszę, że zadzwoniłam wcześniej i się umówiłam tak jak mi pasuje, bo dzień później by już pewnie takiego wyboru nie było... Quote
***Paulina*** Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Mam jeszcze dla was filmik, jak była u mnie koleżanka ze swoim grzywaczem:loveu: Kati miała jakieś 3 miesiące:loveu: Ta na filmiku to koleżanka:evil_lol: YouTube - 22 08 08 1543 Quote
Skibka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 http://images41.fotosik.pl/88/516ff300c498c10c.jpg Jak byłam mała to miałam takiego pluszaczka.:loveu::lol: Quote
Karolina. Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ale mała czarna kulka :loveu: Jak się razem fajnie bawiły :loveu: Ale najfajniejsze było jak weszła łapką do miski :p Quote
Cortezik_82 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wszystkiego najlepszego i dużo miziania:loveu::loveu::loveu: :tort: :BIG: :laola: Quote
dysia-u Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Była taka dzielna przy tej dużej bestii:mad: Quote
***Paulina*** Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ale mała czarna kulka :loveu: Jak się razem fajnie bawiły :loveu: Ale najfajniejsze było jak weszła łapką do miski :p :loveu: weszła i wejść nie mogła:evil_lol: [quote name='Cortezik_82']Wszystkiego najlepszego i dużo miziania:loveu::loveu::loveu: :tort: :BIG: :laola: Kati dziękuje:loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wszystkiego najlepszego dla Kati:new-bday::tort::laola::BIG::BIG::cunao: Quote
ewa2909 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :loveu::loveu::loveu:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA KATI:loveu::loveu::loveu: :new-bday::BIG::new-bday: Quote
***Paulina*** Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Gosia2406']Wszystkiego najlepszego dla Kati:new-bday::tort::laola::BIG::BIG::cunao: [quote name='ewa2909']:loveu::loveu::loveu:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA KATI:loveu::loveu::loveu: :new-bday::BIG::new-bday: [quote name='roxi-malina'] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 MY TEŻ ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA KATI I JEJ PAŃCI :smilecol::tort::BIG::new-bday: Quote
roxi-malina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Super Kati wyglądała jak mała była (na tym filmiku):loveu::loveu::loveu: i fajnie broniła swojej miski:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='kamila.m']MY TEŻ ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA KATI I JEJ PAŃCI :smilecol::tort::BIG::new-bday: Dziękujemy:loveu: [quote name='roxi-malina']Super Kati wyglądała jak mała była (na tym filmiku):loveu::loveu::loveu: i fajnie broniła swojej miski:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: A u nas przed południem taka ładna pogoda była... Słońce, niebieskie niebo:loveu: A po południu padało:-( Quote
***Paulina*** Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Witaj Paulinko:multi: Cześć Karolinko:bye: Quote
roxi-malina Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Elo Paulina :bye: Co tam u was słychać? POgoda wciąż popsuta? Bo u nas to jak narazie to pięęęęęęknie:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cześć :multi: Spóźnione... ale naj naj naj lepsze życzonka:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='roxi-malina']Elo Paulina :bye: Co tam u was słychać? POgoda wciąż popsuta? Bo u nas to jak narazie to pięęęęęęknie:multi::loveu::loveu::loveu: Hej Roxi:bye: U nas wszystko dobrze:multi: Przed południem bardzo ładna pogoda:multi: Byłyśmy na dłuuugim spacerku... Kati wróciła taka zmęczona że położyła się na podłodze zamiast wskoczyć na kanapę:shake: No a teraz już chmury i zero słońca:shake: Już nie mogę się doczekać fryzjera:loveu: [quote name='laurin']Cześć :multi: Spóźnione... ale naj naj naj lepsze życzonka:loveu::loveu::loveu: Cześć Aniu:bye: Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts