Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Oglądasz coś jeszcze z seriali?:cool3: Ja oglądam Pierwszą Miłość, M jak miłość i sporadycznie Barwy szczęścia.:lol: A Ty?:lol: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):Ja oglądam Pierwszą Miłość, M jak miłość i sporadycznie Barwy szczęścia.:lol: A Ty?:lol: Ja Pierwszą Miłość, M jak Miłość i Na wspólnej;) Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać. Cześć Gosia:multi: Quote
tigrunia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Poprzednie wizyty były ok. W Bydgoszczy mamy dwa psie salony na krzyż, a za pierwszym razem wymagał fryzjera;). Po za tym ja opowiadam co mi się przydarzyło;). Nie mówie że z Kati musiało by być tak samo ;) Chyba po dwa salony na jednym osiedlu :diabloti: W Bydgoszczy salonów psiej urody jest multum!! Mieszkam na glinkach - tu są dwa (jeden na Grzymały Siedleckiego, drugi gdzieś naprzeciwko Zajęczej) dalej na Szwederowie aż trzy ..( Inowrocławska, Grobla i Jaskółcza) z jakiego osiedla jesteś ? :razz: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Gosia2406 napisał(a):My też znalazłyśmy salon dla psiulków w hamburgu,a konkretnie niedaleko nas i się tam wybieramy.chcemy przyciąć uszka i pupe ,bo przykleja sie Neli kupka do pupki:evil_lol: A resztę zapuszczacie?:cool3: Quote
Gosia2406 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 My też znalazłyśmy salon dla psiulków w hamburgu,a konkretnie niedaleko nas i się tam wybieramy.chcemy przyciąć uszka i pupe ,bo przykleja sie Neli kupka do pupki:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cze Paula :p tez ogladam Pierwsza milosc:evil_lol: wszyscy na to patrzymy:evil_lol:ja moj i dziecko:evil_lol: Quote
C&B Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 U nas jest tylko 1 psi fryzjer... Ale z tego co widziałam, bo robi tam gdzie jest weterynarz ( oczywiście w innym pokoju) to ładnie. Quote
Cortezik_82 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 tigrunia napisał(a):Chyba po dwa salony na jednym osiedlu :diabloti: W Bydgoszczy salonów psiej urody jest multum!! Mieszkam na glinkach - tu są dwa (jeden na Grzymały Siedleckiego, drugi gdzieś naprzeciwko Zajęczej) dalej na Szwederowie aż trzy ..( Inowrocławska, Grobla i Jaskółcza) z jakiego osiedla jesteś ? :razz: Z Fordonu:razz:. Jak ja szukałam to znalazłam tylko na Gdańskiej, Moniuszki i Kordeckiego;). Quote
tigrunia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Z Fordonu:razz:. Jak ja szukałam to znalazłam tylko na Gdańskiej, Moniuszki i Kordeckiego;). Słabo szukałaś :p Psich salonów w Bydg jest zdecydowanie dużo, dużo więcej :razz: Cześć Paulina :multi: Quote
***Paulina*** Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Cześć Daria, Dominika, Karolina i Be:bye: U nas fryzjerów pewnie jest więcej, ale słyszałam tylko o 2... Jeden to ten co idę, a drugi taki co się zostawia psy- od razu z niego zrezygnowałam... Quote
laurin Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 cześć :) ja też czasem, piewszą miłość oglądam:evil_lol: chociaż niektóre osoby w tym tasiemcu mnie do białej gorączki doprowadzają:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 laurin napisał(a):cześć :) ja też czasem, piewszą miłość oglądam:evil_lol: chociaż niektóre osoby w tym tasiemcu mnie do białej gorączki doprowadzają:evil_lol: Ktore ktore?:evil_lol: cze Paula:p Quote
roxi-malina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Hej :bye: Ale temat u was sie rozkręcił:evil_lol::multi: Ja też oglądam pierwszą miłość:evil_lol: A ogladacie brzydule:evil_lol: bo ja tak chociaż niektóre osoby tam doprowadzają mnie do szału:p Quote
roxi-malina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Nie ogladam brzyduli..:shake: Fajna jest:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Cześć Aga, Karolina, Ania, Daria i Roxi:bye: Ja też brzyduli nie oglądam:shake: Leci w tym samym czasie co Pierwsza Miłość... Ania, które osoby???:cool3: Quote
roxi-malina Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Aga, Karolina, Ania, Daria i Roxi:bye: Ja też brzyduli nie oglądam:shake: Leci w tym samym czasie co Pierwsza Miłość... Ania, które osoby???:cool3: Ha a ja mam na to sposób :evil_lol: oglądam całą brzydule a po brzyduli zostaje mi jeszcze połowa pierwszej miłości a z tej połowy rozumiem wszystko :eviltong: a poza tym teraz strasznie mnie denerwuje ta cała sprawa z Arturem i tą "mafią" :shake: i ta cała szkoła rodzenia i strasznie nie lubie tego Króla i Teresy Quote
roxi-malina Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Paula piatkowo:p a ja lubie Krola heh no wlasnie Roxi cos sie w tym filmie dzieje heh fakt ze troche to naciagane jest:lol: ja to biore z przymruzeniem oka;) A dla mnie to ta cała sprawa z Arturem jest durna :shake: przecież ten cały Medyk to on dla mnie wcale strasznie nie wygląda tylko jak taki gruby gbur :evil_lol: Ale fakt cos sie dzieje ale mogło by sie dziać coś ciekawszego bo np. w Na Wspólnej to tam fajnie było jak była ta cała sprawa z narkotykami i tą koleżanką Oli i wtedy to było ciekawie, działo sie coś fajnego i nie było tak strasznie naciągnięte :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cze Paula piatkowo:p a ja lubie Krola heh no wlasnie Roxi cos sie w tym filmie dzieje heh fakt ze troche to naciagane jest:lol: ja to biore z przymruzeniem oka;) Quote
***Paulina*** Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Hejka wszystkim:bye: Ja tam do pierwszej miłości nic nie mam... Fajna jest... Tylko tej Stefani nie lubię, taka głupia jest:shake: Quote
roxi-malina Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pegaza napisał(a):hehe Stefani jest w tej swojej glupocie smieszna:lol: grac taką idiotke bym nie chciala...:evil_lol: A może ona nie gra tylko napawde taka jest:eviltong: Quote
Recommended Posts