Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Oglądasz coś jeszcze z seriali?:cool3:

Ja oglądam Pierwszą Miłość, M jak miłość i sporadycznie Barwy szczęścia.:lol:
A Ty?:lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skibka napisał(a):
Ja oglądam Pierwszą Miłość, M jak miłość i sporadycznie Barwy szczęścia.:lol:
A Ty?:lol:

Ja Pierwszą Miłość, M jak Miłość i Na wspólnej;)

Gosia2406 napisał(a):
Przyszłyśmy się przywitać.

Cześć Gosia:multi:

Posted

Cortezik_82 napisał(a):
Poprzednie wizyty były ok. W Bydgoszczy mamy dwa psie salony na krzyż, a za pierwszym razem wymagał fryzjera;). Po za tym ja opowiadam co mi się przydarzyło;). Nie mówie że z Kati musiało by być tak samo ;)

Chyba po dwa salony na jednym osiedlu :diabloti: W Bydgoszczy salonów psiej urody jest multum!! Mieszkam na glinkach - tu są dwa (jeden na Grzymały Siedleckiego, drugi gdzieś naprzeciwko Zajęczej) dalej na Szwederowie aż trzy ..( Inowrocławska, Grobla i Jaskółcza) z jakiego osiedla jesteś ? :razz:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
My też znalazłyśmy salon dla psiulków w hamburgu,a konkretnie niedaleko nas i się tam wybieramy.chcemy przyciąć uszka i pupe ,bo przykleja sie Neli kupka do pupki:evil_lol:

A resztę zapuszczacie?:cool3:

Posted

My też znalazłyśmy salon dla psiulków w hamburgu,a konkretnie niedaleko nas i się tam wybieramy.chcemy przyciąć uszka i pupe ,bo przykleja sie Neli kupka do pupki:evil_lol:

Posted

U nas jest tylko 1 psi fryzjer... Ale z tego co widziałam, bo robi tam gdzie jest weterynarz ( oczywiście w innym pokoju) to ładnie.

Posted

tigrunia napisał(a):
Chyba po dwa salony na jednym osiedlu :diabloti: W Bydgoszczy salonów psiej urody jest multum!! Mieszkam na glinkach - tu są dwa (jeden na Grzymały Siedleckiego, drugi gdzieś naprzeciwko Zajęczej) dalej na Szwederowie aż trzy ..( Inowrocławska, Grobla i Jaskółcza) z jakiego osiedla jesteś ? :razz:

Z Fordonu:razz:. Jak ja szukałam to znalazłam tylko na Gdańskiej, Moniuszki i Kordeckiego;).

Posted

Cortezik_82 napisał(a):
Z Fordonu:razz:. Jak ja szukałam to znalazłam tylko na Gdańskiej, Moniuszki i Kordeckiego;).

Słabo szukałaś :p Psich salonów w Bydg jest zdecydowanie dużo, dużo więcej :razz:

Cześć Paulina :multi:

Posted

laurin napisał(a):
cześć :)
ja też czasem, piewszą miłość oglądam:evil_lol: chociaż niektóre osoby w tym tasiemcu mnie do białej gorączki doprowadzają:evil_lol:

Ktore ktore?:evil_lol:

cze Paula:p

Posted

Hej :bye:
Ale temat u was sie rozkręcił:evil_lol::multi:

Ja też oglądam pierwszą miłość:evil_lol:
A ogladacie brzydule:evil_lol: bo ja tak chociaż niektóre osoby tam doprowadzają mnie do szału:p

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Cześć Aga, Karolina, Ania, Daria i Roxi:bye:

Ja też brzyduli nie oglądam:shake:
Leci w tym samym czasie co Pierwsza Miłość...

Ania, które osoby???:cool3:

Ha a ja mam na to sposób :evil_lol: oglądam całą brzydule a po brzyduli zostaje mi jeszcze połowa pierwszej miłości a z tej połowy rozumiem wszystko :eviltong: a poza tym teraz strasznie mnie denerwuje ta cała sprawa z Arturem i tą "mafią" :shake: i ta cała szkoła rodzenia i strasznie nie lubie tego Króla i Teresy

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Paula piatkowo:p

a ja lubie Krola heh
no wlasnie Roxi cos sie w tym filmie dzieje heh fakt ze troche to naciagane jest:lol: ja to biore z przymruzeniem oka;)

A dla mnie to ta cała sprawa z Arturem jest durna :shake: przecież ten cały Medyk to on dla mnie wcale strasznie nie wygląda tylko jak taki gruby gbur :evil_lol:
Ale fakt cos sie dzieje ale mogło by sie dziać coś ciekawszego bo np. w Na Wspólnej to tam fajnie było jak była ta cała sprawa z narkotykami i tą koleżanką Oli i wtedy to było ciekawie, działo sie coś fajnego i nie było tak strasznie naciągnięte :evil_lol:

Posted

Cze Paula piatkowo:p

a ja lubie Krola heh
no wlasnie Roxi cos sie w tym filmie dzieje heh fakt ze troche to naciagane jest:lol: ja to biore z przymruzeniem oka;)